Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 814
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 450
Да имаше такъв преди.
И какво стана? Случи ли се нещо?

# 451
Елора сънувах го преди седмица и все още се притеснявам.. нищо не се е случило ,но жени ми пишат ,че и след година са се сбъдвали сънища ,а може съвпадение или не знам 🙄

# 452
Не, май преди месец или два имаше подобен сън и се беше притеснила.
Или не беше ти.

# 453
Не, май преди месец или два имаше подобен сън и се беше притеснила.
Или не беше ти.

Не съм била аз ,но като цяло сънувам много кошмари (подобни) спират за известно време и после пак

# 454
И като ги сънуваш тия кошмари и като четеш съновници, стават ли тия лошотии дето си мислиш?
Май не.
Ако е така, то е време да поработиш върху мисленето си.

# 455
И като ги сънуваш тия кошмари и като четеш съновници, стават ли тия лошотии дето си мислиш?
Май не.
Ако е така, то е време да поработиш върху мисленето си.

Благодаря за съветите желая ти всичко най хубаво Благодаря, че ми обърна внимание ❤️

# 456
Моля.
Имала съм кофти периоди и от това са били проворирани много лоши сънища.
И аз като теб съм се вманиачавала и задълбочавала, притеснявала, но това влияе зле не само на психиката, но и на здравето.
Изградих навика при кошмари, максимално да се опитвам да не мисля за това. И да си казвам, че е прост плод на подсъзнанието ми.
Опитай с медитация да успокоиш ума си.
Иначе съм имала и пророчески.
Но задълбочаването не е хубаво.

# 457
Елора Да разбирам всичко ,което ми споделяш ,но аз е последните няколко месеца си имам сънища ,но такива не бях имала отдавна .. съня ми беше дядо ми ми казва Чакаме баща ти *не видях лицето на дядо ми ,но усещах, че е той и много се притеснявам.
Ходих на черква молих се ,утре ще ходя и на гроба на дядо ми просто ме е много страх не искам да сънувам такива неща и това днес беше върха.Разбираш ме нали.
Имам детенце на 2год и искам да му се радвам пълноценно ,а не да съм постоянно в страх

# 458
Оф, разбирам те.
Началото на март почина баба ми.
Преди това сънувах някакви чернотии по зъбите ми.
Но пък да ти кажа и друг път съм сънувала нещо със зъбите и нищо не е ставало.
Или сънят не е касаел това. Кой знае. Това символите в съня са нещо много трудно за разбиране.
Помисли си хубаво дали преди това не си имала притеснения за баща си.
Защото и аз така се притеснявах за близък и почнах да ги сънувам лошите неща.
Примерно много пъти се случва да сънувам проблеми с косата си. И наистина ми се случват гадни неща.
Но се е случвало да сънувам пак такива и да няма проблеми.
Примерно имам проблем с косата. Рошава съм, ама имах косопад и оредяване от хормонални проблеми.
С терапии се пооправих от 2 години. Но не напълно и наскоро четох за ампули. Мисля и да си купувам така профилактично да опитам.  Почнах повече да се оглеждам в огледалото. Реално съм си добре, проблема само аз си го знам и вече е почти невидим.
 И една нощ сънувах,  че съм оплешивяла. Главата ми наполовина гола.
Даже и не ми се четеше в съновници, щото знам какви лошотии ще прочета. Теглих на съня една яка майна наум и спрях да мисля много.
И миналата година така като ми оредя  повечко, почнах да се оглеждам в огледалото, да се дразня, засънувах оплешивяване, ама нищо не стана после.
А кога ще се сбъднат тия сънища, ако са пророчески. Божа работа. Случвало ми се до три дни, до седмица, месец да са ставали.
Някои сънища се сбъдват по- странен начин, други не.
Впрочем аз си водя записки на сънищата.
Има един метод четох преди време. Ритуал, който се прави ако сънуваш нещо лошо.
Със ставането пускаш студената вода и казваш на ум три пъти - както изтича водата, така и да изтече лошото от съня ми тази нощ. Нещо такова.
Чат пат съм го правила. Малко суеверно, но някак ритуала действа успокояващо.

# 459
Оф, разбирам те.
Началото на март почина баба ми.
Преди това сънувах някакви чернотии по зъбите ми.
Но пък да ти кажа и друг път съм сънувала нещо със зъбите и нищо не е ставало.
Или сънят не е касаел това. Кой знае. Това символите в съня са нещо много трудно за разбиране.
Помисли си хубаво дали преди това не си имала притеснения за баща си.
Защото и аз така се притеснявах за близък и почнах да ги сънувам лошите неща.
Примерно много пъти се случва да сънувам проблеми с косата си. И наистина ми се случват гадни неща.
Но се е случвало да сънувам пак такива и да няма проблеми.
Примерно имам проблем с косата. Рошава съм, ама имах косопад и оредяване от хормонални проблеми.
С терапии се пооправих от 2 години. Но не напълно и наскоро четох за ампули. Мисля и да си купувам така профилактично да опитам.  Почнах повече да се оглеждам в огледалото. Реално съм си добре, проблема само аз си го знам и вече е почти невидим.
 И една нощ сънувах,  че съм оплешивяла. Главата ми наполовина гола.
Даже и не ми се четеше в съновници, щото знам какви лошотии ще прочета. Теглих на съня една яка майна наум и спрях да мисля много.
И миналата година така като ми оредя  повечко, почнах да се оглеждам в огледалото, да се дразня, засънувах оплешивяване, ама нищо не стана после.
А кога ще се сбъднат тия сънища, ако са пророчески. Божа работа. Случвало ми се до три дни, до седмица, месец да са ставали.
Някои сънища се сбъдват по- странен начин, други не.
Впрочем аз си водя записки на сънищата.
Има един метод четох преди време. Ритуал, който се прави ако сънуваш нещо лошо.
Със ставането пускаш студената вода и казваш на ум три пъти - както изтича водата, така и да изтече лошото от съня ми тази нощ. Нещо такова.
Чат пат съм го правила. Малко суеверно, но някак ритуала действа успокояващо.

Да случвало ми се е точно както го описваш.
Малкия тръгна тази седмица на ясла у бях много притеснена съответно сънувах ,че не иска да ходи и подобни.
Но това с баща ми не съм си мислила нищо за него и не съм се притеснявам е така от нищото абе ужасно е моля се да не се случва нищо лошо не знам повече какво да кажа.
За косата мога да ти кажа кисело мляко си слагай е корените преди баня изчакай 30мин и се къпи.

# 460
Това само за косопад или за оредяване?
Дали помага на увредени фоликули?
Сори за офтопика Grinning
Всъщнос днес ще пробвам, защо не. Нищо не губя.

Миналата седмица имах тегави сънища.
Рядко медитирам, развей прах съм. Често не намирам време.
Но намерих време. Една водена медитация направих и сънищата се успокоиха и почнах по-нормални неща да сънувам.

Само ти пожелавам тоя сън нищо да не значи.

# 461
Това само за косопад или за оредяване?
Дали помага на увредени фоликули?
Сори за офтопика Grinning
Всъщнос днес ще пробвам, защо не. Нищо не губя.

Миналата седмица имах тегави сънища.
Рядко медитирам, развей прах съм. Често не намирам време.
Но намерих време. Една водена медитация направих и сънищата се успокоиха и почнах по-нормални неща да сънувам.

Само ти пожелавам тоя сън нищо да не значи.

За заздравяване ма скалпа ,косопад всъщност можеш и по дължината да слагаш на мен лично ми помогна😊

Да пробвам и аз с медитация каква правиш ти ,къде да я намеря не съм правила до сега

# 462
Начините за медитиране са стотици.
Ето водени медитации
https://www.youtube.com/c/changewire

Има и други канали.
Ако не искаш с чужд глас може и самичка.
Сядаш на удобен стол. Краката и ръцете не трябва да са кръстосани. Три пъти вдишваш и издишваш бавно и дълбоко. После се опитваш да не мислиш за нищо. Може да се съсредоточиш върху дишането си. Може да повтаряш мантрата ом за по-добро съсредоточаване. Може да се съсредоточиш върху някоя фигура ако ти изкочи като си със затворени очи. Има медитация с броене на числа - методът Силва. Може да си представиш, че си обградена от бяла или жълта светлина.
Може и в легнало състояние. Често единственото свободно време ми е преди заспиване.
Може да си пуснеш и някой клип само с медитативна музика.
Обикновено като приключвам медитация пак с вдишване и дълбоко издишване.
И в нета има доста инфо.

# 463
Здравейте, нещо в последно време сънувам странни сънища. Снощи сънувах, че с дъщеря ми и съпруга ми сме на планина и както се разхождаме виждаме прекрасен манастир. Влезнахме в двора, видяхме свещоливницата, след това влезнахме вътре в нещо като малка църква или параклис да запалим по една свещичка за здраве и да се помолим. Вътре на стената имаше снимка на съпруга ми и един поп, който дойде при нас каза, че той е дарител, чете ни молитва за здраве и ни благослови. Тогава се събудих. Някой има ли представа какво може да означава този сън?

# 464
Ах че хубав сън… не разбирам от тълкуване, но звучи приказно. Как се почувства от такъв сън? Според мен това е важно.

Общи условия

Активация на акаунт