Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 921
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 510
Всичкото е сън

# 511
Здравейте, аз снощи сънувах черна птица, която е кацнала(не знам каква беше, малка беше), после сънувах синьо одеяло и след това сънувах, че се качвам в самолет и излита е с моят мъж.
Навсякъде четох, че първите две са лоши... Вие какво мислите?
☹️

# 512
"Аз пък снощи сънувах, че гледам лампата в хола се клати от земетресение, стреснах се, и видях в коридора на стаята една бяла топка от светлина във въздуха, и се събудих. Това на фона на един разговор по телефона, един познат се канеше да ми каже, че отношенията ни го правели щастливи, но аз понеже в реалния живот не искам да имам нищо общо с него, се появи сцената със земетресението…"
т.е сънят е само до бялата топка?
А разговорът по телефона какво е- сън, преди съня, след събуждането, нов сън? или просто твои размисли.

# 513
Няма значение. Разказала съм описателно, а не последователно, нещата се случват едновременно, на фона на

# 514
Здравейте, 
Имам нужда от помощ, за да си обясня сънищата си напоследък.
Дядо ми почина миналата година. От месец насам го сънувам много често. В някои случаи сме двамата само, друг път там е и майка ми,  в последния ми сън бяхме цялото семейство.  Винаги е в неговата къща. Почти никога не говори , понякога хапва нещо. В снощния сън се бяхме събрали цялото семейство и ядяхме хляб , само той отказа да си вземе,  вместо това си легна на леглото.
Вече почвам да се притеснявам да не би да значи нещо страшно .
Принципно съм много емоционална и все   се притеснявам за нещо, сега си мисля, че ще умирам едва ли не 🙄.

# 515
Здравейте. Сънувах, че откъснах едно листо от растението в нас и започнах да го ям, листото беше сухо и кисело но изглеждаше свежо не пожълтяло. Кокво означава това, лошо ли е?

# 516
Здравейте,сънувах ,че съм окосмена по краката,мишниците,веждите.Очудих се ,защото скоро съм ходила на козметик.Не очаквано за мен и това е.

# 517
  • гр.Пловдив
Здравейте!

Ако някой ми помогне с разтълкуването на един сън от миналата седмица,който ме мъчи доста ,ще съм му много благодарна ..

Сънувах,че майка ми ражда пред очите ми бебе по естествен път ..Бебето излиза с гръб към мен и с огромен зейнал анус от който веднага започна да излиза фекална маса,аз с стреснах и се събудих....,но останах потресена No Mouth

По принцип моите сънища свързани с фекалии са свързани с пари ,тяхно получаване ,не съм имала проблеми с това,обаче като е свързано с бебе и ми е притеснително ,защото бебета и малки деца ми носят разправии и проблеми ..

# 518
  • София
Здравейте,сънувах ,че съм окосмена по краката,мишниците,веждите.Очудих се ,защото скоро съм ходила на козметик.Не очаквано за мен и това е.

Окосмяването по тялото на сън за мен винаги е свързано с пари - много косми е на много пари. Случвало ми се е да сънувам, как скубя цели кичурчета и ги пускам да се разпиляват във въздуха. Последва период със сериозни разходи, които бяха наложителни, без да носят някакво повишаване на стандарта.

# 519
Здравейте, много често сънувам числото 5,също как се гушкам в баба която вече не е сред нас и то доста често. Този сън който се повтаря на хубаво ли е? Какво значи?

# 520
  • Страната на чудесата
Сънувах, че докато се храня, ми падат 4 долни /млечни/задни зъби, последните 4 от дясната долна страна на челюстта. Не ме боляха, нямаше кръв и т.н, а като се погледнах в огледалото в съня ми на тяхно място имаше наполовина израснали вече постоянни зъби. Четох все лоши тълкувания, някаква идея какво вещае този сън? Държи ме в напрежение и само се притеснявам Pensive

# 521
  • София
Без да съм компетентна и въпреки че паднал зъб показва болести и дори загуба, то според мен, това че е нямало болка и кръв и че веднага са израсли други, при това постоянни, ме навежда на мисълта, че ще се отървете /вие или близък/ от някакви здравословни проблеми, почти без да разберете. Всичко ще се окаже наред накрая.

# 522
Аз снощи сънувах племенниците на бащата на малката и дъщеря ни да умират...бях смазана и плаках,виках чувството беше ужасно.Някой ми даде шанс да умра аз а те да оживеят не се замислил изобщо.И докато "умирах" се превърнах в течност и цветя...не успя да се мине много от времето и се съживих заради всеотдайноста ми към тях и саможертвата.След случилото се аз се чувствах по силна и по удовлетворена от всичко покрай себе си....

# 523
Здравейте!
За първи път пиша в темата и много бих се радвала ако някой от вас би могъл да ме насочи как да разтълкувам съня си.
Вече два пъти в рамките на месец сънувам мой много любим човек, че умира.
Първият път беше пред очите ми , последното , което ми каза беше "Обичам те" , събудих се направо изтръпнала и до сутринта го мислих.
Снощи сънувах пак , че е починал, но го научавам от други хора.

Имам чувството, че това е някакъв знак, но не разбирам за какво.

# 524
Здравейте група снощи сънувах ,че се подготвям (организарам) собствената си сватба ,не съм се виждала в рокля или да е имало сватба ,а само поготвях нещата какво ши значи?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт