Фън Шуй ІІ

• 95 938
  • 996
  •   1
Отговори
# 840
  • София

tsve_te, не е възможно да имаш само два сектора. Определяш фасадата на къщата, измерваш направлението й, разделяш на 9 сектора и нананасяш по часовниковата стрелка. примерно ако фасадата ти е изток в дясно от нея е югоизток, юг и т.н. В хола нанасяш същата карта, но в умален размер и там вече трябва да имаш всички сектори, освен ако има неправилна форма.

# 841
ooooo благодаря за линка
отдавна търся старата ви темичка.Сега пак ще будувам цяла нощ за да чета Laughing

# 842
благодаря ти SHOSHI
ама аз съвсем се оплетох.Мисля сега да почета малко от старата темичка и да изчакам да ми отлежи Embarassedче нещо се пообърках

# 843
Вече никой не пише в темичката!!Какво става бе хора?  Cry
Shoshi,имам едно въпросче-В хола на втория етаж се влиза по стълби и няма врата -директо влизаш в стаята.Като застана с гръб към стълбите и с лице към стаята си определям ъглите така ли?Докато чакам ми се иска да си определя нещичко и сама Simple Smileама надали ще успея Mr. GreenТака ми се пада ,че северният ми ъгъл на стаята е в терасата,която е остъклена и би трябвало да спада към стаята или пак греша?

# 844
  • София
Има и такава школа, заставаш с гръб към вратата и определяш секторите. Балконът след като е остъклен се приобщава към спалнята.

# 845
  Благодаря   за разяснението Шоши,съгласна съм с теб .Ако беше толкова просто ,щях да се усъмня дали е вярно.Благодаря и за линка,почвам да чета!
 Simple Smile

# 846
И аз имам въпрос към shoshi: след като сме определили личното си число - 9  и сме определили какъв тип е дома ни ( юз 2/3) и неговите летящи звезди ,   кои сектори или  части на стаите трябва да се активизират? Тези ,които са благоприятни за мен или тези които да с добра комбинация от летящи звезди?

# 847
shiva58  Simple Smile,
как определи типа на дома ти и неговите летящи звезди?  newsm78
коя книга четеш или коя Интернет страница?
Благодаря  Grinning

# 848
  • София
shiva58, активират се благоприятните звезди за периода. Твоето лично число се използва за да се намери подходяща за теб спалня, да се види как твоята звезда си взаимодейства със звездите в двореца, в който се намира входната врата и т.н.
Бързам, че брат ми има рожден ден и правя торта. Grinning

# 849
Момичета темата е невероятно интересна. Чета за първи път за Фън Шуй. По принцип си падам "Тома неверни" но няма да повярвате какво ми се случи днес. На работата се рових в разни шкафове и намерих един компас. Сложих го в чантата си за да определя посоките у дома. А сега попадам на темата- интересно съпадение. От една година живея в ново жилище ,всичко в сем. ми се обърка, а и  изобщо не мога да спя. Сънувам непрекъснато и се събуждам в какви ли не положения. Съветваха ме да обърна спалнята още като я монтирахме , ама аз реших ,че едва ли е от значение. Просто помещението е такова, че не е удобно. Мисля ,че главата е на северозапад/ мои приятелки твърдят ,че е запад и така погребват....../ А на всичко отгоре  успоредно на спалнята стои гардероб с две големи огледала на вратите.   От това ,което прочетох разбирам ,че доста неща у дома не са както трябва.Сега ще определя посоките ! Ще пиша пак .Разчитам на вашата помощ

# 850
Момичета темата е невероятно интересна. Чета за първи път за Фън Шуй. По принцип си падам "Тома неверни" но няма да повярвате какво ми се случи днес. На работата се рових в разни шкафове и намерих един компас. Сложих го в чантата си за да определя посоките у дома. А сега попадам на темата- интересно съпадение. От една година живея в ново жилище ,всичко в сем. ми се обърка, а и  изобщо не мога да спя. Сънувам непрекъснато и се събуждам в какви ли не положения. Съветваха ме да обърна спалнята още като я монтирахме , ама аз реших ,че едва ли е от значение. Просто помещението е такова, че не е удобно. Мисля ,че главата е на северозапад/ мои приятелки твърдят ,че е запад и така погребват....../ А на всичко отгоре  успоредно на спалнята стои гардероб с две големи огледала на вратите.   От това ,което прочетох разбирам ,че доста неща у дома не са както трябва.Сега ще определя посоките ! Ще пиша пак .Разчитам на вашата помощ

действай бързо че да видиш ефекта, ние ще помагаме с каквото можем Hug

# 851
Shoshi,честит ти рожденик и весело изкарване!

# 852
Тедито,Виждам че си от Варна.Ходила ли си в странния магизин на мария луиза?

Днес бях там да си купя книжки и попитах за метални вятърни чанови а те ме изгледаха като луда защото имаха само с по 8 пръчки а аз не знам защо си внуших чв ми трябват с 6 пръчки. Laughingмалеееее то мойто фън-щуйстване се превърна в лудост. hahaha
Та знаеш ли от къде мога да си купя чанове ?

# 853
Може да сложиш на пода между хладилника и пе4ката килим4е или по-малка постелка в зелената гама. Това го 4етох някъде, сега се сещам.
А ако е неизбежно до хладилника да има само фурна /без котлони/, как може да се неутрализира?
ivaqna, намерих къде го 4етох Simple SmileЗна4и, пе4ката е "огън", хладилника - "вода". Противоре4ието между тях се тушира от елемента "дърво", а неговите цветове са в гамата на зеленото, така 4е този цвят е подходящо да се сложи между пе4ката и хладилника когато са един срещу друг. Може и да не е килим4е, а под друга форма да се яви цветът, въпрос на фантазия.
Льо, като на4ало може да махнеш огледалата от гардероба.
Ако е неизбежно до хладилника да има само фурна /без котлони/, как може да се неутрализира?

# 854
Тедито,Виждам че си от Варна.Ходила ли си в странния магизин на мария луиза?

Днес бях там да си купя книжки и попитах за метални вятърни чанови а те ме изгледаха като луда защото имаха само с по 8 пръчки а аз не знам защо си внуших чв ми трябват с 6 пръчки. Laughingмалеееее то мойто фън-щуйстване се превърна в лудост. hahaha
Та знаеш ли от къде мога да си купя чанове ?

да, аз нали в този магазин ти казах че има консултант по ФШ, иначе чанове имаше на едно магазинче в уличките от бул. Вл. Варненчик към уличката на Колхозния, ама точно къде не си спомням преди година ходихме до там и въобще не се сещам, ще помисля и ще ти пиша Peace

Общи условия

Активация на акаунт