Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 798
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 435
Сънувах починалия ми чичо седеше на един тротоара далече от мен и ни гледаше намръщено (не помня с кой бях)

# 436
Здравейте,сънувах гаден сън.Сънувах труп на жена минах покрай нея и беше гола.След това линейка която я прибираше.Цял ден ми е в главата,ужасно беше усещането.Тялото беше близо до апартамента на родителите ми.Като започна да го тълкувам бе ми харесва!

# 437
Здравейте, сънувах, че изсъхнало цвете в саксия започва да се съживява - разлиства се и цъфти. Някой знае ли какво означава това?

# 438
Здравейте! Интересен сън, според мен означава нов живот, начало на нещо според мен сънят е хубав.

# 439
  • в сърцата на децата <3
Дани, не съм отваряла книгата да проверя, но усещането ми е за хубав сън. Ако никой не се включи с точно тълкувание, довечера като се прибера ще проверя

# 440
Здравейте чувствам се ужасно целия ден .. сънувах починалия ми дядо да ми казва чакаме баща ти (не си спомням лицето му да съм видяла) баща ми е здрав и се притеснявам много, също така вчера една моя позната ни покани на дъщеря и на РД и снощи сънувах ,че момиченцето е починало 🥺😨 не знам пак започнах с кошмарите

Миля ви помагайте много ме е страх

# 441
Дани, не съм отваряла книгата да проверя, но усещането ми е за хубав сън. Ако никой не се включи с точно тълкувание, довечера като се прибера ще проверя
Благодаря ти, ще очаквам с нетърпение отговора ти:blush:

# 442
  • в сърцата на децата <3
Дани, според съновника е "благополучие за децата ти"

# 443
Дани, според съновника е "благополучие за децата ти"
Благодаря ти

# 444
Здравейте! Събуждам се от ужасен сън, сънувам че чичо е починал, но го виждахме и знаехме, че има още много малко време с нас, но ще умре и някой казваше, че мама е следващата ох много ме е страх, а мама е с пневмония в момента. Сестра ми също е сънувала лоши сънища, единия е че свекърва ѝ е починала, другия че е паднала на дъното на езеро и се опитва, но не можв да излезе ох звучи ужасно… и също тала е получила сънна парализа… опитвам се да се успокоя с това, че днес е голям празник и съм забелязала, че понякога сънуваме страшни неща именни на такива дни.. някой ако знае нещо повече, моля да пише, че сме много притеснени.

# 445
  • Крайбрежен район
Аз знам, че да сънуваш, че някой е умрял е на хубаво. Значи е умряло злото му, злото което му се е случило, което някой му е сторил или само му мисли.
Ако сънуваш, че някой пада във вода означава край на проблемите ти.
Според мен сънищата са положителни.

# 446
Аз знам, че да сънуваш, че някой е умрял е на хубаво. Значи е умряло злото му, злото което му се е случило, което някой му е сторил или само му мисли.
Ако сънуваш, че някой пада във вода означава край на проблемите ти.
Според мен сънищата са положителни.
Много интересно. Имах сън с майка ми миналата година че пада във вода. Много ме притесни.
А всъщност след това си намерих работа.

# 447
Здравейте много ми се искаше да ми помогнете за предишния сън ,но не ми отговаряте😔
От толкова мислене и притеснение сега докато успивах малкия съм задрямала и мислех за починали ми чичо в просъница гледам към пода има една голяма кола играчка от нея се появи ръка и ме хвана за моята ръка страх ме е пак 🤦‍♀️

# 448
Твърде си чувствителна Хепи и твърде емоционална.
Понякога един сън може да значи нещо, друг път абсолютно нищо.
И  често са плод на подсъзнателни мисли.
Ако си се вманиачила  по сънища и тълкувания и имаш притеснения за близки, почваш да сънуваш такива неща.
Знам го от опит.
Ето, примерно аз съм сама от много време. Самоизолирала съм се.
Само че човек е социално животно, но аз съм говедо и на нужди и желания много не обръщам внимание. Страхлива съм станала.
Има символи, които в съновниците пише, че значело уж любов и други тинтири минтири.
Примерно ябълки, ягоди, прозорци, яйца, череши - това значи според тълковниците.
Ама ти знаеш ли, че аз такива глупости сънувам редовно.
Мда, ако се водя по тия неща то трябва да съм се влюбвала 50 пъти до момента и да съм срещнала голямата любоФ още толкова.
Ама не е така.
Просто подсъзнанието ми чрез съня казва от какво имам нужда. А не че предсказва. Не че не съм имала такива сънища. Просто когато се случи нещо, тогава знам, че това е значело нещо.
Имала съм и случаи пак да сънувам такива неща и не голяма любов, а поредното разочарование и раздяла.
Така че винаги едно наум и спри да се втеляваш, живей си живота да му се невиди.

# 449
Твърде си чувствителна Хепи и твърде емоционална.
Понякога един сън може да значи нещо, друг път абсолютно нищо.
И  често са плод на подсъзнателни мисли.
Ако си се вманиачила  по сънища и тълкувания и имаш притеснения за близки, почваш да сънуваш такива неща.
Знам го от опит.
Ето, примерно аз съм сама от много време. Самоизолирала съм се.
Само че човек е социално животно, но аз съм говедо и на нужди и желания много не обръщам внимание. Страхлива съм станала.
Има символи, които в съновниците пише, че значело уж любов и други тинтири минтири.
Примерно ябълки, ягоди, прозорци, яйца, череши - това значи според тълковниците.
Ама ти знаеш ли, че аз такива глупости сънувам редовно.
Мда, ако се водя по тия неща то трябва да съм се влюбвала 50 пъти до момента и да съм срещнала голямата любоФ още толкова.
Ама не е така.
Просто подсъзнанието ми чрез съня казва от какво имам нужда. А не че предсказва. Не че не съм имала такива сънища. Просто когато се случи нещо, тогава знам, че това е значело нещо.
Имала съм и случаи пак да сънувам такива неща и не голяма любов, а поредното разочарование и раздяла.
Така че винаги едно наум и спри да се втеляваш, живей си живота да му се невиди.

Благодаря ти много ,че ми отговори 😊
Права си за много неща ,но нали казват ,че хващането на ръка и тем подобни значат смърт.И предишния с баща ми ме смръзи

Общи условия

Активация на акаунт