Фън Шуй ІІ

• 96 763
  • 996
  •   1
Отговори
# 645
  • Въпрос на гледна точка...
СиАтъЛ, докато спите няма как да гледате. Grinning

Joy разсмя ме  от сърце Grinning

# 646
shoshi, какво казва фън шуй за леглата с балдахин? дъщеря ми много иска такова легло. и то с балдахин от четирите страни! 

# 647
shoshi , моето объркване идва  от там, че в сайта пише"Рабочее место ориентируйте так, чтобы сидеть лицом в благоприятном направлении" . Това е сйта , с който определям числото ГУА?

# 648
  • София
Работното място е различно от мястото за спане и изискванията са различни. Същото важи  иза посоката докато се храниш - гледаш в добро направление.
nina75, може да има балдахин, но все пак зависи от вида му.

# 649
  • casa dolce casa
Запис.Темата ме интересува,но първо ще прочета всичко и от двете теми.

# 650
shoshi , не знаеш просто каква светлина хвърли в туненела Grinning Аз се чудех и маех докато препрочитах и двете теми толкова време ooooh! Crazy
Сега вече всичко е ясно...уж Laughing  bouquet

# 651
  • София
Радвам се!  Grinning Продължавай да четеш!

# 652
здравейте! Simple Smile

шоши интересувам се от фън шуи и в момента чета една книга.имам още 2 книги за четене,но за летящите звезди нямам нито една.

благодаря ти за препоръчаните курсове,но незнам дали ще имам време да се занимавам толкова сериозно с фън шуи.

а ти докъде стигна с твоето обучение ?
мислиш ли да се занимаваш професионално или ти е хоби?
 Grinning

# 653
Днес се сдобих с метален чан( бял с  пет пръчки). Мисля да го сложа там, където беше порталната врата ( направихме от две стаи една) Стаята е спалня и е в югозападната част на жилището. Дали там му е мястото newsm78?

# 654
  • София
Viviani, аз също прочетох много други книги преди да стигна до летящите звезди. Въпреки, че последователите на класическия фън шуи категорично отричат "модерния фън шуи" аз мисля, че е добре човек да се запознае с всички школи и да прочете колкото се може повече книги. Във всяка може да се открие по нещо интересно. Много ми беше трудно да уча докато не разбрах разликата между "западното мислене" и "източното мислене". Ние сме научени да разделяме и класифицираме информацията, както и да разграничаваме духа от тялото и вярата от разума. Затова много се ядосвах, че колкото и да четях все имаше нещо, което не ми се изясняваше докрая, дори и когато записах курсовете. При китайците информацията се е предавала от ученик на учител, като учителя никога не е разкривал абсолютно всичките си знания, винаги е оставял нещо, до което ученикът е трябвало да достигне сам благодарение на своя опит и практика. Сега, когато знам, че фън шуи е освен знания още практика и интуиция ми е много по-лесно. Още повече, че открих сериозна книга, която доказва предположението ми, че има връзка между фън шуи и положителното самосъзнание на човека.
С курсовете приключих за сега. "Четирите стълба на съдбата" не смятам да записвам - не ме влече. Лека-полека хобито ми започва да се превръща в професия, което ми доставя огромно удоволствие. Вече давам частни консултации, а през септември очаквам да излезе моя статия в списание "Наш дом" Grinning
Този форум много ми помогна  Hug
Желая на всички успех в изучаването на фън шуи!

# 655
  • Варна
...Още повече, че открих сериозна книга, която доказва предположението ми, че има връзка между фън шуи и положителното самосъзнание на човека.
Shoshi,ще споделиш ли коя е тази книга?

Лека-полека хобито ми започва да се превръща в професия, което ми доставя огромно удоволствие. Вече давам частни консултации, а през септември очаквам да излезе моя статия в списание "Наш дом" Grinning
smile3501 newsm10

# 656

nina75, може да има балдахин, но все пак зависи от вида му.

единият вариант е такъв http://64.233.183.104/search?q=cache:9_qAdWWMN9wJ:www.bravacasa. … ;ct=clnk&cd=1
другият приблизително такъв http://www.lui.ru/archive/53/5/8

# 657
  • София
СиАтъЛ, преди да сложш нещо трябва най-напред да си отговориш на въпроса - какво целиш с поставянето му? Металния чан най-често се използва за предпазване от жълтата 5 или за отклоняване на силен поток енергия.
ria, книгата се казва "Шаг за шагом фэн шуй"
nina75, вторият балдахин не го виждам добре, трябва да се регистрирам за да разгледам снимките. Първият би могъл да се използва, но за предпочитане е дървените стойки да са кръгли, а не квадратни. Какъвто и да е обаче, първо се съобрази с подходящо място за леглото и направление съответно.

# 658
А къде е жълтата 5-ца тази година?
Мислех да го сложа там, за да неутрализирам ъглите Rolling Eyes

# 659
  • София
СиАтъЛ, ъглите ако не сочат към някой от семейството докато спи, работи, релаксира или се храни, не са опасни. Още повече, че с вятърен чан не можеш да ги неутрализираш.
Жълтата 5-ца тази година се намира в североизточния сектор. Тя е свързана с финансови загуби, фатални болести, препятствия на пътя към успеха. Земната природа на североизточния сектор укрепва разрушителната мощ на тази негативна звезда. Ако в този сектор попада входната врата в качеството на защита може да използвате метален чан с 6 тръбички, тъй като звънът на метала се счита за много мощно средство за подтискане на вредната енергия. въздушният чан е особено силен когато се състои от 6 тръбички, защото цифрата 6 съответства на числото на "големия метал". Имайте в предвид, че чана не трябва да се слага непосредствено над вратата, работното място или леглото. Освен това е добре да се намали осветлението в този сектор.

Общи условия

Активация на акаунт