WIZZ AIR - 39

• 44 393
  • 803
  •   1
Отговори
# 720
Варираше, най-евтино е с билета, после става все по-скъпо. И може да свърши, май бяха общо 90 броя за полет....

# 721
Да, прайорити, както и купуването на място винаги са по-евтини още когато се купува билетът. После цената се качва. От тия хиляди цени направо ме заболява главата. Трябва ти цяла таблица. Кол центъра как се оправят, не знам. Всичко е прекалено флексибъл

# 722
Мисля, че преди цените на Priority бяха фиксирани, май беше и според сезона, както при богатите. Сега май наистина всичко стана твърде гъвкаво и непредвидимо...😄 Но пък и това е част от идеята на този тип компании, да предлагат гъвкавост на изгодни цени.

# 723
# 724
Спрете се с този спам ... с тази  постна манджа АРАБСКИ СВЯТ , какво се случва с една Ларнака?  За поредна зима от летище Варна се почна анулиране на полети месец за месец ... миналата зима заиграването продължи до края на май... какво ли ни очаква тази , а дестинацията е в повече от екзотична   

# 725
Спрете се с този спам ... с тази  постна манджа АРАБСКИ СВЯТ , какво се случва с една Ларнака?  
Може ли личните пристрастия някъде другаде? Днес има промоции за ОАЕ. Друг път има за Италия, Малта и т.н. Когато има за Кипърската гръцка част ще пусна скрийншот специално за Вас.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 20:51 от diziler

# 726
  • София
Като няма желаещи да пътуват най-естествено е да се анулират полети. Все пак авиокомпанията си гледа сметката, не е "Социални грижи".
Може и в Кипър да не искат да приемат бълг. туристи при сегашната епидемична обстановка.

# 727
То мерките там са толкова затегнати, че самолетите са почти празни и затова. Говоря за южната част (Република Кипър), докато в Северен Кипър правилата са като в Турция и все още може да ходиш на работа без да си ваксиниран, да се возиш на градския транспорт и т.н. За там билети по 8, 10, 15  евро на авиокомпания Пегасус има редовно (летище Ерджан), ама от Истанбул.
Аз съм летял до Пафос с Раянеър преди 2 години, за 7.99 евро на посока. И съм доволен.

# 728
Може ли личните пристрастия някъде другаде? Днес има промоции за ОАЕ. Друг път има за Италия, Малта и т.н. Когато има за Кипърската гръцка част ще пусна скрийншот специално за Вас.
Ааа, никакво отстъпление от постната манджа 😁 Аз чакам Wizz до Джеда или Рияд.
Но в случая промоцията на ОАЕ беше леко фалшименто за България, при доста високи цени на билетите.
Евтини пуснаха само между ОАЕ и Бахрейн, не знам на кого свършиха работа 😁😁😁

# 729
Ами затова.. трупайте точки с Уиз картата, хехе... До Бахрейн, Оман и Египет има опции от София с прекачване в Абу Даби (OAE)

# 730
Можете ли да ми помогнете. Опитвам се да си чекирам билета ,но не ми позволява. Полета ми е утре сутринта. На 3 телефона звънях всички говорят само английски.

# 731
Ами вариант 1, ако ти позволява, купи места. Ако не, чакаш.
Може да има овербукинг и практически да няма места, освен ако някои пътници се откажат... То тогава вероятно няма да можеш и да платиш за места.

# 732
Не ми позволяваше да купя места. Явно е било срив във системата. Оправи се и ми даде да се чекирам

Ами вариант 1, ако ти позволява, купи места. Ако не, чакаш.
Може да има овербукинг и практически да няма места, освен ако някои пътници се откажат... То тогава вероятно няма да можеш и да платиш за места.

# 733
@Teri Petrova, такова съобщение дава най-често при Overbooking, особено при полети до Лутън, Бергамо, Мадрид, тоест винаги пълните самолети. Ти докъде летиш?

# 734
До Дортмунд. Снощи най накрая се оправи системата и се чекирах. Какво всъщност значи Overbooking?

Общи условия

Активация на акаунт