Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 903
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте! Тази нощ сънувах, че ме гонят глутница кучета. Бях в една гора през нощта. Успях да се покатеря на едно дърво, но едно от кучетата ме захапа по ръкава.Нямаше рана и болка. Нямаше как вече на дървото да ме достигнат. Накрая се видях в една селска къща със семейството си, а отвън обикаляха кучетата. Ще бъда благодарна, ако някой разтълкува този сън. 🌺

# 706
Здравейте! Радвам се ,че попаднах в тази тема.... Снощи сънувах смешен сън ,но и малко странен... Сънувах ,че у нас на гости идва Фандъкова и беше голяма олелия... Нямаше с какво да я почепим! Усещането бе ,че не толкова ,че е точно тя - а че не сме подготвени в къщи Simple Smile

# 707
  • София
Черпи я с един лист хартия с думата "оставка" върху него! Да знаеш колко хора /и павета, дето постоянно ги пренареждат и вече им омръзна/ ще ти бъдат благодарни!

# 708
Момичета,какво означава като сънуваш,че пребиваш някой.Ама буквало го смазваш от бой..Човек,който в реалния живот ми създава неприятности.

# 709
Защо се чувстваш безсилна в реалния живот да се защитиш, че на сън да се саморазправяш с този човек?

# 710
Защо се чувстваш безсилна в реалния живот да се защитиш, че на сън да се саморазправяш с този човек?

И аз си мисля,че това е причината, но исках да чуя и друго мнение..Наистина няма как да се защитя,освен по начина в съня ми Laughing

# 711
Marilyn
какъв е този човек, как го определящ, какво изпитваш към него, като го видиш, какво чувстваш, с една дума можеш ли да изразиш  какъв е той

# 712
Какво означава черно куче в съня?Не беше лошо,но усещах страх от него.

# 713
Marilyn
какъв е този човек, как го определящ, какво изпитваш към него, като го видиш, какво чувстваш, с една дума можеш ли да изразиш  какъв е той

Стои на пътя към щастието и спокойствието ми.Да..да..знам,че всеки сам е отговорен за живота си,но точно така го усещам.Най-малкото щеше да ми е по-лесно,ако го нямаше.Ненавист,нетърпимост..Това усещам.Затова ли го млатя на сън? Всъщност вече имам една идея надмощие над него,а чак сега го сънувам.

# 714
Какво символизира това, че търсиш нещо насън, но не можеш да го намериш?
В случая - чинии, съдове за сервиране.

# 715
Marilyn

Стои на пътя към щастието и спокойствието ми.Да..да..знам,че всеки сам е отговорен за живота си,но точно така го усещам.Най-малкото щеше да ми е по-лесно,ако го нямаше.Ненавист,нетърпимост..Това усещам.Затова ли го млатя на сън? Всъщност вече имам една идея надмощие над него,а чак сега го сънувам.
сигурно този човек е важна фигура в живота ти, защото изпитваш силни чувства, било то ненавист. Сигурно през деня събираш много гняв, ненавист, които не са изразходвани. Един вид при такъв гняв към този човек, ти нищо не си му казала, и той се събира, събира. И подсъзнанието нощем се мъчи да регулира работата.
Защо не вземеш през деня, някакъв предмет, който ще бъде този човек, и с една пръчка го налагай, говори 'му', изкарвай тези емоции, всичко каквото си искала да му кажеш през деня. И сънищата ще се оправят.
А можеш да подходиш и като смениш фокуса, ходи на работа, виждай го, но си кажи, аз тук идвам за забавление и какво точно ще работя не е важно, гледай на колегите си в друга светлина - как могат да те забавляват или ти тях.
Или пък нещо друго си измисли.
А най-добре е да му простиш, че ти прави мърсотии по пътя към щастието.
Или си внуши, че така сте се разбрали да играете една игра и неговата роля е да ти пречи, че да станеш по-силна.
Тогава даже ще ти хрумне да му благодариш, че  е силен играч.

# 716
Благодаря ти,не бях го разглеждала така.Няма да налагам,ще благодаря.В съня си достатъчно шамари отнесе.Ще потърся урока…

# 717
Сънувах много странен сън, дядо ми, който почина преди 6 години, беше жив, бяхме на нещо като събиране, по едно време дядо падна, викнахме линейка, докато дойде той се беше вдигнал и баба ми обясняваше, че се е напил (той не пиеше), после тръгнаха да си ходят и се събудих с някакво много гадно чувство. Не можах да намеря никакво тълкование на съня ми.

# 718
Момичета,какво означава като сънуваш,че пребиваш някой.Ама буквало го смазваш от бой..Човек,който в реалния живот ми създава неприятности.

Често го сънувам това, с човек, който ми е много близък, нямам кой знае какви спречквания, но винаги когато говорим в реалния живот ми е много трудно да го гледам в очите. Имам чувството, че винаги ме гледа дори когато аз не го гледам, и след пет минутен разговор с него после ме боли глава. И после в съня си такива шамари му пляскам, чак се чудя как още стои прав. Не знам и аз, това подсъзнание е някаква друга вселена.

# 719
Здравейте! За съня ми е важно да знаете, че съм на 22, момче и имам дълга коса.

Сънят ми започна в моята стая - имах усещането, че току що е приключил важен разговор, но моите приятели ги нямаше. Погледнах надолу към пода и видях 6 малки скариди. Инстинктивно знаех, че това са хората, с които съм говорил допреди малко. Сложих ги в един от джобовете си и излядох навън да се разходя. Една от скаридите, мой приятел от гимназията, ми каза, че една съученичка не ме харесва, даже че ме смята за странен. Но аз можех да си спомня единствено и само ситуации в които това момиче е показва благоразположение и приятелско отношение към мен.
Вече съм навън и хората ме гледат странно. Оглежайки се в сянката си, забелязвам, колко неестествено дълга и обемна е косата ми. Спира ме жена на средна възраст която ми предложи да ми купи сок - аз откадах учтиво, а тя умърлушено продължи в своята посока.
Изведнъж се озовавам в кола с трима души - шофьор, чието лице не се вижда, непознат за мен дядо и гореспоменатото момиче, което уж не ме харесва. В хода на разговора осъзнах, че това въобще не е вярно и моят приятел, една от скаридите, ме лъже.
Спряхме колата до един хипермаркет и влязохме да пазаруваме. Там чух момиче да се провиква зад гърба ми - друга моя съученичка, с която бяхме във връзка. Тя започна да ми говори за нейния дядо, но нещата които каза бяха много странни - аз съм виновен за смъртта на дядо ѝ, но същевременно благодарение на мен той е намерил смисъла на живота си малко преди това? Момичето изглеждаше по-скоро благодарно за случилото се. Появи се възрастен мъж, който влачеше малък скелет, облечен в бежав костюм, а по големина сякаш по-скоро е принадлежал на джудже. Този скелет не след дълго проговори - той е починалия дядо на момичето. Разказа ми как геройски е умрял в битка, благодари ми за това, което аз бях направил за него (каквото и да беше то точно, не разбрах) и ми завеща богатството си - торбичка с малки скъпоценни камъни.
Още един мъж се появи пред мен - мустакат, във черен костюм и странно с британски акцент. Това е заклетия враг на дядото, който се опитва да открадне камъните. Борбата не я видях, но слеващото нещо което помня, че мустакатият мъж беше победен, а аз събирах разпиляните камъни от земята заедно с двете момичета, които споменах по-горе. Събирах камъните с прахосмукачка, в което нямаше много логика, тъй като много скъпоценни камъни са много дребни.

После се събудих. Сънят е доста шантав и на моменти комичен, но да са замесени мои приятели, идеите за живот, смърт и съдба ме обърква много. Ако някой може да ми помогне да разтълкувам поне част, ще бъда много благодарен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт