Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 854
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте, тази нощ сънувах, че си правя тест за бременност и той е положителен. Обаждам се на лекарката, обсъждаме поддържащата терапия., какви лекарства трябва да пия. Всичко много реалистично и с конкретни образи. Уточнявам, че ми предстои процедура по инвитро трансфер, другия месец. Чудя се дали е предсказание или просто отразява силното ми желание на подсъзнателно ниво.

# 781
Здравейте, сънувах, че сме нападнати от крадец,като се опитвам да се отбранявам с плюшена мечка. В един момент виждам човек да седи и нищо да не прави, не виждах починалия си баща, но започнах да викам "Тате помогни ми". Той не ми отговори, но се събудих разтреперана. Моля , какво означава.
Здравейте, днес пак сънувах, че се спречквам с някакъв ,който иска да трови котките около къщата ни, които храня. Много беше агресивен и хвана едната котка. Нахвърлих му се и го победих и му дадох да яде от отровата , която слага на котките.
Помогнете ми да разгадая тези си кошмари.

# 782
  • Бургас
И аз да си споделя съня, пък ако ми го разтълкува някой, ще съм много благодарна! 🙂
Тръгнах да ходя в село Димчово (нямам нищо общо с това село), защото там се случвали чудеса или някакъв човек предсказвал - нещо такова. Но завоят преди селото беше много стръмен и като хлъзгав. Затова си зарязах колата на пътя и продължих пеша. Но вместо в селото се озовах в един манастир, в църквата към него. Поканиха ме да вляза, аз отказах и тръгнах да се връщам. Но се оказа, че са ми откраднали колата. Ревнах и през целия сън ревах и мрънках кой ми открадна колата и къде е сега тя. Колкото пъти тръгвах да я търся, все се озовавах в оня манастир. Там имаше мъж и жена, които настояваха да ми помогнат и ми предлагаха да остана в манастира, да спя там. Аз отказвах, а те пак настояваха. Дори си помислих да не би те нарочно да са ми взели колата, за да ида при тях. Показаха ми спалнята, приготвена специално за мен. Явно ме бяха чакали. Огледах я - нормална спалня, но не беше моето нещо. И за пореден път отказах да остана при тях. Предложиха ми поне да ме почерпят и ми дадоха малка чинийка с бонбон и нещо като пръчица, много сладки и направени сякаш от сушени плодове. Изядох ги и пак си тръгнах. Срещнах едно момиче - Деница. Тя стоеше пред празен и пуст, но отворен магазин и ведро ми обясни, че винаги, когато отива някъде си оставя колата в манастира да и́ я пазят. Много сигурно било. Пак отидох в манастира, но нещо не ми харесваше там - нещо гнило усещах, че има. Пак ме уверяваха, че съм много добре дошла. Но отказах и си тръгнах натъжена.

# 783
Аз много често напоследък сънувам, че моята баба ми дава злато. Имате ли идея какво означава това?

# 784
Ябълкова, това е много интересен сън.
Не бих могла да тълкувам, без да ви познавам и какви са обстоятелствата около вас в момента, но доста интересна символика.
Аз бих приела цялата ситуация с манастира като някакъв опит за манипулация в живия живот (да не би възрастни роднини или хора с авторитет и с железни доводи да се пробват да ви убеждават в нещо? сушените плодове ме навяват на тая мисъл) защото според мен, манастирът не е с добра роля в тоя сън. А пък Деница напомня на Денницата/ Сатана в христ. прочит.
Не подписвайте нищо тия дни Grinning

В тая посока бих мислила, ако някой има друго тълкуване, ще се радвам да сподели.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 13:26 от .Hazel.

# 785
  • Бургас
.Hazel., благодаря! 🤗
Цял ден не мога да се отърся от съня. Дори мисля, че ако видя мъжът и жената от манастира, ще ги позная. Дано!

# 786
А болестите на какво са?
През нощта сънувах, че на тате косата му опада и го питах дали има рак и той потвърди. Не искаше да ни споделя да се притесняваме.
На обяд сънувах, че аз имам проблем с очите и виждах затруднено.

# 787
Ябълкова може ли наяве да имате проблемни/прекъснати взаимоотношения? И да отказвате помощ?

# 788
  • Бургас
Да, имам прекъснати отношения. Ако ги възобновя ще бъда облагодетелствана, но предпочитам да не го правя.

# 789
  • гр.Пловдив
Снощи ми беше отвратителен съня и предполагам ,че означава нещо гадно,,Малки отровни черни и зелени  змии бяха обгърнали цялата ми китка и длан и хапеха ли хапеха,а мен много ме болеше Frowning1

# 790
  • София
teddynm, първо вижте дали нямате някакви физически проблеми с китката и дланта. Някакво заболяване примерно артрит.
Иначе при мен змиите са клюки и интриги, които много ще ви засегнат.

# 791
Искам да споделя съня си ,вървях към нещо имах за цел да стигна додадено място и през цялото време един глас ми казва ще дойде видовден. Мястото се оказа голяма зелена поляна много красива ,но незнайно защо там минаваха коли.Аз и големият ми син бяхме решили че ще направим всичко за да спрем тези коли да минават през красивата поляна.Само да споделя че синът ми е специални потребности-аутист. Просто имам усещането че някой иска да ми каже нещо но не знам какво

# 792
Здравейте моля да дадете мнение . Снощи сънувах, че ми се счупи и зъб . Нямаше болка , нямаше кръв. Четох само лоши неща.
Благодаря ви предварително!

# 793
  • София
Щом е без болка и други неприятни усещания, няма да ви подмине някаква неприятност, но пък вие няма да я преживявате особено. Нещо като очаквано и неприятно събитие, за което знаете предварително, но няма как да пропуснете.

# 794
Щом е без болка и други неприятни усещания, няма да ви подмине някаква неприятност, но пък вие няма да я преживявате особено. Нещо като очаквано и неприятно събитие, за което знаете предварително, но няма как да пропуснете.
В интерес на истината снощи съпругът ми каза ,че комшията който живее под нас е много зле . Дали заради това съм сънувала този сън.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт