Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 805
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 885
Сънувах, че съм до един блок и по улицата минава с тротинетка мой братовчед, който е с умствена изостаналост. Зачудих се защо е сам и как леля го е оставила без надзор като до блока улицата прави кръстовище. Започна да се отдалечава доста и тръгнах да го пресрещна от другата страна. Намерих го на една площадка като депо за отпадъци отстрани на пътя треперещ и говорещ си сам като че очакващ някой да го намери там. Сякаш си знаеше, че изгубен трябва да застане на едно място и чака.
И пак: Намирах се в същия блок и от апартамента чух сблъсък и сирени. Поглеждайки през прозореца на улицата видях много хора, автобус и кола. Като че се бяха ударили и хората се евакуираха, но всичко приключи бързо и скоро нямаше и следа какво се бе случило.

Всичко това беше в едно сънуване.

# 886
  • София
Обърнете внимание на мястото. Явно този блок е важен за вас по някакъв начин. Свързвате го със сигурност на подсъзнателно ниво - от него сте видяли братовчеда и сте го спасили, а проблемите /катастрофата/ са извън стените му. Може да не е самия блок като физически обект, а нещо което свързвате с блока.

# 887
Има ли някакво значение ако сънуваш това което искаш да ти се случи с подробности

# 888
Сънувах, че се люлея над люлка, която беше беше окачена над много висока бездна, а на скалата , на която беше закачена беше мъжът ми и други хора.

Беше много красиво, но и доста страшничко (имам парализиращ страх от височини). Долу в бездната имаше лавандулови полета. През цялото време мислех как ще падна и това ще е краят.

Ненадейно как - бях успяла да сляза и в следващия момент бях на оглед в бездната, където всъщност имаше много дълбок басейн, в който евентуално да падат хора от люлката.

Много откачен сън. Satisfied

# 889
  • София
Има ли някакво значение ако сънуваш това което искаш да ти се случи с подробности
Има. Методът Силва се основава на подобна визуализация, само че съзнателна. Представяш си в най-малки подробности, как ще бъде, когато желаното нещо вече се е случило. Терминът бил “манифестация”. Един вид фокусираш възможните времеви линии в този вариант, в който получаваш желаното.

lonely_soul - чудесен сън! Преодолявате някакви собствени ограничения /не го приравнявайте буквално с фобията/.
Искам и аз подобни сънища Simple Smile

# 890
Има. Методът Силва се основава на подобна визуализация, само че съзнателна. Представяш си в най-малки подробности, как ще бъде, когато желаното нещо вече се е случило. Терминът бил “манифестация”. Един вид фокусираш възможните времеви линии в този вариант, в който получаваш желаното.

Всъщтност аз сънувах вече без да искам или да съм бела за този метод. Ситуация която  ми се иска да се случи беше супер реално с разговори и подробности.
И ми е интересно какво означава това, освен може би че силно го желая.

# 891
Моля ви, не правете Силва и тем подобни вещерски практики. Това съсипва вибрациите и отключва психически и физически заболявания.

# 892
Аз не съм правила, просто имах сън и се чудех какво означава

# 893
За половин месец за втори път ми се случва нещо странно. Първия път докато си спях в просъница си помирисвам ръката и усещам мириса на чубрица (което няма как да е така като не съм имала досег с подправки). Втория път сега тази сутрин с отварянето на очите усещам мириса на чад сякаш някой е запалил трева да гори (което пак не беше така и то сутринта в 7ч).
Нещо мозъка и възприятията ми си играят с мене. 😁 На някой случвало ли се е нещо такова и на какво се дължи?

# 894
  • София
Прегледайте се при лекар. Съвсем съм сериозна. Преди време имах здравословен проблем свързан с кръвоснабдяването в  главата и при една криза, първото което ме попита ЛЛ е дали съм усетила силни/натрапчиви миризми.
Не отлагайте. Обадете се по телефона дори, ако не можете да идете лично. Идва лято, високите температури са рисков фактор за проблеми с кръвоносните съдове.

# 895
Сънувах, мъж към когото изпитвам силни чувства въпреки че за момента сме разделени(поддържаме контакт)
Идва да ме види на работа
После пък предложи да се разходим няма нещо против и децата си да взема.
Той обаче няма книжка и карах аз а не съм карала От 5 години. Беше ми много притеснено но той ми даваше кураж. Някак си винаги успява да ме извади от зоната на комфорт и се преоткривам. Стигнахме в един парк успешно, но от адреналина, който бях преживяла имах нужда от нещо - че децата докато играят му направих едно бързо фелацио 🙈 и той искаше да ми върне жеста но се оказа че съм в цикъл 🤣

# 896
Тази нощ сънувах, че летя като птица. Със семейството ми бяхме на вилата отвън и се забавлявахме. В един момент усетих, че само с лек подскок и литвам. Направих го втори път и полетях като перце.Гледах отгоре съпруга ми и децата и ми беше едно леко, хубаво, направо се изкефих на полета. В един момент се изплаших да не би да съм излязла някак от тялото си и да не мога да се завърна при тях и реших да "кацна".

# 897
Според мен лекотата и от летенето и издигането означават, че пред вас се отвярят нови възможности и пътища, ще осъществите плановете ви с лекота. Единствено някакъв ваш страх може да ви попречи, но ще бъде неоснователен. Започнете нещо ново,купете си нещо ново.. Хубав сън е според мен!

# 898
MerryB, благодаря Ви. Дано наистина нещата излезнат така. Предстои ми завръщане на работа и в главата имам доста идеи, пък да видим. Simple Smile

# 899
Здравейте!!!Сънувах много лош сън и искам да го споделя с вас.Сънувах починалия ми братовчед .Седнала до него и го питам как е ,а той ми отговори че е добре и че баща ми и на баба ми сестрин син ще дойдат след две седмици.И двамата са живи.Означава ли това че ще се случи нещо лошо?

Общи условия

Активация на акаунт