WIZZ AIR - 39

• 44 379
  • 803
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Продажба на места, повече от седалките в самолета.
И надежда някой да се откаже от пътуване. Неуспелите да се чекират ги обработват на летището или им предлагат близка дата, срещу обезщетение.
Май днес свършва ваканцията на учениците в NRW и това обяснява наплива.

# 736
Да, и аз разбирам 2-3 места отгоре, но понякога се оливат. До Лондон продават с по 30 места в повече, това вече не е нормално. Имаше репортаж по тв преди време

# 737
Почти нищо, свързано с Уиз Еър, не е нормално.

# 738
Едвам се чекирах снощи...Няма възможност да прескочиш опцията за избор на места...Не знам как стана и го излъгах..В крайна сметка, отново ще се редим за бордни карти, заради мерките...Вместо да избягват струпване, те го създават...

# 739
  • София
Едвам се чекирах снощи...Няма възможност да прескочиш опцията за избор на места...Не знам как стана и го излъгах..В крайна сметка, отново ще се редим за бордни карти, заради мерките...Вместо да избягват струпване, те го създават...
Това да 2 противоречиви твърдения. Винаги има опция да не се плаща за избор на места.
Предвид използваното устройство, понякога е трудно видима, но винаги я има.

# 740
Това да 2 противоречиви твърдения. Винаги има опция да не се плаща за избор на места.
Предвид използваното устройство, понякога е трудно видима, но винаги я има.
Да, това казвам..че е почти невъзможно да я откриеш. Имаше две опции (да се възползваш от предложените за опредлена цена или да си избереш сам местата). Не те допускаше до опцията да разпредели на случайни места. Прилагам скрийншот :

"Check in later..." е края на страницaта...
В крайна сметка след супер много кликвания и връщане назад., успях да стигна до заветната: разпределение на случаен принцип и завърших чекирането.
Често пътувам с Уиз...всеки път ми се супер неприятно да използвам платфорамата им.

# 741
И аз едва се чекирах с random seat преди месец. Довечера трябва да чекирам мъжа ми и отсега ми е лошо.

# 742
@Joana85, правете разлика.Ако го правите в последните 24 часа преди полета, естествено, че ще имате опция да продължете с Random seat, тоест без да си изберете място. Ако пробвате седмица или две преди полета... тогава няма как да се чекирате, без да си изберете място. Ако искате без място, правите го в деня преди полета. (Тогава сайтът и мобилното приложение ще ви покажат тази опция: random seat). Ако пробвате дни и седмици по-рано, няма как да стане, чек-ин не е отворен. Може, само ако си купите място. Платформата си е добре направена. Те предлагат хиляди опции, гъвкави са и няма как да се направи по-добре, защото предлагат сто вида цени... за какво ли не.

# 743
Без закупени места 24 ч. преди полета ли е чек- ина?( че по спомен беше 48 ч., ама явно има промяна..)

# 744
  • София
Без закупени места 24 ч. преди полета ли е чек- ина?( че по спомен беше 48 ч., ама явно има промяна..)
48 за Уиз и 24 ( отскоро ) за Райън. Преди това и там беше 48.

# 745
Точно така, преди и двете компании бяха за 48 часа. А като казвам "от предния ден", то може да значи и повече от 24 часа. Ако летите вечер, пък се чекирате на предния ден сутринта. Важното е да не е дни и седмици по-рано, няма да ви даде опцията Random seat

# 746
Много често и по 10 евро, и по 10 лева Wink А за мен полетите на Уизеър са безплатни, заради W!Zz кредитната карта, всичко се купува с точки. Но плащам буквално всичко с тази карта и й правя огромен оборот, хахаха. При Раянеър не е така, но и там летя за 9.90 до Лондон, 5.90 до Атина, за 7.90 до Берлин и т.н.. Особено сега в седмицата на Черния петък през ноември цените ще са предимно такива

мога ли да ви помоля за съдействие за изгоден полет до Лондон, как се кандидатства за такава карта

# 747
@Joana85, правете разлика.Ако го правите в последните 24 часа преди полета, естествено, че ще имате опция да продължете с Random seat, тоест без да си изберете място. Ако пробвате седмица или две преди полета... тогава няма как да се чекирате, без да си изберете място. Ако искате без място, правите го в деня преди полета. (Тогава сайтът и мобилното приложение ще ви покажат тази опция: random seat). Ако пробвате дни и седмици по-рано, няма как да стане, чек-ин не е отворен. Може, само ако си купите място. Платформата си е добре направена. Те предлагат хиляди опции, гъвкави са и няма как да се направи по-добре, защото предлагат сто вида цени... за какво ли не.
Да, разбира се, знам за това Simple Smile Полета ми е в понеделник сутринта и имах изпратена покана, че чекирането вече е възможно. В крайна сметка се случват нещата, но са максимално затруднени и си представам един човек, на който му е за пръв път, колко време ще се лута. Споделям го като мнение на техен потребител.
Просто цените им са доста изгодни и си струват времето.

# 748
  • София
relight, картата е кредитна на банка ДСК. Кандидатства се в клон на банката и след 3 -4 дни се обаждат дали си одобрена. Според кредитното досие и наличието на доходи, кредити и подобни.
В първия пост на темата има линк към картата.
Ако те одобрят имаш членство във Уиз клуб за срока на картата.
Има бонуси при плащане с нея и после може с тях да купиш билети.

# 749
А когато има овърбукинг за даден полет, това може ли да се разбере по някакъв начин? Защото ако знаеш, че има шанс да не излетиш, ще прежалиш още малко пари и ще си купиш места, ама иначе не ми е проблем за час-два да седим разделени с половинката.

Общи условия

Активация на акаунт