Фън Шуй ІІ

• 95 936
  • 996
  •   1
Отговори
# 855

действай бързо че да видиш ефекта, ние ще помагаме с каквото можем Hug
[/quote]

Вчера съм се объркала съвсем. Мисля,че определих посоките. Главата в спалнята е на югозапад. Не знам дали е успокоително. А за огледалата , наистина ли трябва да ги сваля? Определих си числото ГУА- 7 ,а сега накъде?  не знам какво да правя . Мисля, че за да се разбере цялата тази философия "Един живот не стига" Simple Smile

# 856
важно е да ти е добре на теб, огледалата, ако не ги махнеш, поне ги покривай с нещо докато спите, все пак никой няма да те вини че са там, но водят до разправии, изневери.... числото щом си го определила, следва да видиш кои са твоите благоприятни посоки и да се концентрираш върху тях- всички дейности да извършваш в тези посоки, така ще имаш най- голям успех Peace

# 857
  • София
Ви, ти сама си си отговорила на въпроса. А хладилник до фурна не е добре и от практична гледна точка. Дори и да е вградена стените пак ще се нагряват, което ще пречи на хладилника.
Льо, сега взимаш една книга и започваш да четеш. Във форума можем да ти отговорим на конкретен въпрос, няма как да ти представим цялата теория.

# 858
       Отдавна не съм писала.Виждам, че има много нови почитатели и други като мен вече пристрастени. Нека някой да сподели конкретно какви успехи е постигнал скоро. Сам ли ги е постигнал,или с помощта на консултант.

# 859
 shoshi, аз отговарях на ivaqna Simple Smile, допълвах отговора си по-то4но Wink А за това, 4е фурна до хладилник не е практи4но, съм напълно съгласна, но малко нямам избор...ще трябва още да мисля за друго разположение... Rolling Eyes

# 860
  • ville de Quebec
И така, имам огромен проблем, на който не съм сигурна дали имам отговора. Входната врата се пада срещу прозорец, а между тях има две врати, където се намира кухнята. Обаче, вратите са, всъщност, само отвори за врати, а истински врати липсват (така е тук, в Канада, врати има само на външната врата и на спалните, навсякъде другаде са само отвори, оформени като врати, но истински врати липсват). Та, така се получава една права линия от външната врата към прозореца, която минава през кухнята. Сложила съм на първата "врата" ваза с цветя, но това май не успява да оправи нещата. Конкретният ми въпрос е, ако поставя на втората "врата" завеса, дали това ще е достатъчно за регулиране на нещата? А също, мисля и да добавя кристал на първата врата. Обмислях варианта за параван някъде, но е направо невъзможен, не се връзва изобщо. А, завесата пък, все едно слагам врата, при което проблемът си остава..... как мислите?

И още едно въпросче. Имам ъгъл в дневната, сочещ към стола на бюрото. По дължината на едната страна на ъгъла има диван, който излиза от ъгъла, а от другата цвете. Диванът и цветето, всъщност, затварят ъгъла.  Добре ли е като противодействие. Притеснява ме факта, че "пававанът" не сключва прав ъгъл с ъгъла, както е дадено на рисунките по книгите. Дано ме разбирате какво имам предвид.... Как мислите?

И за фурната и хладилника, аз имам микровълнова до хладилника, това проблем ли е?

# 861
  • София
Ви, исках да кажа, че съвета който си дала на ivaqna се отнася и за теб.
dalala, до колкото разбрах кухнята се намира срещу входната врата и при това самата тя няма врата. Още по-лошо е, ако се вижда печката от входната врата. При всички положения това разположение не е много благоприятно поради няколко причини. Не мога да си представя абсолютно точно положението, но ако съм разбрала правилно по-добре е завеса да сложиш на първата врата. Вторият проблем не го разбрах много. Идеята е да замаскираш ъгъла.

# 862
shoshi, извинявай, не съм те разбрала Embarassed

# 863
  • ville de Quebec
shoshi, много ти благодаря за съдействието! Да, външната врата се пада срещу кухнята и няма врата. Печката не е директно срещу вратата, но се вижда от вратата, да. Май е най-добре да сложа завеси и на двете "врати", като през първата ще издам закон да не се минава, а?  Grinning
А за ъгъла, да, точно замаскиран е. А, ъгли от мебели броят ли се. В смисъл, ъгълът на бюрото се пада срещу канапето, както и ъгълът на гардероба в спалнята се пада срещу леглото на малкия...

# 864
shiva58  Simple Smile,
как определи типа на дома ти и неговите летящи звезди?  newsm78
коя книга четеш или коя Интернет страница?
Благодаря  Grinning
Планирай живота си с Фън Шуй от Лилиян Ту

# 865
Искате ли да ви пратя малко снимки от моя ремонтиран дом, за да ми кажете мненията си?

# 866
shiva58, с удоволствие ще разгледам снимките, давай!
shoshi, ГУА 4ислото и номера на рождената звезда едно и също ли са?

# 867
  • ville de Quebec
Да, и на мен би ми било интересно да видя снимки. Аз също може да кача...

# 868
имам един много странен въпрос- от понеделник ще съм на мястото на една колежка и много държа да се справя добре в работата на нейното място, та не съм чела, но да ви питам- сбора на цифрите в понеделник е 2, това добре ли е или не? и как да разбера дали е или не е? newsm78

# 869
  • Варна
имам един много странен въпрос- от понеделник ще съм на мястото на една колежка и много държа да се справя добре в работата на нейното място, та не съм чела, но да ви питам- сбора на цифрите в понеделник е 2, това добре ли е или не? и как да разбера дали е или не е? newsm78
Тедито,този въпрос е по-скоро от областта на номерологията,а не на ФШ.

По принцип двойката е винаги свързана със сътрудничество, работа в екип,познание,инертност и т.н.Ако приемем,че числото на деня е 2,то добре е този ден да се използва за всякаква колективна  дейност,да не се предприемат важни стъпки,да се действа изключително дипломатично и съобразително.Да уточня,обаче,че всъщност числото на понеделник е 11,защото това число не се редуцира в номерологията и е с по-висши вибрации от двойката.
Но за по-голяма точност изчислението трябва да се съобрази с датата ти на раждане,защото тогава може да се изчисли личния ти ден за понеделник,който може да е съсем различно число. Hug
Малко объркано се получи,но ако искаш повече ми пиши на лични да не оспамваме повече темата.

Аз също чакам снимки от shiva58

Общи условия

Активация на акаунт