Лазерна епилация и електроепилация – 9

• 60 682
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
В дерматологичен център Lege Artis Стара Загора,има го и в София.(Окончателна лазерна епилация с GentleLase Pro)
Приятелят ми ходи там за оформяне на брада от години и е много доволен.
Мисля, че апаратурата и извършващите манипулациите са на ниво.
И цената хич не беше малка, ако се ориентирам по нея Grinning
Значи, ще чакам да паднат тези косъмчета.
Аз се притесних да не набода след бръсненето.
Иначе ми казаха след 40-50 дена пак.И видима разлика след 8-9 процедури Simple Smile 

О, да, там би трябвало да работят добре. Клиниката се води престижна - аз съм ходила в софийския им клон и също съм много доволна.
Ами, ще чакаме да се похвалиш, значи. Като постигнеш прогрес. Flowers Four Leaf Clover

# 526
Аз имам 10-15 косъма максимум, но са много твърди и дебели.
Явно си е наследствено, защото и баба ми и майка ми имат...
А горната устна не е нещо фрапиращо, но искам да е гладка.
Има ли някакви негативи от лазерната епилация за кожата?В дългосрочен план.

# 527
Това са космите ми на ръцете, същите и по краката . Имам  Бяла кожа.
Скрит текст:

Според вас кой лазер е препоръчителен за такъв тип косъм?

Дразнят ме и бакенбардите и окосмението по лицето, но вероятно е хормонален проблем при мен и утре ще правя изследвания.

Досега си ги махах с дермапланинг, ама не искам цял живот така.
Иначе ще си продължавам електроепилация на брадичката.

Въпреки това, има ли някой от вас който е премахнал успешно такъв тип русо окосмение от лицето? Моето лице е по същия начин
Скрит текст:

# 528
Има ли някакви негативи от лазерната епилация за кожата?В дългосрочен план.
В общия случай - не. Естествено, място за индивидуални странични реакции винаги има.

Това са космите ми на ръцете, същите и по краката . Имам  Бяла кожа.
Скрит текст:
Това не са косми...

Въпреки това, има ли някой от вас който е премахнал успешно такъв тип русо окосмение от лицето? Моето лице е по същия начин
Скрит текст:
Само с електроепилация при много опитна козметичка е възможно, а такива на практика няма в България. Повечето тук ще ти кажат, че не работят толкова тънки, фини и незабележими мъхчета.

# 529
Козметичката, която намерих и работи с електроепилация(с игла)  би се захванала, но просто мен много ме боли ( а и те са адддддскиииии мнооооогоооо )  и се подувам особено в частта на бакенбардите. Затова се интересувам дали някой е повлиял  зона лице с такъв тип косъм успешно с лазерна епилация.

# 530
Затова се интересувам дали някой е повлиял  зона лице с такъв тип косъм успешно с лазерна епилация.

Те няма как да се повлияят от лазерна епилация. Невъзможно е просто. Това са не просто руси, а направо безцветни фини мъхчета. Лазерът не би могъл да "хване" дори по-пигментирани и дебели косми от тези, които показваш.

# 531
alethea аз в същата зона като Мегън имах окосмение, дълги фини косъмчета почти руси, слабо забележими освен на пряка слънчева светлина. До тук добре, но един ден реших да ги махам с ножче, ала дермапланинг и започнаха да никнат една идея по-плътни и така задействах цикъла на премахването им. Не след дълго започнах лазерната им епилация (като преминах от горна устна към цяло лице) и успях да се отърва от тях, с уговорката че моите не са били съвсем прозрачно руси. В един момент около 4-5та процедура се получи одебеляване и потъмняване на косъмчетата по лицето, било уж нормална реакция, със следващата процедура бяха елеминирани. Към днешна дата правя "поддържащи" процедури на 6-8 месеца, имам по 1-2 косъмчета в зона. Започнах с лазерна епилация във Версус, като в последствие последните процедури правих в Дерма Акт. На горма устна имам 14-15 процедури, на остатъка от лицето около 10-11 в рамките на 3 години. Има надежда за премахването на косъмчета от лицето, но е строго индивидуално и трябва да попаднеш на кадърен персонал и добър лазер.

# 532
Аз ходя само в салон при медицински козметик за този дермапланинг. Не мога да рискувам вкъщи, че каквото съм саката, ще направя някой сакатлък.

Peach, с какви лазери сте ги третирали по лицето? Моите са изцяло руси, никакъв пигмент. Но мнооого и навсякъде по лицето. Дано изследванията утре са ми нормални..

# 533
Момичета, да ви кажа хич не падат космите.
По брадата си ми изникна направо четина, черна, ужасно груба и твърда.
Това е от бръсненето, но нормално ли е?
Не знам как няма да ги скубя 50 дена.
Не мога ли сега да ги оскубя , те за толкова време ще са изникнали пак 3 пъти?

# 534
  • Terra incognita
Носи маска точно на брадичката,или ползвай тример или бръснач. Не бива въобще да се скубят.
През 40 дни ли ти казаха да ходиш?
За лице кое е най- оптималното отстояние м/у две процедури?

# 535
С ножичка ги подрязвай.

# 536
Момичета, да ви кажа хич не падат космите.
По брадата си ми изникна направо четина, черна, ужасно груба и твърда.
Това е от бръсненето, но нормално ли е?
Не знам как няма да ги скубя 50 дена.
Не мога ли сега да ги оскубя , те за толкова време ще са изникнали пак 3 пъти?

Те, космите, ако не ти опадват след процедура, значи лазерната епилация не е била успешна при теб, т.е. ефект никакъв не е имало. Но изчакай още, рано е да си правиш заключения.

# 537
Каква може да е причината да няма ефект на брадата и да има на мустака?
Като се има в предвид, че на брадата са по-черни и по-дебели, а до колкото разбирам , това е важно да е така.
Ще видя след 2-рата процедура как ще е, но мисля, че няма причина да не е успешна.

# 538
  • Terra incognita
Още е много рано за заключения, според мен. Едва след първата процедура си.

# 539
Каква може да е причината да няма ефект на брадата ...

Лоша апаратура, некомпетентна операторка, неправилно извършена процедура, генетично заложена липса на пигмент в корена на косъма (какъв е цветът по дължината, е без значение). Горе-долу това са възможните причини.

Общи условия

Активация на акаунт