"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 42 926
  • 790
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета ... имам тъп въпрос и не много по темата, но от части е 😀
Таааа сега възможно ли е хипотетично говорим 😀
Мъжът живее в чужбина жената в БГ, таа мъжът е в БГ около 20то число на месеца и на 15то следващия да му съобщят за бременност? Малко не ми се вярва след като съм изчела повечето теми, тук ... (моля ако има подобна тема да ме прехвърлите и ще изтрия поста) Извинявам се и ви Благодаря Simple Smile

# 301
  • USA
Здравейте бих искала да попитат възможно ли е да забременея два дни след уволация когато на календара ми отчита че шансът е среден? От както направихме опит на 4 ден осещам все едно корема ми се стяга болки в кръста и спазми в корема това трябва ли да е знак за нещо трябва да ми дойде цикъла след 7 дни.

Ако си засякла овулация с тест/преглед реално -НЕ, ако не си ДА защото реално не си сигурна кога е била, на календара ти затова изписва, че може защото е статистика на база предположение.

деня след овулация шанса е 0 %,  няма как сперматозоидите да се придвижат толкова бързо в тръбите  и да се срещнат с яйцеклетката, имаше из нета някъде дори формола с каква скорост се движеха..ама не ми се рови.

# 302
Здравейте момичета ... имам тъп въпрос и не много по темата, но от части е 😀
Таааа сега възможно ли е хипотетично говорим 😀
Мъжът живее в чужбина жената в БГ, таа мъжът е в БГ около 20то число на месеца и на 15то следващия да му съобщят за бременност? Малко не ми се вярва след като съм изчела повечето теми, тук ... (моля ако има подобна тема да ме прехвърлите и ще изтрия поста) Извинявам се и ви Благодаря Simple Smile

Защо да не е възможно? Ако овулацията е била около 20, то след почти месец се знае вече дали има бременност.

# 303
И този вариант за овулацията мислих. Отново много се извинявам, че пиша в тази тема.
Да оточня при едно бебеправене ( и то не точно) около 25-1 число и хоп на 20ти бебе ...
Отново много се извинявам и пак казвам,ако има такава тема пренасочете ме .. защото искам да се опитам да си го обясня. Знам как протича овулацията, знам какъв процеса и всичко, но някакси нещо ме бута да се ровя

# 304
Две седмици след секс вече ще е ясно.

# 305
И този вариант за овулацията мислих. Отново много се извинявам, че пиша в тази тема.
Да оточня при едно бебеправене ( и то не точно) около 25-1 число и хоп на 20ти бебе ...
Отново много се извинявам и пак казвам,ако има такава тема пренасочете ме .. защото искам да се опитам да си го обясня. Знам как протича овулацията, знам какъв процеса и всичко, но някакси нещо ме бута да се ровя

Я, обяснете малко по подробно. На 25 единия месец бебеправене, а на 20 другия месец положителен тест? Явно не знаете как точно протича процесът. Около 12-14 дни след овулация вече може да се разбере дали има бременност.

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 22:01 от Pistachio

# 306

Я обяснете малко по подробно. На 25 единия месец бебе правене, а на 20 другия месец положителен тест? Явно не знаетр как точно протича процеса. Около 12-14 дни след овулация вече може да се разбере дали има бременност.

Така обяснявам и няма да спамя повече прекрасната тема.
Мъжът има  дете (по думи)
Идва си  към 20ти Април за 10 дни отпуска от чужбина преди 4 години. Тогавашната му приятелка ... си е оплела кошницата и се твърди,че детето е негово. И сега го изнудва. И се е обяснила и нахарменския поп че ще го изнудва с детето.
Идеята ми е, че ми се струва съмнително, защото чак му е пратила звук от видеозон около 19ти май със сърчице, а това реално са 4 г.с. мисля, че около 6 г.с. се чуваше.
П.С. нямам нищо против детенцето, даже дори да не е негово и е страхотно дете. Сега ни предстои ДНК. Просто исках да споделя и да видя някакъв съвет...

# 307
Не е съвсем  невъзможно. Ако овулацията е била на 20-21 Април, то на 19 Май вече е 6та седмица.

# 308
Не е съвсем  невъзможно. Ако овулацията е била на 20-21 Април, то на 19 Май вече е 7ма седмица.

При всички положения да е живо и здраво детето, пък другото е божа работа.
Извинявам се за отклонението от темата, но просто ми е притеснено и се мотам вече. Бъркам седмици дни и искам този шантаж да приключи ...

Страхотни борбени момичета,
 Пожелавам цяло море от + тестчета. И директно да заминавате в другата тема ❤🤗❤

# 309
Здравейте бих искала да попитат възможно ли е да забременея два дни след уволация когато на календара ми отчита че шансът е среден? От както направихме опит на 4 ден осещам все едно корема ми се стяга болки в кръста и спазми в корема това трябва ли да е знак за нещо трябва да ми дойде цикъла след 7 дни.

Ако си засякла овулация с тест/преглед реално -НЕ, ако не си ДА защото реално не си сигурна кога е била, на календара ти затова изписва, че може защото е статистика на база предположение.

деня след овулация шанса е 0 %,  няма как сперматозоидите да се придвижат толкова бързо в тръбите  и да се срещнат с яйцеклетката, имаше из нета някъде дори формола с каква скорост се движеха..ама не ми се рови.

Ами моята информация е че яйцеклетката живее до 24 часа след отделянето й, така че не бих казала че шанса за забременяване следващия ден е 0%
Callum, тези неща, особено преди 4 години, се установяват успешно и сигурно с оспорване и тест за бащинство Simple Smile само на предположения кога е била овулацията на жената трудно ще се ориентирате. Принципно е напълно възможно да се е получило при тези дати.

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 21:54 от licorne

# 310
  • София
За 4 години този мъж не си ли е направил труда да разбере, дали детето е негово. Иначе по датите е съвсем възможно, но днк тест ще даде неоспорим резултат.

# 311
За 4 години този мъж не си ли е направил труда да разбере, дали детето е негово. Иначе по датите е съвсем възможно, но днк тест ще даде неоспорим резултат.
Вече започваме да се съмняваме. Тази година заведе иск  без да иска да прави ДНК без нищо. Съди го че не е плащал издръжка, а всичко си беше нормално. В един момент реши, че иска къща и го обвини, че не се  грижи за детето. Той съмнения ту има ту няма ... а предвиж въпросната дама вероятността е около 50% той да е бащата ...

# 312

деня след овулация шанса е 0 %,  няма как сперматозоидите да се придвижат толкова бързо в тръбите  и да се срещнат с яйцеклетката, имаше из нета някъде дори формола с каква скорост се движеха..ама не ми се рови.

Ами моята информация е че яйцеклетката живее до 24 часа след отделянето й, така че не бих казала че шанса за забременяване следващия ден е 0%
Callum, тези неща, особено преди 4 години, се установяват успешно и сигурно с оспорване и тест за бащинство Simple Smile само на предположения кога е била овулацията на жената трудно ще се ориентирате. Принципно е напълно възможно да се е получило при тези дати.

Тя хубаво живее 24 часа, ама на сперматозоидите им е нужно време да стигнат до нея по тръбите. Та ако има опит 20-24 часа след овулация, то тогава шансът си е 0-1%.

# 313
Скрит текст:
Вече започваме да се съмняваме. Тази година заведе иск  без да иска да прави ДНК без нищо. Съди го че не е плащал издръжка, а всичко си беше нормално. В един момент реши, че иска къща и го обвини, че не се  грижи за детето. Той съмнения ту има ту няма ... а предвиж въпросната дама вероятността е около 50% той да е бащата ...

Когато тя е завела иска за издръжка е нормално да е без да е поискала днк тест. Ако той ще оспорва произхода по баща, доказателствената тежест за това ще е негова, т.е. той трябва да поеме инициатива за днк тест, но много излизаме от темата вече Simple Smile

# 314
  • USA
2 до 3 мм в минута скорост на сперматозоида, Сперматозоидите не живеят дълго в неблагоприятната киселинна среда на вагината — най-много шест часа. Затова се насочват към щадящата алкална среда в шийката на матката. Само 1 % от тях успяват да стигнат до там, а останалите 99% изтичат от вагината.
До момента на еякулацията повечето сперматозоиди са напълно подвижни. Установено е обаче, че в момента на еякулацията те са неспособни да оплодят яйце, поне не в първите няколко часа. За разлика от тях сперматозоидите, изолирани от матката или фалопиевите тръби, се заемат с оплождане веднага щом „надушат" яйцеклетката. А колкото по-дълго останат те в женския репродуктивен тракт, толкова по-лепкави стават и по-лесно се прилепват към обвивката на яйцеклетката.

Когато настъпи овулация и се отдели яйцеклетката тя не се изсипва директно в матката а си пътува през фалопиевите тръби...това отнема около 6 дена средно минимум да стигне...сперматозоида също се влачи по пътя и реално шанса клони към нула след настъпила овулация...реално след 2 дена секс...яйцеклетката е е негодна докато се срещне със сперматозиоида след като не е срещнала 24 часа подходящия е започнала да се "саморазпада"...дори и да се срещнат тя е некачествена да претърпи следваща метаморфоза...да се оплоди и да стане на емброн...зародиш или както там се води

Общи условия

Активация на акаунт