Фън Шуй ІІ

• 96 024
  • 996
  •   1
Отговори
# 750
Никой ли не може да ми каже къде мога да намеря книга на Ева Уонг?

# 751
  • София
Ева Уонг не съм я срещала на българския пазар.
Rdimitrova, за да се направи пълноценен фън шуи анализ на жилището е необходимо: точен план на апартамента, правилно определяне на фасадата, точно измерване на направлението на фасадата, година на нанасяне в апартамента, дати на раждане на обитателите на жилището.

# 752
Моля за компетентен съвет относно огледало в коридора.То ще  "гледа" към входната врата,но се пада встрани,т.е вратата няма да се отразява в него,а срещу огледалото ще има гардероб с огледални врати.Така се получава ефект огледало в огледало.
Така не се ли неутрализира неговото негативно влияние?
Благодаря предварително!  bouquet

# 753
                  .Година на нанасяне - септември 2003г., но е строен преди 30години.Блокът гледа на север, но за съжаление не мога да кажа точни градуси, както и не мога да кача скицата/не знам как/
Дано ми помогнете.

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 19:44 от Rdimitrova

# 754
                  .Година на нанасяне - септември 2003г., но е строен преди 30години.Блокът гледа на север, но за съжаление не мога да кажа точни градуси, както и не мога да кача скицата/не знам как/
Дано ми помогнете.

Цитирам shoshi:
Rdimitrova, за да се направи пълноценен фън шуи анализ на жилището е необходимо: точен план на апартамента, правилно определяне на фасадата, точно измерване на направлението на фасадата, година на нанасяне в апартамента, дати на раждане на обитателите на жилището.

Тези неща са задължителни за да стане възможен поне някакъв анализ.

# 755
здравейте и от мен - и аз като повечето тук се опитах първо да прочета и двете теми досега но малко се оплитам   newsm78 и все пак не ми стана ясно как да се справя с два ОГРОМНИ проблема в спалнята ни:
- кошарата на бъдещото ни бебе трябва да е с краката право срещу вратата
- вратата на спалнята гледа към банята
Вторият проблем знам че може да се коригира със звънче с 5 пръчки - но къде да го сложа точно? И как да предпазя бебо от негативното направление на леглото?

# 756
  • В страната на бурите
И аз се включвам - фън шуй ми беше голяма страст преди около две години - тогава си търсех работа и имах повече свободно време. Бях се запалила изключително много - намерих всякакви книги, чак и такава музика. То бяха едни компаси, изчесления - чудо. Та прередих къщата, да освободя енергиите, сложих китайски монети с черевен конец на печката, вятърни звънчета, костенурка на север и червен плик с китайски парички и изписани значите на фън шуй върху него. От всички школи - тази на Лилиан Ту ми харесва най-много, защото е опростена, но пък и прочетох, че някои  я отричат. При мен  нещата потръгнаха, намерих си работа, имам много успешна кариера, не се оплаквам от липса на пари. Но напоследък съвсем забравих за фън шуй. Вие сте страхотна възможност да се върна към хобито си.   bouquet

# 757
И аз се включвам - фън шуй ми беше голяма страст преди около две години - тогава си търсех работа и имах повече свободно време. Бях се запалила изключително много - намерих всякакви книги, чак и такава музика. То бяха едни компаси, изчесления - чудо. Та прередих къщата, да освободя енергиите, сложих китайски монети с черевен конец на печката, вятърни звънчета, костенурка на север и червен плик с китайски парички и изписани значите на фън шуй върху него. От всички школи - тази на Лилиан Ту ми харесва най-много, защото е опростена, но пък и прочетох, че някои  я отричат. При мен  нещата потръгнаха, намерих си работа, имам много успешна кариера, не се оплаквам от липса на пари. Но напоследък съвсем забравих за фън шуй. Вие сте страхотна възможност да се върна към хобито си.   bouquet
Браво!  Heart Eyes Много се кефя като чета такива  позитивни постинги... Hug Мисля че доста си приличаме с тебе,и аз така преди 3 години се запалих по фън шуй...и прередих цялата къща! Имахме желание да подобрим финансите  Wink И нещата вървят много добре...и аз не мога да се оплача... Hug  Явно е че  фън шуй  работи...   Wink А за Лилиан Ту, не бях  чула че я отричат... newsm78 А защо  я отричат... newsm78  Ами дори и да я отричат,фън шуя И работи прекрасно... Heart Eyes

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 17:41 от roza66

# 758
  • Плевен
Здравейте,момичета Simple Smile Ще ми кажете ли къде точно трябва да застана за да определя правилно посоките на жилището? Нещото,което много ме притеснява е,че стаята на детето е със скат. Ще мога ли поне малко да го неутрализирам? Сигурно сте го обсъждали някъде,но не можах да намеря.

# 759

Намерих интересно обобщение за цветята и приложението им в живота на човека

http://margaritta.dir.bg/2003/dek/01cvetiafunshui.htm

# 760
  • В страната на бурите
Явно е че  фън шуй  работи...   Wink А за Лилиан Ту, не бях  чула че я отричат... newsm78 А защо  я отричат... newsm78  Ами дори и да я отричат,фън шуя И работи прекрасно... Heart Eyes[/b]

За да съм честна, аз чак се изненадах, че фън шуй работи толкова ефективно. Дори мъжът ми, който беше голям скептик, поиска китайски монетки за компютъра си Simple Smile Според мен е важно да вярваш и да си позитивен. Когато тръгнеш например за интервю с такава нагласа, нещата си идват на мястото. Всъщност тогава си търсих работа около месец и нещо и все не идваше това, което исках. После някак изведнъж се появиха три възможности за една седмица. И аз си избрах най-добрата.
Не че сега нямам проблами, но се опитвам да гледам оптимистично на нещата.
А за Лилиан Ту, бях чела една книга - не помня точно заглавието - където се обяснямваше, че нещата не са толкова елементарни - тоест, това което сте писали в темата - нужни са много повече изчисления, годината на построяване на дома, измерване с точност едва ли не до милиметри. Другата идея беше за разположение не спрямо север-юг на дома, а спрямо ляво - дясно и за всяка стая поотделно.
Иначе имам доста литература на английски и руски и фен шуй музика, но не зная как точно мога да я кача някъде, за да си я изтеглите. Ако някой може да даде съвет, ще се опитам да го направя.
Поздрави Simple Smile

# 761
намерих в едни материали, които си бях сваляла преди години, че ако леглото е насочено срещу врата това може да се коригира като се сложи малък параван или растение между вратата и леглото - дали това наистина е достатъчно?!  newsm78 а сайта е http://www.passion.ru  - Гороскопы и от там Полная Энциклопедия Фэнг шуй - там е много подробно обяснено за всяка  стая по отделно и с много илюстрации за по-голяма нагледност. Супер е!

# 762
febi:
rastenie do vratat 6te ti svyr6i rabota taka ci 6te se razsee. zvyn4eto moje6 da go sloji6 v koridora mejdu vratite za da ne ti zvyni v spalnqta i da drazni beboka

nadi_mishi
ako glavata na beboka e to4no pod skata ili oblepi skata s nqkakvi snimki negovi na semeistvoto ili ne6to priqtno a moje i da zaka4i6 dve bambukovi pry4ki/pomagat za da ne se razbolqva/

# 763
  • Плевен
febi:
rastenie do vratat 6te ti svyr6i rabota taka ci 6te se razsee. zvyn4eto moje6 da go sloji6 v koridora mejdu vratite za da ne ti zvyni v spalnqta i da drazni beboka

nadi_mishi
ako glavata na beboka e to4no pod skata ili oblepi skata s nqkakvi snimki negovi na semeistvoto ili ne6to priqtno a moje i da zaka4i6 dve bambukovi pry4ki/pomagat za da ne se razbolqva/
много благодаря.Главата й няма да е под ската,но пак ще направя това  bouquet

# 764
ivaqna благодаря ти за съвета - ще сложа някакво цвете до вратата - тя се пада да гледа на северо-изток така че ще проуча за тази посока какво е най-подходящо пък и да вирее на тъмно, че ще е зад секция спрямо прозореца  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт