Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е фън шуй?
Какво е важно при поставянето на огледало според фън шуй?
Как се определя личното число (числото ГУА) във фън шуй?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е фън шуй?
Фън шуй е древна китайска практика, която се фокусира върху балансирането на енергията в околната среда за подобряване на живота. Това включва анализ на потока от енергия в дома и използване на различни методи за коригиране на отрицателните влияния. Фън шуй е древна китайска практика за подреждане на пространство с цел хармонизиране на енергията в него, като се вярва, че подреденото пространство подпомага хармонията и благосъстоянието на хората, които го обитават.
-
Какво е важно при поставянето на огледало според фън шуй?
-
Как се определя личното число (числото ГУА) във фън шуй?
Личното число (числото ГУА) се определя чрез сумиране на цифрите от годината на раждане и продължаване на сумирането, докато се получи едноцифрено число. След това мъжете изваждат получената цифра от числото 11, а жените добавят към получената цифра числото 4. По този начин се определя личното число (числото ГУА) както за мъже, така и за жени.
-
Какви са липсващите сектори във фън шуй и как могат да бъдат балансирани?
-
Какво е важно при поставянето на снимки на починали близки в дома според фън шуй?
и все пак не ми стана ясно как да се справя с два ОГРОМНИ проблема в спалнята ни:
Много се кефя като чета такива позитивни постинги...
Мисля че доста си приличаме с тебе,и аз така преди 3 години се запалих по фън шуй...и прередих цялата къща! Имахме желание да подобрим финансите
И нещата вървят много добре...и аз не мога да се оплача...
Ще ми кажете ли къде точно трябва да застана за да определя правилно посоките на жилището? Нещото,което много ме притеснява е,че стаята на детето е със скат. Ще мога ли поне малко да го неутрализирам? Сигурно сте го обсъждали някъде,но не можах да намеря.