Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 900
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна/Благоевград
Здравейте пак имах странен сън ,ще се радвам,ако си изкажете мнението .
Сънувам, че съм в спалнята си ,легнала по корем и ям и си гледам телефона . Стаята има две врати и едната се отваря,  нищо не виждам ,но знам ,че е любимата ми починала баба ,чувствам че ми е на  гости и и казах " бабо ей сега идвам при теб само да полежа малко,че се изморих "( чакаше ме да отида в хола при нея )
Веднага след това се отваря другата врата и вече я виждам и й казвам "да аз ям ти яде ли " нищо не ми отговори и затвори вратата. 
В този момент в стаята стана пълен мрак и чувам някакви стъпки и дишане и след това ,както лежат по гръб върху мен се качи нещо , първо си помислих, че е котка и в съня се зачудих откъде е влязла ,тъй като нямаме ,но след това започна да ме подушва по врата и разбрах ,че е плъх . И се събудих
Четох разни неща все кофти,но ако е черен плъх aко е бях плъх и подобни . А аз реално нищо ме видях ,просто имах усещането, че е плъх

# 721
  • в сърцата на децата <3
Сънувах, че (най-после! 🤣🤣🤣) съм отишла на фризьор да ме подстриже. Моята фризьорка и наяве и насън е икономична в рязането на дължина и само се гледах в огледалото колко ми е живнала косата и колко хубава е станала, само ми беше оформила отзад овал, а не триъгълник, както обикновено я нося.
И сега да ти режат косата е на лошо, но пък да е красива и гъста е на хубаво 😂😂😂 Най-вероятно сънят значи, че е КРАЙНО време да намеря свободни няколко часа и да ида да се подстрижа... Но ако имате други идеи за тълкувание 😁

# 722
Отиди да се подстрижеш.

Аз пък сънувах, че бебето ме е завело на работата си. Голям хирург беше, сестрите му ръко щпляскаха за добре направената операция. Едната каза - сега много мъдро дете се роди. Браво, браво на доктора. Пък аз седя от страни и гледам и примигвам: Тези не виждат ли че бебето ми е бебе.

Тълкувайте Simple Smile

# 723
То за да се тълкува, без да се правят общи предположения, е добре да има малки придружаващи пояснения: примерно, дали през деня преди съня е имало ходене в болница или сте гледала по тв. нещо свързано със съня и тн., да се изолира рефлексията на деня в подсъзнанието.

Също така, важно е да се споделя какъв е общия "послевкус" след съня, ако сте почувствали мир или страх или радост и тн. Това насочва какво е личното ви отношение към случилото се насън.
Примерно котките са знак за лукавство, но не и ако сте страхотен котколюбец.
За един враната е новина, за друг може да е фамилен символ, да се е случвало нещо в семейството с птица.

Примерно с бебето, ако сте останала с усещане за нещо екзистенциално важно, може и да означава каквото си е: че примерно ще стане някакъв специалист : ).

Може да сте имали усещане, че един от елементите на съня не е бил на място и ви създава дискомфорт, примерно, че все пак сте на операция.

Аз също бих си обърнала внимание на думата "мъдро", тя даже не е актуална в наши времена се ползва рядко. Дали детето няма нужда от нещо...

Разминаването във времето (то е бебе за вас, а за останалите възрастен) е обичайно за сънищата и според мен "олеква" посланието, ако изобщо е имало послание : )

Иначе, съвсем класически тълкувано, бебе насън означава проблеми. А бебе като символ - е знак за растеж и развитие.

# 724
Усещането беше все едно съм на ден за "доведи детето си на работа", ама обърнато - детето води родителя си на работа. И отначало ми беше не много престижно детето ми да е лекар, израждащ бебета, но след този сън се позамислих дали пък това да не е добра професия, призвание, ако там му е таланта.

# 725
Здравейте, какво означава, ако някой сънува че друг е спечелил доста голяма сума?

# 726
За втори път сънувам, че бързам да хвана и да не изпусна самолет? Нямам предвидени пътувания...

# 727
И аз няколко пъти сънувам, че позната е бременна, някой има ли идея какво значи? 🙄

# 728
  • София
Без претенции за компетентност:
Бързането за някъде/нещо за мен е показателно, че нещо изпускате в реалността. Смятате, че изоставате или че едвам се справяте с нещо - може да е в работата (кариера) или в личния живот - време ви е за деца или за брак, или за закупуване на имот.  Т.е. нещо, което смятате, че вече трябва да сте постигнали, все още не сте.

За бременната позната - свързвам го с някакви проблеми. Здравословни или някакви натрупващи се отрицателни емоции. Ако ви е близка, обадете ѝ се и я питайте как е, как я кара Simple Smile
Разбира се, може да е окаже предчувствие за истинска бременност, особено ако ви остава приятно усещане от/в съня.

# 729
Благодаря ви аз напоследък сънувам такива странни неща, примерно положителен тест за бременност, или някой да ми каже в съня ми, че аз скоро ще забременея. Правим опити от 2 години дано да е на добър знак. Отрицателните емоции може да са от стрес при мен или в личен план понеже преживях доста неща. 🙂

# 730
Майка ми ме беше сънувала с голям корем и на следващия ден ме пита дали съм добре. Попитах защо и каза че тя знаела, че не било на хубаво. В действителност към онзи момент бях бременна. Две седмици по-късно на преглед, ми казаха че сърцето на бебето е спряло.

# 731
Здравейте, нова съм в темата.
Бих искала да споделя сън и да попитам някой знае ли как да го разтълкувам?
Но преди да го споделя, трябва да кажа, че съм много сензитивна личност и имам някакви усещания зя събитията ми в живота. Това често може да е случайна мисъл, която после се сбъдва, или лош сън, който също се сбъдва, но не на хората, които съм сънувала, а на други. Не мисля, че това е дарба, а проклятие, защото имам чувството, че така само предизвиквам нещата да се случат, а не обратното. И е много объркващо (освен това изключително стресиращо) да сънуваш, че на леля ти ще се случи нещо лошо и след два часа, чичо ти съвсем ненадейно, ей така, да си отиде. Не можеш да помогнеш по никакъв начин, защото не знаеш кого да предупредиш, за да предотвратиш трагедия или зло, и това само те натоварва. След загубата на чичо, до ден днешен се тормозя, че ако знаех, че е той, щях да го спася и това наистина е така. Затова и предприемам вече стъпката да се съветвам за сънищата си с по-компетентни от мен.
А сега към съня:
Сънувам, че съм в дома на приятелка, или поне така си мисля, че беше, не помня на 100% в чий дом сме. В действителност тя ми е бивша колежка и от време на време се чуваме и виждаме, близки сме.
Тя има две деца - момче (по-голямо) и момиче.
Те изглежда в съня ми имат домашни животни. Странното е, че ги отглеждат едновременно в клетка, която стои отдолу и терариум, който стои отгоре - зайка с малки и отгоре змия в терариума. Обаче изведнъж от клетката (не помня по каква причина, дали е била отворена, или разбита, или изгризана), избягват няколко зайчета. Не всички и мисля, че майката зайка беше там, обаче се беше поскрила отзад и я виждах точно под тялото на змията май. Но пак не съм сигурна. А змията беше много странна, главата й вече беше излязла от терариума, а тялото й стоеше право надолу, докато стигне дъното и после май пълзеше настрани.
Аз не бях уплашена, макар по принцип да изпитвам абсолютен ужас от змии. Само казах на приятелката си, че трябва да опита да затвори змията в терариума, защото тя може да изяде малките зайци, някои от които странно приличаха на кръстоска между зайци и мишки или по-скоро хамстери. И през цялото време бях възмутена защо аджаба тази жена е допуснала да се гледат тези животни едно над друго при положение, че змията се храни с тях. Тя май опита да затвори змията, но мисля, че не успя. Така свърши съня ми. Ни ми е ясна каква беше ролята на децата й в целия сън... Не помня какво правеха те, но май тръгнаха да търсят зайците. Едно от малките имаше светло кафеникав цвят, подобен на този на хамстерите.
Ако някой може да ми разтълкува съня, ще съм много благодарна.

# 732
Според мен вие си имате някакъв вътрешен конфликт относно тази приятелка. Примерно, на последната среща/ или по принцип, тя ви е казала, че е щастлива за нещо, а вие вътрешно не сте съгласни, че това е повод за щастие (напр. казва, че има невероятна нощ с колега, но вие сте против изнневярата).
Според мен е нещо такова.

# 733
Според мен вие си имате някакъв вътрешен конфликт относно тази приятелка. Примерно, на последната среща/ или по принцип, тя ви е казала, че е щастлива за нещо, а вие вътрешно не сте съгласни, че това е повод за щастие (напр. казва, че има невероятна нощ с колега, но вие сте против изнневярата).
Според мен е нещо такова.
Не, тъкмо обратното беше, не беше щастлива. Но иначе аз смятам, че сънят ми въобще не е свързан лично с нея. По-скоро усещам, че е с мен.
Някой знае ли какво е да сънуваш едновремемнно змия и заек, и отчасти хамстер (мишка) може би?

# 734
Змия може да означава бременност поне това което съм чела и чувала от познати.

Общи условия

Активация на акаунт