Лазерна епилация и електроепилация – 9

• 60 738
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
А през колко време са били тези процедури че 3 месеца се броят за дълъг период след тях?

Периодът между тях беше около 2 месеца(даже по-скоро на месец и половина). Четох, че трябва да са на 3 месеца, но на толкова ме вика козметичката.

За кои зони става въпрос и с какъв лазер са третирани? Също какъв тип кожа и косми имате, защото и това е от значение?

Лазерът е диоден, нямам повече информация за него. Зоните, които третирам са интим и мишници (на тях има много малък ефект). Кожата ми е светла с тъмни косми. Козметимката каза, че би трябвало да имам голям ефект, според цвета на кожата и космите.

# 391
Момичета,
За района на Дондуков/Оборище има ли лазерно студио,което да препоръчате за цял интим,подмишници и подбедрици?

# 392
Не обичам да препоръчвам студиа, защото нещата са доста индивидуални, но в този район се сещам само за "V Derm Clinic".

# 393
Благодаря ти,Гърненце 🙏🏼
Гледам,че във Версус има 3 паркоместа,което ме устройва също, но не разбирам от ценоразписа им “общи бикини”  цял интим ли означава 🥴

# 394
Благодаря ти,Гърненце 🙏🏼
Гледам,че във Версус има 3 паркоместа,което ме устройва също, но не разбирам от ценоразписа им “общи бикини”  цял интим ли означава 🥴

Да, хваща целия интим и два пръста надолу към бедрата.
Аз миналия месец направих последната 6-та процедура на интим във Версус и съм много доволна. По отношение паркоместата, не разчитай на тях. Понякога са заети от клиенти /работят по 3 и повече човека наведнъж в натоварения сезон/, а друг път от наглеци, оставили колите си “за малко” на аварийки.

# 395
Момичета,
За района на Дондуков/Оборище има ли лазерно студио,което да препоръчате за цял интим,подмишници и подбедрици?
Dermal Lase Center също имат 2ра локация на Дондуков и май там им е само за лазерна епилация.
И там, и във VDerm, който беше споменала другата дама, работят с александритен лазер -Gentle Lase Pro. Така че, по-скоро ще трябва да си проучите и решите с какъв тип лазер искате да си правите процедурите.
Успех 😀

# 396
В Heaven clinic (ж.к.Левски Г) работят със Soprano ice platinum, а с паркирането по скоро няма проблем. В момента ходя там и засега съм много доволна. Ще видим крайният резултат.

# 397
аз с един малко малоумен въпрос - много косми имах на краката, черни и дебели по природа и след бръснене. След  4 процедури, последната миналия юли, имам останали по 30 косъма на крак, тънки и светли. Есента отложихме заради летния тен и щото косми много не се виждат. Трябва ли да продължавам с препоръчваните 5та и 6та процедура или при тези малко косми да стоя, докато/ ако се увеличат и започнат да ми пречат? Питам, защото са немалко пари и за мен е и много ужасна болка.

# 398
Ако не ти пречат и не са ти драма, според мен можеш да отложиш процедурата, да кажем за пролетта, за да подсигуриш гладки крак за лятото. Аз лично съм в същата ситуация, много добре ми се повлияха краката, 3-тата ми процедура беше септември и имам активни около 25-30% косми и грам не ми пречат. Обмислям да задържа с процедурата до преди лятото и след това чак есента при нужда.

# 399
Ако не ти пречат и не са ти драма, според мен можеш да отложиш процедурата, да кажем за пролетта, за да подсигуриш гладки крак за лятото. Аз лично съм в същата ситуация, много добре ми се повлияха краката, 3-тата ми процедура беше септември и имам активни около 25-30% косми и грам не ми пречат. Обмислям да задържа с процедурата до преди лятото и след това чак есента при нужда.

мерси! Не ми пречат, бръсна от време на време и наистина предпочитам да не се подлагам на това без нужда. Просто се чудех има ли значение по отношение на някакви там фази на космите, ама явно не. А знаете ли дали е възможно да се правят не цели крака, а примерно местата, където се виждат космите? Дали има такава практика?

# 400
Здравейте! Тъй като мисля да се подложа на лазерна епилация на интим, бих искала да попитам дали някоя от вас знае, или е чувала, дали влияе по някакъв начин на ph-то. От близо година съм доста податлива на възпаления и исках да знам дали носи някакъв риск Head Band

# 401
А знаете ли дали е възможно да се правят не цели крака, а примерно местата, където се виждат космите? Дали има такава практика?
Възможно е, само ако конкретното студио, което си избрала, предлага епилация "на импулс". Трябва да ги попиташ.

"Борекс", например, работят и по този начин, но повечето центрове, като че ли, третират само цели зони.

# 402
Flower_iss, не знам дали лазерната епилация влияе върху ph-то, но то така или иначе е важно ph-то на вагината и влагалището, там, където се прави епилация е кожа и полулигавица и дори и да променя това по някакъв начин, не мисля, че точно такъв фактор би бил от значение за възпаления.
А на въпроса с възпаленията не може да се отговори еднозначно - ако става дума за вагинални инфекции, то отговорът е не, няма никакво отношение. За външно възпаление в третираните дози зависи много каква ти е кожата и как реагира на епилация като цяло.
Моята на пубиса точно винаги е реагирала с пъпки след епилация (каквато и да е била) и когато си направих за първи път лазер, реагира точно с пъпки. В зоната около срамните устни и дупето никога не са ми ставали пъпки - не ми се появиха и след лазера.
За да предотвратим при 2-рата сесия пъпките ми дадоха да се мажа няколко пъти с антибиотично кремче и не съм имала повече проблеми. След 4 сесия дори и това не съм правала .- превенция. А и дерматоложката ми каза, че това много рядко се получава.
Т.е. докато не пробваш - няма как да разбереш. Но в сравнение с кола-маската, която си правих 20 години преди това, бих казала, че лазерът е рай и е една от най-смислените инвестиции, които съм правила в живота си 😃.

# 403
Много ли е болезнена епилацията с диоден лазер на интим? Препоръчаха ми болкоуспокояващо преди процедура, ако имам нисък праг на болка.

# 404
Вчера направих трета процедура на интим, казаха ми за четвърта да отида към края на февруари, как мислите - това не е ли много скоро?

Общи условия

Активация на акаунт