Фън Шуй ІІ

• 95 998
  • 996
  •   1
Отговори
# 765
febi:
neshto me obyrka cveteto shte e zad sekciqta sprqmo prozoreca.
q kaji v koq posoka e glavata na beboka i kak sa razpolojeni mebelite sprqmo tova
shte si nacherta shema na staqta ti moje da izlqzat i drugi polezni neshta

# 766
gogomaria:

ogledalo v ogledalo ne se neutralizirat a ci se luta ot ednoto v drygoto. za da q izkara6 ot tam i daobikalq ky6tata ti sloji na ednoto ogledalo edno 4erveno fener4e ot tezi kitaiskite. moje6 da gi nameri6 vyv vsi4ko po edin lev. na men mi svyr6i rabota. Simple Smile

# 767
daite syvet. v novoto ni jilishte pechkata shte e streshtu hladilnika. znam che ne e hubavo obache nqmam drug izbor. kak da gi neutraliziram.

# 768
daite syvet. v novoto ni jilishte pechkata shte e streshtu hladilnika. znam che ne e hubavo obache nqmam drug izbor. kak da gi neutraliziram.
Виж това:
http://www.comfort.bg/bg/public/onematerial_113.html
Моля те, пиши на кирилица, 4е така трудно се 4ете! Simple Smile

# 769
извинявам се за писането на латиница/навик/ Sad.
Ви от статията която ми прати не разбрах как да неутрализирам хладилника. Имаше само общи неща. Може аз да не съм схванала.....

# 770
  • София
айде и аз да се запиша при вас  Simple Smile

# 771
Започвам да чета от начало, но ще се опитам и съм в крак с новото.

# 772
ivaqna:
чак сега се завъртам на компа - значи прозореца на спалнята ни гледа на ЮИ, вратата на спалнята гледа на СИ и на същата стена имаме гардероб+секция, които започват от прозореца и стигат почти до вратата /на 60см от нея/ Затова, ако сложа цвете, то се пада в сянката й.
Бебо ще е с краката към вратата - значи те ще сочат СИ.
А за хладилника ти - нали ако сложиш печка на юг - където е огъня, а хладилника на север, където е водата, те все пак трябва да са един срещу друг - доколкото съм чела - не трябва да са един до друг - тогава трябва да се търси неутрализиране  newsm78

# 773
извинявам се за писането на латиница/навик/ Sad.
Ви от статията която ми прати не разбрах как да неутрализирам хладилника. Имаше само общи неща. Може аз да не съм схванала.....
Извинявай, вярно, 4е по твоя въпрос май няма определен отговор. Embarassed Може да сложиш на пода между хладилника и пе4ката килим4е или по-малка постелка в зелената гама. Това го 4етох някъде, сега се сещам.
А ако е неизбежно до хладилника да има само фурна /без котлони/, как може да се неутрализира?

# 774
  • София
ivaqna, печка на юг, изток или югоизток; хладилник на север, запад, северозапад; печката да не е срещу вратата, срещу тоалетната, под прозорец и т.н. са общи правила за всички апартаменти. Едва когато се съобразиш с личните числа гуа на живущите, с картатат на апартамента, се търси оптималния вариант за разположение на мебелите и тогава вече се получава индивидуален план, който трудно би могъл да се приложи в друг апартамент.

# 775
  Здравейте  всички фенове на Фън Шуй!Аз току-що се регистрирах и вече имам въпрос.Понеже прочетох тази тема ,реших че трябва да прочета и първата,но не мога да я ,нямеря...
  Моля за помощ!
   Grinning

# 776
pyrvo da se izvinq na vsi4ki no kirilicata mi neshto se precaka

Febi: ako tolkova shte se pritesnqvash za cveteto po dobre si vzemi ot tezi stykleni kupi pylni s kamycheta i izkustveni cvetq/syshto shte ti svyrshi rabota/ osven tova na samata kosharka mojesh da ikachish neshto kato talismanche za beboka

# 777
здравейте.
Страхотна темичка!!!!!11 Hug Peace
ама аз съм много неука в тази област.
опитвам се да следя тематао сте много бързи.
Можете ли да ми дадете някой сайт за общо ограмотяване,че и аз да се вклуча.
Правим ремонт на двора за там важи ли фън шуй?

# 778
оффф момичета много ми е трудно с изчисляването на числата гуа
четох че се сумират цифрите от годината и кам жените се прибава 4
аз съм 1980=9+4=13
1+3=4
това ли ми е числото?
благодаря ви предварително
може ли да ми препоръчате книга по въпроса с общи правила
все пак трябва да започна от някъде като начало Wink

# 779

Общи условия

Активация на акаунт