Четвъртокласници 2021/2022

• 34 570
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
О, разбира се, просто не натискам и не изисквам.

# 631
Историята и географията ми бяха любими предмети и не мога да си обясня защо така не ги долюбва. Опитвам се и нагледно да обяснявам, та в Пловдив където и да стъпиш, все върху история стъпваш и няма интерес, и няма. Като я питам защо, отговаря "Не мога да импровизирам". Пък баща ѝ рече: "А, не може, питай македонците" 😆

За Коледа получи илюстровано издание на Хари Потър, но още го побутва. Тук явно подсъзнателно съм ѝ повлияла, че не съм фен. Сега чете Камен и пиратите от 5 -ти Г.

# 632
  • София
Моя обожава ЧО и ЧП, то са проекти, пише, учи.

# 633
Моят прочете миналата година Войната на таралежите и много му хареса. Като вариант за децата, ако не са я чели.
Също Невероятните приключения на Билянка Разпилянка и Живко Ленивко много му хареса (тази не съм я чела и не мога да дам личен отзив). Мисля да му предложа след Хари Потър да прочете Следите остават.

# 634
Следите остават и Произшествие на тихата улица миналата година ги чете. Много ѝ харесаха Васко да Гама от село Рупча и Лили. С глас се смя на Бабата бандит и Момчето милиардер, а Дневникът на Беки и Костинурката Занзибар много я развълнуваха. Най-любима ѝ е Тайната на призрачната сова.

# 635
  • Отвъд алеята зад шкафа
Чела ги е моята госпожица, само на Хари Потър миналата година се опъна и каза, че не й интересен. Но мисля, че й беше рано. Сега семейно изгледахме всичките филми и си промени мнението, каза, че след Пърси Джаксън, ще чете Хари. Покрай сестра й разполага с много книги, които вече са в библиотеката ни. Момчето Милиардер и Лош Татко са й много любими.

# 636
  • София
Тези комикси изглеждат много интересни, ще ги поръчам.

Моята девойка започна да чете сега за Пърси Джаксън и й много интересно. Помня, че на сестра й въобще не й беше харесала.
У нас няма начин да се хареса Пърси Джаксън. Сестра ѝ дето е момче в рокля не прояви интерес, а тази малката.. абсурд Simple Smile
Дразня се, че почва книга и я чете до средата, после следващата и така... Сега чете "Сакъз Сардуня" на Елиф Шафак Simple Smile Много са ѝ смешни имената на всички, не е чувала турски имена и са ѝ странни като звучене.

# 637
  • София
Книгите, които най-много му допаднаха до сега са всичко на Роалд Дал, Хари Потър и Скълдъгъри плезънт. Предстои Пърси Джаксън. Магичното много го привлича. Simple Smile

# 638
  • София
Книгите, които най-много му допаднаха до сега са всичко на Роалд Дал, Хари Потър и Скълдъгъри плезънт. Предстои Пърси Джаксън. Магичното много го привлича. Simple Smile
Не е ли малко рано за Скълдъгъри за нашите? Голямата ми дъщеря има цялата поредица още от издаването  ѝ и твърди, че не е за малките. Още повече Дерек Ланди не пише баш за деца, вкл. "Демон Шосе" и следвщите...
П.С. Аз я взех на каката, когато беше около 13 годишна.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 08:40 от Vache

# 639
И от нашия батко имам спомен че май беше по-голям когато я чете. Хубавото е че всички поредици вече са ни налични:-) само чакат да бъдат прочетени.

# 640
  • София
Не е ли малко рано за Скълдъгъри за нашите? Голямата ми дъщеря има цялата поредица още от издаването  ѝ и твърди, че не е за малките. Още повече Дерек Ланди не пише баш за деца, вкл. "Демон Шосе" и следвщите...
П.С. Аз я взех на каката, когато беше около 13 годишна.
Ами не знам, моят младежът е много запленен от поредицата и не спира да чете. Явно зависи от детето. Питах го кое му е по-интересно Хари Потър или Скълдъгъри и каза, че еднакво ги харесва. Simple Smile

# 641
  • София
Ами не знам, моят младежът е много запленен от поредицата и не спира да чете. Явно зависи от детето. Питах го кое му е по-интересно Хари Потър или Скълдъгъри и каза, че еднакво ги харесва. Simple Smile
Супер, тогава! Blush
Важното е да четат децата Simple Smile Моята голямата щерка от четене на Скълдъгъри откри едната от правописните грешки на НВО-то в 7 клас Wink Думата беше "оттенък". Знаела как се пише, щото в книгата я е срещала. Отделно, че тя има доста рисунки на героите в инстаграм. Голям фен е Simple Smile и самите книги са много крависи, като всички издания на Артлайн.

# 642
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз не я знам тази поредица, но давате добра идея и ще я поръчам. Прави ми впечатление, че моите деца четат различни книги от тези, които аз четях на тяхната възраст. Няма лошо, голяма част от тези книги не са били написани, когато аз бях дете.

# 643
  • София
Като говорим за книги, ето за момичетата Simple Smile Пак на Артлайн

# 644
  • София
Супер, тогава! Blush
Важното е да четат децата Simple Smile Моята голямата щерка от четене на Скълдъгъри откри едната от правописните грешки на НВО-то в 7 клас Wink Думата беше "оттенък". Знаела как се пише, щото в книгата я е срещала. Отделно, че тя има доста рисунки на героите в инстаграм. Голям фен е Simple Smile и самите книги са много крависи, като всички издания на Артлайн.
[/quote]

О, браво на нея! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт