Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 824
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 855
Здравейте!
Аз сънувах,че ме напада скелет на куче. Не ме ухапа, защото успях да го хвана за гушата и започнах да го душа. Като се събудих бях доста уплашена..
Ще бъда благодарна,ако някой от вас може да го разтълкува?

# 856
Тази нощ сънувах отвратителен сън. Голямата ми дъщеря имаше кръстче на кожена черна каишка и непозната жена ми каза, че щом ѝ се е скъсал и паднал това било знак, че скоро Господ ще а прибере при себе си. Бях страшно разстроена. След това се появи някакъв човек (не съм сигурна дали беше отец) и ѝ сложи бяла кожена каишка също с кръст и каза, че това ще я пази и ще противодейства на предното предсказание.

Събудих се много изплашена, разстроена и направо скапана.

# 857
Това са ваши страхове за дъщеря ви.

# 858
КРР , благодаря Ви.

"Сагата" продължава, но с "главен герой" сестра ми. Знам, че е починала, но трупа ѝ го закарахме в Испания (майка ми живее там). Трупът беше прикован на едни дървени платнища, облечена беше, макар да не приличаше много на сестра ми. Аз и още някакви жена михме трупа, както си беше облечен, страшно много ревах. След това трябваше да изправим тези платнища, за да "изсъхне" трупа и на другия ден да я погребем. Бяхме в къща с други хора, събрали се за погребението. В един момент ми проблесва с какъв акъл съм я докарала в друга държава, като по този начин няма да успявам често да посещавам гроба ѝ.

Направо налудничава история.

# 859
Здравейте! Някой сънувал ли е, че детето му умира и как се тълкува според вас? На моето му предстои операция и след този сън много се притеснявам, как ще се развият нещата. Беше много реалистично и травмиращо. Помня как плача и как съобщих на мъжа ми, след което и той плака с глас.

# 860
Плачът по съновниците пише, че е добър знак, добри новини. Всичко ще бъде наред.

# 861
Благодаря Ви! Дано сте права!

# 862
КРР , благодаря Ви.

"Сагата" продължава, но с "главен герой" сестра ми. Знам, че е починала, но трупа ѝ го закарахме в Испания (майка ми живее там). Трупът беше прикован на едни дървени платнища, облечена беше, макар да не приличаше много на сестра ми. Аз и още някакви жена михме трупа, както си беше облечен, страшно много ревах. След това трябваше да изправим тези платнища, за да "изсъхне" трупа и на другия ден да я погребем. Бяхме в къща с други хора, събрали се за погребението. В един момент ми проблесва с какъв акъл съм я докарала в друга държава, като по този начин няма да успявам често да посещавам гроба ѝ.

А сестра ви починала ли е наистина?

# 863
КРР , благодаря Ви.

А сестра ви починала ли е наистина?

Не, жива и здрава си е.

# 864
Според мен вероятно сте в някакъв по-стресов период и това се отразява на сънищата ви. Обикновено сънища за смърт се проявяват по положителен начин.

# 865
Според мен вероятно сте в някакъв по-стресов период и това се отразява на сънищата ви. Обикновено сънища за смърт се проявяват по положителен начин.
Дано да е така, благодаря Ви.

# 866
Аз, когато съм под стрес, винаги сънувам такива сънища.
Преди да почине дядо ми, го сънувах в много идиличен и спокоен сън. Знаех, че ще почине.

# 867
По принцип и при мен е така. Когато някой в действителност е умирал, преди това съм го сънувала, че оздравява (ако е бил болен), или че заминава за някъде (ако е било внезапно). Но сега се притесних за детето, защото предстои операция а и някои хора по-назад са писали, че им се е сбъднало буквално. Рових и из съновниците... Пише, че обикновено се тълкува наобратно, но в редки случаи и буквално. Имайки предвид и хората, писали тук, явно все пак наистина се случва буквално, колкото и рядко да е. Sad

# 868
  • София
Всеки има начин на подсказващо сънуване, който е обичаен за него. Ако до сега лошите сънища са ви вещали хубави неща, няма защо изведнъж да започнат да значат  обратното. Според мен са ви в повече притесненията в момента и започвате да виждате навсякъде проблеми, или сте несигурна в себе си и чакате някой да ви насочи съвсем конкретно какво да направите, а после започвате да се чудите дали сте го разбрали правилно. Опитайте се да се съсредоточите върху реалните ви проблеми.

# 869
Аз искам да посъветвам да не се рови в съновници. Тълкуването на сънищата става на база лично усещане. Това, че на някой му се е случило еди какво си, защото е сънувал сирене, например и после го е описал в съновник, не значи нищо.
Всеки символ в съня за различните хора има различно значение и един човек го свързва с едно, друг с друго.
Ако един сън ви носи супер негативно усещане и то реално такова, а не защото просто се притеснявате, че сънят може да подсказва нещо лошо, значи сънят иска да предупреди. Просто се доверявате на усещанията си, всеки от нас в тази тема вътрешно знае какво иска да ни каже даденият сън и дали изобщо иска нещо да каже или просто сме стресирани.
Чуйте се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт