Лазерна епилация и електроепилация – 9

• 60 613
  • 744
  •   2
Отговори
# 90
  • Mediterraneo
Ужас, продължавайте тогава с пинсетите по лицето, ще ви светне след години, когато Филип Тотю почне да ви завижда на мустака.
Аз заради лицето започнах изобщо лазер. Да, в начолото се притеснявах от бръсненето, но ми се изясни, че изобщо не е толкова страшно, колкото звучи. Бръснене между процедурите просто няма, а ако има, толкова са успешни. още след първата сесия растежът се забавя значително, започват да излизат единични косъмчета, които леко се премахват с крайчето на бръсначката. След още 1-2 процедури и това спира.
Ама като си мислите, че е по- яко с пинсетата, не си давайте парите за лазер!

# 91
Не мисля, че и да опитвам, ще стана точно като Филип Тотю 🤣.
Просто не всички косми са подходящи за лазер. Тънички и светли не биха се повлияли, а специално моето е такова над горната устна. Тъй че да, ако ми бяха казали, че ще се стане с лазер - щях да си направя, ама като ми отказаха какво да правя? Сама виждам, че наистина не става при косми, които почти нямат цвят, на интим имам няколко такива вече след n на брой процедури и не се махат.
Сега, сигурно, ако става въпрос за някакви сериозни мустаци, черни, дебели и т.н. - ОК, тогава съм съгласна, но не съм съгласна, че като си махам космите с пинсета, ще си направя някакъв жесток damage на лицето. Поне опитът ми досега не показва някакви такива признаци.
Но при всеки е индивидуално, разбира се.

# 92
Ужас, продължавайте тогава с пинсетите по лицето, ще ви светне след години, когато Филип Тотю почне да ви завижда на мустака.
Аз заради лицето започнах изобщо лазер. Да, в начолото се притеснявах от бръсненето, но ми се изясни, че изобщо не е толкова страшно, колкото звучи. Бръснене между процедурите просто няма, а ако има, толкова са успешни. още след първата сесия растежът се забавя значително, започват да излизат единични косъмчета, които леко се премахват с крайчето на бръсначката. След още 1-2 процедури и това спира.
Ама като си мислите, че е по- яко с пинсетата, не си давайте парите за лазер!

ако изказването е към мен - пооберете си тона. Махам си с лазер космите навсякъде по тялото. За да съм преценила, че мустаците няма да издържа, явно имам основателна естетическа бариера да ходя с обръснат мустак.

Истината, е че при някои хора космите изсветляват, изтъняват, но не се премахват изцяло… А мен за съжаление руси косми на краката пак не ме устройват, за това решение няма…
Даже си е по-често срещан вариант, космите да изтънеят и изсветлеят, вместо да изчезнат напълно. Confused
Брюнетка съм, с матова кожа и тъмни косми, но след множество сесии, точно това се случи с голям % от космите ми...

Ужас,значи лазерът  отпада като  опция, не бих си обръснала  мустака, ако някога нямам финансовата възможност дя ходя на процедури какво ще правя!?☹
Е, предполага се, че след няколко процедури, космите ще са се разредили и ще са станали по-нежни, като структура. Няма все да стоят в първоначалния си вид.

наистина не разбирам как успявате да ходите с подкъсени мустаци - моите са черни и солидни косми, и не малко от двете страни, точно под носа нямам. Това, ако се подреже, седи като множество черни точки, и по никакъв начин не бих могла да отида на работа или да се видя с познати...
Всичко е много индивидуално. И аз съм тъмна, с почти черни косми, но никога не съм се сблъсквала с проблем, като описания от теб. Която и част от тялото си да обръсна, не се виждат никакви черни точици, а гладка по бебешки кожа, с равен тен. Дори съвсем леко да "подкастря" с ножичка косъмчетата в дадена област, пак престават да се забелязват. Което пък не е много добре, с оглед на лазерната епилация, защото лъчите се привличат от черни корени, каквито аз явно нямам в изобилие.

може би някак са ми по-широки порите и по-дебели космите, не знам - и на краката като бръснех преди епилацията се виждаха черни дупчици на мястото на всеки косъм, а на следващия ден е вече набол. Обмисляла съм примерно един месец да не излизам, за да събера тези на мустака, но кожата ми е толкова пигментирана, че има голям риск на неуспех след първа процедура и всичко е отишло по дяволите...

# 93
Аз също ходя в Бюти дерм и съм много доволна правя крака, мишници и триъгълник
Нона, къде избра да отидеш?
От Варна си, нали?

Моля за отзиви за лазер https://almalasers.bg/soprano-titanium/ Soprano Titanium, подходящ ли е за сегашния сезон или да се изчака есента?
Интересувам се за зона интим.

Бюти Дерм, на мишници имам ефект още след първата процедура , на горна устна не.
Но ми казаха, че там са по упорите. За жалост нямам база за сравнение, за пръв път се подлагам на такава процедура.

# 94
  • Mediterraneo
ТесО, някъде да съм те цитирила специално, че ми препоръчваш да си обирам тона?! Който се е припознал, припознал.

# 95
Момичета, харесала съм си салон, в който използват Elysion pro лазер. Близо ми е и цената ме устройва. Мисля че бях попадала на добри отзиви специално за този. Може ли някой, който има повече процедури (поне 4-5) да сподели мнение? Simple Smile

# 96
Здравейте, момичета. Искам да попитам някой има ли впечатления от лазерна епилация при доктор Шеф?

# 97
Здравейте ,момичета ! Правя лазерна епилация в Лондон на лице с Кандела лазер и бях изключително доволна.В момента съм в България и ми се налага да продължа процедурите тук .Сряда беше първата ми процедура в тукашно студио и не знам какво се случи ,но съм много притеснена.Цялото лице след процедурата ми беше като изгорено,в бели подкожни комедони,които преди нямах ,на места се образуваха струпей ,който паднаха под тях съм на дупки.Прилагам снимки и бих искала да Ви помоля за съвет Blush[/img]

# 98
Здравейте ,момичета ! Правя лазерна епилация в Лондон на лице с Кандела лазер и бях изключително доволна.В момента съм в България и ми се налага да продължа процедурите тук .Сряда беше първата ми процедура в тукашно студио и не знам какво се случи ,но съм много притеснена.Цялото лице след процедурата ми беше като изгорено,в бели подкожни комедони,които преди нямах ,на места се образуваха струпей ,който паднаха под тях съм на дупки.Прилагам снимки и бих искала да Ви помоля за съвет Blush[/img]

Снимките не са се прикачили. От описанието нещата звъчат доста зле. Задължително пазете лицето от слънцето много, с 50 фактор през 2 часа и шапка и на сякна по възможност, иначе пигментациите са ви сигурни. Кое е това "кадърно" студио, в което са се представили така зле?

# 99
Студио "Вега" в Пловдив. От 10 години правя лазерна епилация на различни зони от тялото и такова нещо досега не се е случвало.Чудя се дали още понеделник да отида на дерматолог или да изчакам тези "кратери" да зараснат малко

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 10:56 от vtv131313

# 100
Не чакай, даже аз бих отишла и във въпросното студио да им покажа какво са причинили и да им търся сметка, защото това изобщо не е окей. И наистина не е лоша идея да отидеш на дерматолог. За жалост ми се струва че ще останат белези, дано не съм права. Търси им сметка на тези некадърници, не може да правят такива поразии безнаказано!

# 101
  • Mediterraneo
Разбира се, че бих отишла директно в студиото да видят пораженията, които са ми нанесли! И да, ще им търся сметка за това!

# 102
Това, за съжаление, са сериозни поражения, те направо са ти махнали целия горен слой на кожата. Confused Ще заздравеят, разбира се, но няма гаранции, че няма да останат белези.
Във всеки случай, не трябва по никакъв начин да се излагаш на слънце това лято. Мажи с добър слънцезащитен на всеки 2 чАса и стой на сянка. Пробвай и с епителизиращи продукти.

# 103
Благодаря Ви,момичета! Понеделник ще отида да си покажа щетите.Иначе със сигурност ще останат белези.То цялата ми кожа е изгоряла ,почна днес и да се лющи.

# 104
Олей, това е ужасно. И аз съм имала щети (от фотоепилацията - изгарания), но това е направо… нямам думи.
В случая ти препоръчвам и аз, освен да отидеш да им покажеш какво са ти причинили, да искаш да ти върнат парите, че и компенсация за всичко това, защото ще трябва да отидеш на дерматолог, мазила и т.н.
Иначе освен слънцезащита, бих искала да ти препоръчам нещо за белези:

https://www.eau-thermale-avene.bg/cicalfate-gel-za-belezi

Тази година си ударих носа и се наложи да ми го лепят в Пирогов, след АБ, с който мазах, почнах с това и сега вече почти не се забелязват белезите, а си мислех, че ще са ми за цял живот. Освен това, ходих да ми боднат няколко изостанали косми от веждите с електроепилация и ми се получи много неприятен вдлъбнат белег на едно място, сега мажа и него и е много по-добре. 
Дано да не ти останат трайни белези 🤗

Общи условия

Активация на акаунт