"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 42 918
  • 790
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, днес с първа урина направих тест престо-отрицателен. Явно шуърчек който направих преди 2 дни е бил грешен.

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 06:12 от Vanyakuzmova93

# 316
Скрит текст:
Здравейте бих искала да попитат възможно ли е да забременея два дни след уволация когато на календара ми отчита че шансът е среден? От както направихме опит на 4 ден осещам все едно корема ми се стяга болки в кръста и спазми в корема това трябва ли да е знак за нещо трябва да ми дойде цикъла след 7 дни.

Ако си засякла овулация с тест/преглед реално -НЕ, ако не си ДА защото реално не си сигурна кога е била, на календара ти затова изписва, че може защото е статистика на база предположение.

деня след овулация шанса е 0 %,  няма как сперматозоидите да се придвижат толкова бързо в тръбите  и да се срещнат с яйцеклетката, имаше из нета някъде дори формола с каква скорост се движеха..ама не ми се рови.

Ами моята информация е че яйцеклетката живее до 24 часа след отделянето й, така че не бих казала че шанса за забременяване следващия ден е 0%
Callum, тези неща, особено преди 4 години, се установяват успешно и сигурно с оспорване и тест за бащинство Simple Smile само на предположения кога е била овулацията на жената трудно ще се ориентирате. Принципно е напълно възможно да се е получило при тези дати.

Тя хубаво живее 24 часа, ама на сперматозоидите им е нужно време да стигнат до нея по тръбите. Та ако има опит 20-24 часа след овулация, то тогава шансът си е 0-1%.

При опит 24ч след овулация за мен вече говорим за оплождане 2 дни след това за когато съм съгласна, че шансът е малък.

# 317
Здравейте , днес ми е 3-ти ден след закаснението още на първия си направих тест престо , но тъй като му нямам много вяра реших днес да повторя с surecheck , при престо ми се струва , че втората линия е по-ясна , докато на чека си е според мен направо бледа , отдавам го на различната чувствителност на тестовете , но защо е още така бледичка , може би защото хормона не е нарастнал достатъчно (ако въобще са положителни) , пиша защото се притеснявям от БХБ ,предпоставка за  СА  и т.н. , защото на места пише и това ...
Благодаря Ви предварително ❤

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 08:49 от Lovelylors

# 318
Положителни са.

# 319
Бременна си

# 320
Добър ден. Работим с мъжа ми за бебе от няколко месеца, направих си тест на шега преди 2 дни, и излезе това, не мога да разбера какво е и като цяло се съмнявам теста да не е прецакан някак си, не знам, може би звучи много тъпо, но желанието ми е толкова голямо, че не искам да повярвам ей така, нито на отрицателен, нито на положителен резултат. Какво ще кажете?
П.П. Извинявам се за състоянието на теста, но от желание да разбера какво се случва го удрах с нокът.🙄

# 321
  • София
Не знам като им нямате вяра на тия Престо защо си ги взимате? Иначе честито и леко бременеене.

# 322
Направих си кръвен тест за всеки случай и това е резултата

# 323
Добър ден. Работим с мъжа ми за бебе от няколко месеца, направих си тест на шега преди 2 дни, и излезе това, не мога да разбера какво е и като цяло се съмнявам теста да не е прецакан някак си, не знам, може би звучи много тъпо, но желанието ми е толкова голямо, че не искам да повярвам ей така, нито на отрицателен, нито на положителен резултат. Какво ще кажете?
П.П. Извинявам се за състоянието на теста, но от желание да разбера какво се случва го удрах с нокът.🙄

А закъснение имате ли вече? Изглежда, че има две черти, обаче наистина не изглежда нормално тестът като сте го надраскали.

# 324

А закъснение имате ли вече? Изглежда, че има две черти, обаче наистина не изглежда нормално тестът като сте го надраскали.

Не, теста е направен вечерта след работа, защото ми се повдигаше цял ден. Но попринцип трябва да ми дойде утре.🤔

# 325
Не знам като им нямате вяра на тия Престо защо си ги взимате? Иначе честито и леко бременеене.

Ами защото първоначално прочетох , че те са за най-ранно отчитане , а от тук разбрах , че често дават изпарителни втори черти , благодаря дано всичко е ок , запазих час за 21 , да се надяваме да са верни ☺

# 326
При вас няма съмнение, че сте бременна.

# 327

Ами защото първоначално прочетох , че те са за най-ранно отчитане , а от тук разбрах , че често дават изпарителни втори черти , благодаря дано всичко е ок , запазих час за 21 , да се надяваме да са верни ☺
21 е много рано и нищо няма да се види. Отиди след поне 12-14 дена закъснение.

# 328
Kristina Todorova 699444 на мен ми е много трудо да разбера как изглежда тестът преди надраскването, за да дам становище, но ми се струва и доста жълт. Иначе като че ли се вижда ясна втора черта. Най-добре направете нов.

# 329
Това е тестът който направих вчера вечерта, а днес имам отрицателен кръвен и все още липсва цикъл. Може ли някой да ми обясни защо така се получава?

Общи условия

Активация на акаунт