"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 42 806
  • 790
  •   1
Отговори
# 450
Не, кървенето няма как да повлияе на нивата на ЧХГ в урината. С отрицателен тест и с кървене точно на датата на новия цикъл, не мисля, че сте бременна.

# 451
Здравейте, на 14.07.21 г ден 4(последен от МЦ) с моя приятел бяхме интимни без да се пазим по никакъв начин на 16.07.21 г ми се появи цервикална слуз, МЦ е нередовен идва ми на 23,24,25 дни и продължава 4-5 дни, въпроса ми е възможно ли е зачеване? Благодаря предварително на отзовалите се 🙂

# 452
Щом правиш секс винаги има шансове да забременееш.

# 453
Не, кървенето няма как да повлияе на нивата на ЧХГ в урината. С отрицателен тест и с кървене точно на датата на новия цикъл, не мисля, че сте бременна.
И аз така мисля, но още ще изчакам 1 2 дни за преглед. Някак немога да се превтраша

# 454
И аз така мисля, но още ще изчакам 1 2 дни за преглед. Някак немога да се превтраша

А защо ще ходите на преглед при менструация и отрицателен тест? Дори и да приемем, че има бременност, трябва да отидете на минимум 10 дена закъснение, ако идете след един-два дни лекарят ще ви върне.

# 455
Здравейте, на 14.07.21 г ден 4(последен от МЦ) с моя приятел бяхме интимни без да се пазим по никакъв начин на 16.07.21 г ми се появи цервикална слуз, МЦ е нередовен идва ми на 23,24,25 дни и продължава 4-5 дни, въпроса ми е възможно ли е зачеване? Благодаря предварително на отзовалите се 🙂
Възможно е, особено щом нямаш идея кога ти е ову. Аз ЦС не следя, когато дебна ову, но ако си имала ранна (каквото и да значи това при теб) спокойно може да са останали войници до ову.

Анджелина, нищо няма да ти кажат на преглед, освен дали матката е подута или не (което на практика помага да се предели дали си около цикъл, де). Но ако очакваш да видиш нещо друго изчакай не 1-2 а поне 10.

# 456
Поне се успокои, че теста е отрицателен, но просто кървенето ме притеснява. Но ще ви по слушам, на по късен етап ще отида профилактично.

# 457
Възможно е, особено щом нямаш идея кога ти е ову. Аз ЦС не следя, когато дебна ову, но ако си имала ранна (каквото и да значи това при теб) спокойно може да са останали войници до ову.

Анджелина, нищо няма да ти кажат на преглед, освен дали матката е подута или не (което на практика помага да се предели дали си около цикъл, де). Но ако очакваш да видиш нещо друго изчакай не 1-2 а поне 10.
   Благодаря 🍀

# 458
Кое по-точно те притеснява,Ангелина?! Имаш менструация ,следователно НЕ СИ БРЕМЕННА!? По-притеснително щеше да бъде ако имаш + тест и кървене . Не ти трябва лекар ,не си внушавай ,че си бременна. В деня на цикъла/първият ден закъснение нивата на чхг са около 100 ,няма как да,не ги хване уринен тест. Ако има бременност,кървене нямаш ,ако има се води патология .

# 459
Кое по-точно те притеснява,Ангелина?! Имаш менструация ,следователно НЕ СИ БРЕМЕННА!? По-притеснително щеше да бъде ако имаш + тест и кървене . Не ти трябва лекар ,не си внушавай ,че си бременна. В деня на цикъла/първият ден закъснение нивата на чхг са около 100 ,няма как да,не ги хване уринен тест. Ако има бременност,кървене нямаш ,ако има се води патология .
Самият цикъл ме притеснява, защото не е нормален... Прикапва само, обилен е само на тоалетната хартия

# 460
  • София
Ако ви притеснява не ми е ясно защо не посетите лекар, а чакате някой път да се случи профилактично?

# 461
Това са съвсем нормални “аномалии” в цикъла и всяка жена е имала цикъл който е бил по- обилен, или пък по- оскъден.

# 462
  • USA
Обилен цикъл само на тоалетна хартия си е нормален цикъл....тече си, но съвпада с "ходе до тоалетна", не ви ли се е случвало тогава да "изтича" повече, нормалн цикъл е....не ходи до тоалетна и ще видиш, че превръзка/тампон се напоява...ама и вие се чудите на глупусти...

# 463
Здравейте, този месец за първи път опитваме за бебе. Направихме го два дни преди овулацията и 1 ден след. От първия опит минаха 6 дни. От вчера започнах да усещам боцкане в яйчниците, гърдите ми са чувствителни и определено нарастнаха. Прекалено рано ли е за такива симптоми, т.е. възможно ли е да е ПМС?

# 464
6 дни след ову може да е всичко. Прекалено рано е. Най-рано на 8 ден след докаэана овулация бих тествала и то само ако съм от нетърпеливите. Аэ бях нетърпелива, но видях рано и ||.

Аако се има предвид 6 дни от втория ден преди овулация, категорично Не, не може да е симптом на бременност.

Общи условия

Активация на акаунт