Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 962
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 540
Не беше критика. Ами да, това е разликата между тълкуване със съновник, и от психологическа гледна точка, затова е важен контекстът. Едно и също нещо може да значи различни неща за различните хора, да правят различни асоциации, свързани с опит, например ако имаш започняща се случка с торта, рожден ден, готвене, пазар и тн. Помисли. На мен пак по същия начин ми изглежда в момента - прави торта за друг, полага усилие за друг. Някой да има/да е имал рожден ден скоро? Да му предстои раждане на дете?

Не съм приела като критика Simple Smile И много благодаря,че се включвате. Той има рожден ден след няколко дни.За дете не знам.
Иначе явно е един от онези дни,в които се случват много необясними неща,граничещи със зоната на здрача..Този сън само беше началото.
Явно го мисля заради наближаващия рожден ден,но и това съобщение сутринта..

# 541
  • София
Без абсолютно никакви претенции за правдивост, споделям само усещането си, че правенето на торта ме кара да се чувствам нащрек. Аз бих попитала човека, дали всичко е наред с/около него. Малко като да сънувш сватба го разглеждам.

# 542
Преди няколко нощи сънувах жена, моя далечна позната, в никакъв случай приятелка. Беше полегнала на една страна, подпряла главата си с една ръка. Просто ме гледаше, не говореше. Много ме озадачи тоя сън първо, защото рядко си спомням какво съм сънувала и второ, защото тя не е от най-близкото ми обкръжение. Някой би ли ми казал как се тълкува този сън?

# 543
Пипи
тя те е гледала, но сигурно знаеш какво ти е казала, и без да говориш. По телепатия един вид. Защо мислиш, че я сънуваш. В какви отношения сте с нея, плануваш ли нещо с нея да правиш в бъдеще?

# 544
Аз сънувах объркани неща дето ми избледняха.
Но помня че имаше бебе. Абе по - голямо дете, ама пак бебе. С къдрава рижаво червена коса и ми се усмихваше. Момиче. Аз го целунах по бузата.
А после някой изтискваше лимони за сок, но аз не пих.
Някой идеи?
Тепърва ще видим.

# 545
Пипи
тя те е гледала, но сигурно знаеш какво ти е казала, и без да говориш. По телепатия един вид. Защо мислиш, че я сънуваш. В какви отношения сте с нея, плануваш ли нещо с нея да правиш в бъдеще?

Нищо не ми е казала. Не планувам да правя нищо с нея, дори не я виждам по пътя си занапред. Това е човек, който няма някаква стойност в живота ми.
Просто исках да знам какво означава позата, която беше заела по време на съня ми.

# 546
според мен не е толкова важна позата и. По-скоро мисли защо си сънувала тъкмо нея и има ли връзка с някакви твои идеи или предстоящи неща... Какво изпитваш като видиш тази жена? Какви отношения сте имали, на какво те е научила, кое е първото, което ти хрумва като чуеш нейното име? 
само ти можеш да си разтълкуваш сънищата, защото те са само твои и са индивидуални.

# 547
Здравейте! Сънувах, че както се разхождах в далечината в едно поле забелязах лъв. Той ме видя и започна да реве. Аз се обърнах и започнах да бягам, нищо че не ме беше подгонил. Влезнах в един малък магазин и заключих. Лъвът дойде пред вратата, но вече не беше голям с грива, а по-скоро подрастващ. Отключих и той започна да се умилква в мен и ме “гушна”, след което се събудих. Какво означава този сън?

# 548
  • Крайбрежен район
peperudka1 лъвът в случая представлява нещо, което те плаши много. Предпочиташ да избягаш вместо да се изправиш срещу него. В последствие обаче виждаш, че проблема не е чак толкова голям и дори не е проблем. Сънят показва, че не трябва да бягаш, а да се изправиш лице в лице с тази ситуация. Това може да е някакво предизвикателство, промяна, която предстои (смяна на град, държава, работно място, нова връзка). Проблемът съществува повече в ума ти, отколкото в действителност.

# 549
  • гр.Пловдив
peperudka1 лъвът в случая представлява нещо, което те плаши много. Предпочиташ да избягаш вместо да се изправиш срещу него. В последствие обаче виждаш, че проблема не е чак толкова голям и дори не е проблем. Сънят показва, че не трябва да бягаш, а да се изправиш лице в лице с тази ситуация. Това може да е някакво предизвикателство, промяна, която предстои (смяна на град, държава, работно място, нова връзка). Проблемът съществува повече в ума ти, отколкото в действителност.

Metanoia ,страхотно тълкувание ,много ми допада начина ти на интерпретация,може ли да помоля прочитайки мой сън от преди известно време да хвърлиш едно око,понеже никой друг не се включи ,а виждам на други постове коментари ......

Цитат
Здравейте!

Ако някой ми помогне с разтълкуването на един сън от миналата седмица,който ме мъчи доста ,ще съм му много благодарна ..

Сънувах,че майка ми ражда пред очите ми бебе по естествен път ..Бебето излиза с гръб към мен и с огромен зейнал анус от който веднага започна да излиза фекална маса,аз с стреснах и се събудих....,но останах потресена No Mouth

По принцип моите сънища свързани с фекалии са свързани с пари ,тяхно получаване ,не съм имала проблеми с това,обаче като е свързано с бебе и ми е притеснително ,защото бебета и малки деца ми носят разправии и проблеми ..

# 550
Снощи сънувах, че имам рана на корема и от нея тече много кръв. Уплаших се в съня си, но като се събудих бях спокойна. Какво ли означава този сън?

# 551
  • Крайбрежен район
teddynm може да е някакъв проблем, който се заражда между теб и майка ти. Нещо, което на пръв поглед изглежда малко и невинно (бебе), но може да има много негативни последствия. Какви са отношенията ти с нея? Това нещо тръгва от нея (тя ражда), може да е спор, критика, осъждане, нещо, което застава между вас.

Но имай предвид и че може да има обратно значение. Бебе в съня е чистота, невинност, ново начало, но също признак на проблеми, болести и мъка. Ако е наакано, както в твоя случай някой ще те наклевети. Според мен разковничето е в това, което си почувствала в съня.

# 552
  • София
Забелязала съм, че следобедните ми дрямки са наситени със сънища, които винаги помня. За съжаление, нямам възможност да поспивам редовно следобед.
Днес сънувах един съученик, който почина преди години. Прегръщахме се, плакахме и си разказвахме разни неща. После сънувах съпруга ми, който колеше заек.
Аз го тълкувам така
Вероятно ще срещна някой, който не съм виждала отдавна, човек от миналото. Не мога да преценя обаче емоциите.
По отношение в на съпруга ми, може би ще се пребори а някакъв страх.
Какво ще кажете вие?

# 553
Здравейте сънувах ,че ми казват ,че имам рак на шийката ,но било безобидно...
Май ще ида на лекар

# 554
Моля и аз за странично мнение за един сън Simple Smile шефът нещо ми беше много ядосан, обвиняваше ме за някакви неща, т.е по-скоро ме конфронтираше, а аз плачех и казах, че напускам. Имаше около него и други от шефовете. Не помня добре съня. Иначе в реалния живот ми е много спокойно на работа и шефа се държи винаги добре с мен, даже декември суперлативи и бонус.

Общи условия

Активация на акаунт