Лазерна епилация и електроепилация – 9

• 60 592
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Мélisande може да съм пропуснала ако си писала назад, но само във Версус ли се правиш? Аз години ходих във Версус, уж бях доволна и накрая ги хванах как ме работят на ниски стойности, даже без да ме информират и на 10-та процедура интим и мишници ми се върнаха 60% от космите и се ядосах и ги смених, направих още 2 процедури в Дерма акт и приключих с двете зони. Не съм ги правила от 2, почти 3 години вече. Имам започнати ръце и подбедрици пак в Дерма акт и съм много доволна. Не казвам че са топ, по скоро имам съмнения в уменията и намеренията на операторите във Версус, имам и други оплаквания от тях като некорректно отношение и тн, но няма да пиша пак за тези неща.

Мой съвет е да пробваш друго студио и апарат, ако все още не си, за да видиш дали проблема е при теб или в студиото.

как разбирате за силата на лазера, питате ли ги? Виждам, че си четат какво е било предния път и пробват по-силно, но ако много ме боли намаляват, но в цифри не знам на каква сила ми правят процедурата. То аз и не знам какво е оптималното

# 646
Във "Versus" ме изгориха зверски по корема преди време, та ми е странно, че при някого умишлено намаляват мощностите. Да не би да ги е страх да не ви опърлят и да не подадете оплакване?

# 647
Това с порасналите косми в Дерма акт преди процедура е странно да, обаче има логика да го искат защото по този начин виждат точно къде минават с лазера и се вижда всеки косъм който трябва да бъде третиран, тоест шанса за пропуски е минимален, както и се вижда как се повлиява самия косъм от лазера, изгаря ли, не изгаря ли. Примерно на бедра, които правих за пръв път, операторката хубаво огледа космите че са светли и тънки и след това внимателно както тя така и аз следеше къде минава и как изгарят космите и след като видяхме че не се повлияват добре, усили мощността. Така че това има полза, колкото и да е странно. Аз се вторачвам къде минава и ако видя пропуск ги връщам да минават пак.

Във Версус разбрах че са ме работили на ниски стойности след като се оплаках че ефекта е покъртителен и 3 седмици след процедура съм с 5 пъти повече косми отколкото преди нея и ми казаха “О да те са ви работили на по-ниски стойности от обикновено явно затова нямате ефект” а никой не ме беше предупредил че ще намалят мощността, защото се съгласихме да не правим външни бикини а само вътрешната част, тъй като бях 1,5 месец след море, въпреки че нямах грам тен и обясних че съм се казала с 50 фактор и под банския. Презастраховат се и тогава направиха грешката да не съгласуват с мен какво ще предприемат. Длъжни са да ми кажат или те работим на ниски стойности с неясен ефект или отлагаме процедура с Х време, а такова нещо нямаше. И други издънки са имали, няма да навлизам в детайли.

# 648
Момичета, аз да си кажа, че съм страшно доволна от лазерната епилация, на която отидох!
Само една процедура направих и след 50 дена, като отидох за втора , почти нямах нищо поникнало, само мъхче.
Жената от клиниката каза да следя и да ида за следващата чак след 2 месеца, може и повече, ако няма поникнали косми.
Направо не знам защо до сега съм се мъчила с тези кола маски.
П.с. при втората процедура дори нямах кой знае каква болка, а зачервяването мина в рамките на половин час.

# 649
Здравейте момичета!
Пиша, за да споделя мнение! Моите косъмчета са черни-та-черни и съм с много бяла кожа.

Посещавам Нирвана до НДК. Имам усещането, че ме работят на дооооста слаб лазер.
Платила съм пакетни процедури и не съм доволна. Там ходя на ареоли, интим и дупе вече пет пъти и няма особен ефект.

Затова пък веднъж ходих в Лазер център до Витошка и там след една процедура нямам и един косъм под мишниците. Мина един месец и ще ходя на втора, защото е записан часът. Ще видя какво ще ми кажат.
В момента правя и крака в Лазер център, но болката беше ужасяваща и нищо не падна.

Колебая се дали да направя процедура за краката в Дерма акт или да продължа в Лазер център щом имаше ефект на мишниците.

# 650
Здравейте момичета!
Пиша, за да споделя мнение! Моите косъмчета са черни-та-черни и съм с много бяла кожа.

Платила съм пакетни процедури и не съм доволна. Там ходя на ареоли, интим и дупе вече пет пъти и няма особен ефект.

Затова пък веднъж ходих в Лазер център до Витошка и там след една процедура нямам и един косъм под мишниците. Мина един месец и ще ходя на втора, защото е записан часът. Ще видя какво ще ми кажат.
В момента правя и крака в Лазер център, но болката беше ужасяваща и нищо не падна.

Колебая се дали да направя процедура за краката в Дерма акт или да продължа в Лазер център щом имаше ефект на мишниците.

На мен ми се е случвало в студио, в което имам добър ефект на една зона, да нямам никакъв ефект на друга. Бях платила пакет, никакъв резултат не видях на едната зона, а другатта се повлия чудесно. Ти прецени дали да пробваш още веднъж, но ако продължава да няма резултат, пробвай друго студио.

# 651
  • София-Младост

talestoastonish
В същото студио ходих и аз на 1/2 ръце  и подмишници. Свършиха ми пакетите и съм доволна. Може би си зависи и от зоната, която се прави.
Аз мисля да правя мустак, но май ще го отложа за есента, или не пречи и сега да започна?

# 652
  • София
Здравейте момичета!

Според мен иди в дерма акт.
Аз в нирвана имам 5 процедури горна устна и 5 процедури ръце и ефекта е 0, съответно няма да ходя повече.

А и не разбирам защо минават по толкова пъти едно място? Във върсус ме минават еднократно в нирвана направи че изгарят, уж яко пукане на косми става пък понякога дори не падат. Каква е тази лудост.

# 653
Здравейте момичета!

Според мен иди в дерма акт.
Аз в нирвана имам 5 процедури горна устна и 5 процедури ръце и ефекта е 0, съответно няма да ходя повече.

А и не разбирам защо минават по толкова пъти едно място? Във върсус ме минават еднократно в нирвана направи че изгарят, уж яко пукане на косми става пък понякога дори не падат. Каква е тази лудост.

През колко време ти бяха процедурите на горна устна и ръце?

# 654
Може ли да се работят мишници и интим лятото? Искам да ги започна, когато съм в БГ това лято и ако се наложи ще го довършвам тук, където живея.

И кой салон/ клиника ще ми препоръчате? Много са, за да си избера сама...

# 655
Здравейте,
Искам да попитам някой, който ходи на лазерна епилация в Леге Артис дали е доволен от Антония. Другото момиче, което мен ме правеше досега излиза по майчинство и за пръв път ще ме прави тя. 🙃

# 656
Здравейте,
Искам да попитам някой, който ходи на лазерна епилация в Леге Артис дали е доволен от Антония.
Да, аз Тони най- си я харесвам. Blush

Може ли да се работят мишници и интим лятото? Искам да ги започна, когато съм в БГ това лято и ако се наложи ще го довършвам тук, където живея.
Може, стига зоните да не бъдат излагани на слънце.

# 657
Здравейте,
Искам да попитам някой, който ходи на лазерна епилация в Леге Артис дали е доволен от Антония.
Да, аз Тони най- си я харесвам. Blush

О, супер! Значи ще съм в добри ръце! 😊

# 658

И кой салон/ клиника ще ми препоръчате? Много са, за да си избера сама...
Аз не мисля че ще има проблем да почнеш лятото. Хубаво е да пазиш зоните все пак. А и те самите зони не са така пряко на слънце, та според мен няма проблем. Ако ходиш по морета, намажи със слънцезащита за всеки случай. На днешно време май вече не е модерно да се облещиш на слънце по цял ден и без чадър или сянка, та едва ли ще те стигне чак такова слънце там. Но ти си знаеш. Действай разумно при всички случаи.

# 659
Благодяря!
Ами аз интим не излагам на слънце и няма и да се пека с вдигнати ръце, а ако ще ходя на плаж, ще е с тениска. Ще се пазя.
Но все пак не бях сигурна препоръчително ли е.

Сега остава да си намеря салон и да попрочета кой лазер е подходящ за леко тъмна, ама леко, натурално кожа и тъмни косми - диоден или александрит? Но много противоречива информация в нета, както и за местата за лазерна епилация Persevere

Общи условия

Активация на акаунт