Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 861
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте, искам да разбера дали има някакъв начин, при който мога да разбера един сън дали ще се сбъдне или не, понеже вече ми се случва 3 от тях до се сбъднат в рамките на по-малко от година ,откакто съм ги сънувала и преди две седмици сънувах нещо гадно и то се случи за това вече ме е страх като сънувам нещо неприятно да не се случи , ако има и някви поверия за предотвратяване примерно, знам че това не е точна наука ,но ако сте чували случайно нещо?

# 766
  • Sofia
Чувала съм,че лош сън не бива да се разказва до 12ч.на обяд 🤔

# 767
balkankar, на прима виста, поливането на цветята е желание за събуждане/подпомагане на нещо добро  (идеи, мисли, хора добродетели), които имат нужда от грижа, за да разцъфнат и да живеят.
Наводненото подземие ме навежда на мисълта,ч е в тази лаборатотия има мътилка, за която не се знае или е покривана, ще излезе на яве. Ти и човека работещ там ще имате желание някак да оправите ситуацията, но  сякаш не зависи от вас, заключено е, нямате с какво реално да повлияете на ситуацията...

В интерес на истината,в момента има в живота ми една такава,независеща само от мен ситуация.Опитвам се да й повлияя колкото мога,но нямам особен успех засега.Ако приложа по-глобално тълкуване,базирано на вашия поглед/благодаря,за който/,бих казал,че е възможно да има благоприятен изход от нея в бъдеще или да започне начинание,което да доведе до решаването й/в добра светлина за мен/.

# 768
Моля за отговор … мога ли да отида на погребение ако съм в цикъл

# 769
Моля за отговор … мога ли да отида на погребение ако съм в цикъл
не съм чувала да не може

# 770
Братовчедка ми сънува мъртвия ни дядо,че говори за обувки (може би  защото преди баба ми да почине са откраднали обувките с който е трябвало да я погребат),и за още един чифт,който леля ми изгубила.Един,два дни по-късно аз сънувах,че се карам с травестити,говорех за обувки и ги целих с тях,въпреки че моя сън е доста комичен.Също така дядо ми в съня и ,е казал че вече не ходят при него,че са го забравили.Пушил е и после е почнал да говори за обувките

# 771
Много често сънувам как съм на предишната си работа. Тази нощ и миналата, двете поред също сънувам различни сънища, но всичко се случва на старата ми работа. Как са ме върнали...
Реално това е невъзможно, защото единствено собственикът си движи нещата. Имам много спомени от там, неприятни и приятни и на сегашната ми работа не се чувствам добре, но какво е това?

Също така в последно време сънувам и вода. Вълни, наводнение, после красиво езеро...непознат мъж, влюбване... но все има някаква вода.

# 772
Здравейте, сънувах, че сме нападнати от крадец,като се опитвам да се отбранявам с плюшена мечка. В един момент виждам човек да седи и нищо да не прави, не виждах починалия си баща, но започнах да викам "Тате помогни ми". Той не ми отговори, но се събудих разтреперана. Моля , какво означава.

# 773
Здравейте, сънувах че съм забравила на терасата три зайчета. Двете малки бяха починали, голямото живо, но едвам дишаше, чак очичките му бяха изсъхнали. Мислех да го водя на ветеринар и се събудих уплашена. Моля за коментар.

# 774
  • Пловдив
Какво мислите може да означава често да сънувам починал мой съученик? Тоя път го "видях" с баща му и децата...

# 775
Здравейте, сънувах че съм забравила на терасата три зайчета. Двете малки бяха починали, голямото живо, но едвам дишаше, чак очичките му бяха изсъхнали. Мислех да го водя на ветеринар и се събудих уплашена. Моля за коментар.
Да не ви измъчва чувство за вина
(При това може да ви го вменява някой)

# 776
В гимназията приятелят ми имахме отношения 5 години, в които той беше малко обсебващ. За един рожден ден му бях подарила коте Тигърчо (макар и сега да си давам сметка, че е глупава идея), но семейството му се отърваха от него и ми казаха, че го закарали на село.
Снощи сънувах, че се намирам в някакво непознато жилище в много висок блок, беше тъмно, някакви силни цветове, огромни стаи, телевизор (аз нямам телевизор от сто години). В следващия момент се оказва, че не съм си вкъщи, а моят бивш си влиза в дома заедно с настоящата му жена (която между другото не знам как изглежда). И аз чак тогава разбрах, че не съм си вкъщи всъщност, и реших да проявя любезност, предложих да им поднеса напитка - някакъв разтворим сироп. И тъкмо бях отишла да сервирам, и онази се появи да ми злобее, какво съм търсела там. Почна да ми се фука с някакви руси перуки на главата. И тогава се ядосах и казах, хубаво, събирам си багажите. Събрах един куфар на колелца и раница, бившият с някакво хрисимо спокойствие ми помагаше да се прибера някакви сувенирни предмети. И тогава му казах - взимам си котката, къде е. И той почна да мъдри какво да каже, и да търси. Беше много истинско, спомням си как си представях наистина прибирането на котката, обикалях по магазините около блоковете да търся храна, обмислях как сегашният ми котак ще се държи. Накрая се прибрах до вкъщи да оставя куфара и чантата и се върнах за котката, но се събудих и не помня какво се случи, дали се намери.
В друг сън преди няколко дни, имаше много яки мъже около мен и аз исках да флиртувам, но в тези моменти се появяваше пак този бивш да ми подтиска самочувствието. Ние като бяхме заедно, той ревнуваше даже като си кажа здрасти с някого и обсъждаше как сме се били погледнали... и беше прав, на мен ни беше станал отегчителен, бях на 17, и ме привличаха други.

# 777
Да не ви измъчва чувство за вина
(При това може да ви го вменява някой)
Има нещо такова. Имам проблем с едни роднини, които искат да тормозят семейството ми.

# 778
Здравейте, снощи сънувах много странен за мен сън. Сънувах, че съм в храма в село Златолист и се събувах да стъпя върху плочата(тази, на която Преподобна Стойна е левитирала и се е молела, сбъдва желяния и т.н), след което започнах и аз да се моля. Какво значи, на някой случвало ли му се е? Казват, че щом си сънувал свято място трябва да отидеш.

# 779
Здравейте, снощи сънувах много странен за мен сън. Сънувах, че съм в храма в село Златолист и се събувах да стъпя върху плочата(тази, на която Преподобна Стойна е левитирала и се е молела, сбъдва желяния и т.н), след което започнах и аз да се моля. Какво значи, на някой случвало ли му се е? Казват, че щом си сънувал свято място трябва да отидеш.
И според мен трябва да отидете, имате някаква мечта, която ще се сбъдне. Като цяло храмовете са добър знак, ако нямате сега възможност посетр друга църква!

Общи условия

Активация на акаунт