"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 42 912
  • 790
  •   1
Отговори
# 330
Понякога уринарните тестове дават изпарителна черта, която заблуждава. Кръвният тест е много по-достоверен.

# 331
Понякога уринарните тестове дават изпарителна черта, която заблуждава. Кръвният тест е много по-достоверен.
Но самата черта се показа още в първата минута.

# 332
Здравйте. Преди няколко дни бях писала тук, че правим опити за бебе и т.н. Та днес ми е 3-ти ден от закъснението. Вчера след обяд правих тест, но мисля , че е отрицателен. Утре сутринта пак ще направя. Нямам време да направя кръвен сега. Вие какво мислите? Ще се опитам да прикача снимка.

# 333
Направи нов.

# 334
Отрицателен според мен. На три дни закъснение  ще се вижда ясна черта.

# 335
  • София
Това е тестът който направих вчера вечерта, а днес имам отрицателен кръвен и все още липсва цикъл. Може ли някой да ми обясни защо така се получава?

Цикъла може да отсъства и поради кисти примерно. По-добре си запишете час при гинеколог.

# 336
Здравейте,
В последните ми месеци цикълът ми се измести и е на около 37 дни. Това предполага че и ову се е изместила нали така? Правихме секс 1 и 2 дни преди ову като го правихме няколко пъти без измиване и пишкане, но не е свършвал вътре. След деня на предполагаемата дата на ову вдигнах 37 и си я поддържам, според вас има ли голям шанс от повтаряне на акт да се забременее или по скоро да не се надявам...

# 337
Здравейте,
В последните ми месеци цикълът ми се измести и е на около 37 дни. Това предполага че и ову се е изместила нали така? Правихме секс 1 и 2 дни преди ову като го правихме няколко пъти без измиване и пишкане, но не е свършвал вътре. След деня на предполагаемата дата на ову вдигнах 37 и си я поддържам, според вас има ли голям шанс от повтаряне на акт да се забременее или по скоро да не се надявам...

Има шанс, защотото от първия акт остават сперматозоди по каналчетата. Температурата не е показателна, аз почти всеки път между овулацията и цикъла поддържам температура около 37 - 37.2, включително и този месец и преди настъпване на менструацията рязко спада от понижаване нивото на прогестерона. Има значение, ако се задържи висока повече от 16  дни.

# 338
Здравейте,

Има шанс, защотото от първия акт остават сперматозоди по каналчетата. Температурата не е показателна, аз почти всеки път между овулацията и цикъла поддържам температура около 37 - 37.2, включително и този месец и преди настъпване на менструацията рязко спада от понижаване нивото на прогестерона. Има значение, ако се задържи висока повече от 16  дни.

Да, аз нямах предвид показател за бременност, а за това, че ову е била точно тогава.. значи сме нацелили златните дни, той все не е готов за тази стъпка, чакам го от години да се накани.. днес ми е 7 ден от овулацията, засега имам само 37.2 темп и странни болки в корема ниско, като по принцип преди цикъл нямам болки никакви. Рано е за тестове и затова питах какъв е шанса за бременност от повтаряне на акт. Знаете ли за мами забременели по този начин?

# 339
той все не е готов за тази стъпка, чакам го от години да се накани..

Готов е, готов е. Мъж, който разчита на прекъснат полов акт, е напълно готов да стане баща.
А ако случайно не е готов, значи е съвсем безотговорен не само към партньорката си, но и към себе си и напълно заслужава да стане такъв, без да го е планирал. Simple Smile

# 340
Днес следобед направих втори тест, не знам има ли бледа втора черта или от желание, да я има вече ми въобразявам.🤔😪 Не знам колко 3 важно, но 20-30 минути преди да го направя бях пишкала пак.

# 341

Здравейте,бихте ли ми казали,дали това е изпарителна линия?

# 342
  • София
Скрит текст:

Изпаритена е
Здравейте,
Има, но е много малък шанса, иначе пишкането и миенето няма да ви помогнат особено, т.к. дори и да ги направите пак ще остане по канала. След като не е готов за дете, защото не ползвате предпазни средства, че и повтаряте? После да не пускаш тема "забременях, а той ме остави, защото не бил готов". Баща насила няма да го направиш, дори и да забременееш "случайно". На твое място не бих си легнала без предпазни средства с такъв. А защо го чакаш с години - ти си знаеш, че отиваме в съвсем друга тема (има ли смисъл).

# 343
Скрит текст:

Изпаритена е
Здравейте,
Има, но е много малък шанса, иначе пишкането и миенето няма да ви помогнат особено, т.к. дори и да ги направите пак ще остане по канала. След като не е готов за дете, защото не ползвате предпазни средства, че и повтаряте? После да не пускаш тема "забременях, а той ме остави, защото не бил готов". Баща насила няма да го направиш, дори и да забременееш "случайно". На твое място не бих си легнала без предпазни средства с такъв. А защо го чакаш с години - ти си знаеш, че отиваме в съвсем друга тема (има ли смисъл).

Защото сме женени, но казва, че не иска деца все още и не знае кога ще иска. Чакам го 7 години и се опасявам, че ако не стане случайно той няма да се престраши и в следващите 7.... но това е др тема, въпроса ми е друг, какъв процент шанс има и дали реално има жени забременели така.

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 10:40 от missclaire

# 344
  • София
missclaire, малко извън темата и затова в скрит текст
Скрит текст:
Защото сме женени, но казва, че не иска деца все още и не знае кога ще иска. Чакам го 7 години и се опасявам, че ако не стане случайно той няма да се престраши и в следващите 7.... но това е др тема, въпроса ми е друг, какъв процент шанс има и дали реално има жени забременели така.
Ако го направиш насила, или иначе казано "случайно" баща, при все че той 7 г. отказва доброволно, има мноого голяма вероятност да абдикира от живота ти и да те зареже с бебето. Така че хубаво си помисли, като ги правиш насила тея работи. Иначе да, има забременели така, но шанса е малък. Температурата не е показател, тя винаги се вдига след О.

Общи условия

Активация на акаунт