WIZZ AIR - 39

• 45 107
  • 803
  •   1
Отговори
# 330
  • Под Слънцето
Ясно. Разбрах. Благодаря!

# 331
Ако има приорити, ще можеш да носиш един голям и един малък ръчен багаж, но ако няма, ще трябва да побереш всичко в малкия ръчен багаж.

# 332
@TopsyG, чантата за безплатния багаж не може да е много голяма и като сложиш лаптопа вътре няма да ти остава място за кой знае колко неща. Вземи си прайорити, да имаш място, ако нещата ти не се побират Wink

# 333
  • дядовата ръкавичка
Здравейте, въпросът ми е към някой който е летял от Терминал 1 наскоро. Дали има денонощна лаборатория на летището?

# 334
  • София
Здравейте, въпросът ми е към някой който е летял от Терминал 1 наскоро. Дали има денонощна лаборатория на летището?
Преминаващите през столичното летище вече могат да направят PCR или бърз антигенен тест за Ковид-19 на конкурентни цени. PCR тестът ще струва 86 лв. ако бъде направен от 07:00 ч. до 19:00 ч., а от 19:00 ч. до 07:00 ч. – 100 лв. Цената на бързия антигенен тест ще е съответно 45 лв. и 50 лв. Резултатът от PCR изследването ще бъде готов в рамките на 2 часа, ако е направен в интервала от 3:00 ч. сутринта до 18:00. За останалите часове на денонощието PCR тестът ще излиза до 24 часа. Антигенният тест  ще бъде готов за 20 мин.

За удобство на пътниците лабораториите са разположени на Терминал 1 и Терминал 2, а работното им време е съобразено с полетното разписание.

Проектът е в партньорство със СМДЛ „Кандиларов“.

За контакти:

0884 884936 - Терминал 1

0882 607010 - Терминал 2

# 335
  • дядовата ръкавичка
Благодаря много!

# 336
Някой запознат при кацане в Румъния от Гърция дали има нещо, което трябва да знаем? И евентуално линк, където да следим? На 7 септември се прибираме от Санторини, но излитаме и кацаме на Отопени. Реално кацаме и се прибираме в Бг....

# 337
Здравейте, някой да знае актуални цени за PCR на летище София? В интернет намерих за лаборатория Геника, 80 лв за тест с резултат до 24 часа? На Кандиларов как са?

# 338
  • Sofia
Здравейте, някой да знае актуални цени за PCR на летище София? В интернет намерих за лаборатория Геника, 80 лв за тест с резултат до 24 часа? На Кандиларов как са?

Два поста преди Вашия са написани цените.

# 339
Здравейте! Може ли да споделите - по ваши наблюдения колко време отнема на точките от ДСК Уиз да бъдат вече видими в профила след прехвърляне? Понеже тъкмо намерих билети на добра цена, реших да прехвърля и гледам, че до 48 часа щели да бъдат там Sad За 1-ви път прехвърлям и не знаех, че толкова време им трябва. А явно затова ми предлагат срещу 48 лв да си гарантирам цената за 48 часа, измислили са го  Laughing

# 340
Не се смейте много,ам аоткакто ми взеха прекрасния фермерси захаросан мед,вече не искам да рискувам.Вакуумиран салам в ръчен багаж дали мога да нося?

# 341
Рали, напоследък може да отнема и повече от 48 часа. Има някакъв бъг в системата им. В друг форум четох доста оплаквания по темата.

# 342
  • дядовата ръкавичка
И аз да попитам за багажа, че не се ориентирах в сайта. Пише, че не може да се пренасят в ръчния багаж самобръсначки насипни, по-долу отделно самобръсначки и ножчета (това в сайта на esky https://www.esky.bg/turisticheski-patevoditel/poleti/bagazh/zabr … v-samoleta-veshti , в уиз не намерих подробно описание).  
А опаковани във фабричен вид самобръсначка и ножчета дали може?

# 343
Не се смейте много,ам аоткакто ми взеха прекрасния фермерси захаросан мед,вече не искам да рискувам.Вакуумиран салам в ръчен багаж дали мога да нося?

аз съм пренасяла вакуумирани колбаси от испания към бг в ръчния багаж.

# 344
  • Sofia
Аз питах за точките преди няколко дни, тъй като и аз прехвърлях за първи път. За около 24 часа се появиха в профила ми в уиз.

Общи условия

Активация на акаунт