"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 42 862
  • 790
  •   1
Отговори
# 495
Шуърчек писалка дават много фалшиви във времето за отчитане.

# 496
"Престо" давали, "Шуър" - а писалки давали... Че нали са най-точни и едни от по-скъпите... Кръвен и той трябвало да се повтаря... Вчера си мислех да се зарека в тоя живот вече никакви тестове... Повече ме притеснява да не съм нещо болна... Малко хипохондрично от моя страна сигурно, ама... обикновено наблюдавам тялото си добре и отчитам всяка промяна... И сега има, ама от какво... Може и от стреса... Благодаря ви за отговорите, момичета. Ако още някой има мнение по въпроса, ще се радвам да го изкаже.

# 497
Кръвния се повтаря, за да отчетеш покачване на нивото на хормона. Т.е. трябва да имаш някаква база и да видиш промяната спрямо нея.

Само за сведение на дамите, които нямат симптоми на пмс - този месец изкарах НАЙ-лекия си цикъл, от както съм била на 13. Преди цикъла нито гърди, нито кръст, нито корем, а принципно съм с безумно подути гърди и стегнат кръст. Усетих само като ми дойде лек дискомфорт и това беше. Да, обилен е, но не ме боли нищо, никъде. На втори ден си отидох нормално на фитнес без никакви притеснения и болежки, щом на ММ му направи впечатление, значи ще да е голяма разлика. Случва се Simple Smile

# 498
Кръвният тест няма нужда да се повтаря, ако искате да разберете дали сте бременна. Повтаря се само ако искате да видите дали се развива добре бременността в първите дни, преди да се вижда нещо на ехограф.

# 499
Повтарянето на кръвния тест е за да се види как върви бременоста, но този въпрос не седи пред теб. При теб първо трябва да се установи дали изобщо си бременна. На твое място бих си пуснала кръвен тест, за да знам какво да правя ако имам инфекция на пикочните пътища и тря ва да вземам антибиотик.
Със изчакване няма да станеш бременна. Имам чувството, че не искаш да правиш кръвен тест за да не се разочароваш.

# 500
Здравейте!
Днес е денят на МЦ и си направих тест. Вижда се бледа втора черта. Вие какво мислите?

Благодаря и приятен ден!

# 501
Повтарянето на кръвния тест е за да се види как върви бременоста, но този въпрос не седи пред теб. При теб първо трябва да се установи дали изобщо си бременна. На твое място бих си пуснала кръвен тест, за да знам какво да правя ако имам инфекция на пикочните пътища и тря ва да вземам антибиотик.
Със изчакване няма да станеш бременна. Имам чувството, че не искаш да правиш кръвен тест за да не се разочароваш.
Не е до бебе или не. Желая по принцип деца, ама в ситуацията, в която съм вече с вече бившия - не, благодаря. Страх ме е най-вече от това да нямам здравословен проблем като никога досега... Може да е от всичко и почти всичко. Целият този особено негативен стрес с месеци, не само заради последната окончателна раздяла, да ми е бутнал имунната система... Ама благодаря за мнението. Сутринта един ме върна, да не са ме бодяли 100 пъти, да си изчакам гинеколога, ама след прочита ви и разговора с личната, реших да ви послушам. В крайна сметка оня, гинекологът, сякаш да ме претупа малко... И като ги знам как не си координират действията различните специалисти...
Отново ви благодаря.

# 502
  • София
Просто си сменете гинеколога. Явно не е адекватен, а вие имате нужда от изследвания, за да се разбере има ли проблем или не.

# 503
Здравейте!
Днес е денят на МЦ и си направих тест. Вижда се бледа втора черта. Вие какво мислите?

Благодаря и приятен ден!

Според мен е положителен, успех!

# 504
Явис мноо си объркана и понеже чета диагонално трудно вдявам когато някой пише не по същество.

# 505
  • USA
sigebo wondfo ли е теста на такъв ми прилича?

# 506
sigebo wondfo ли е теста на такъв ми прилича?
Здравейте, не е. Марката е easy@home.

@Pistachio, благодаря за отговора Simple Smile

# 507
Здравейте , бих искала съвет от вас мами Simple Smile . От 3 месеца цикълът ми е на 28 дни пия глюкофаж 750mg и Vitamin B12  заради повишен инсулин и липса на Ов . Преди цикълът ми беше на 31 дни . И след като се регулира този месец не ми дойде и вече 3 дни имам закъснение . Правих тест , но е отрицателен . Мисля да изчакам няколко дни и пак да направя тест . Дали имам шанс . По принцип 6 г опитваме правихме инсеминация ,но безуспешна. И д-р при който отидох ми каза , че с тези лекарства трябва да стане .

# 508
Щом правиш секс шанс винаги има.

# 509
Здравейте, незнам дали тук е мястото,но ситуацията е следната. МЦ- 25-26дни, може да се каже вече редовен. Тест за бременност два дни преди закъснение(заради прием на едни лекарства) със видима втора чертичка.

В деня на предполагаемата менструация отново тест със същата чертичка. Същият ден поработи това че бях в лаборатория да пускам профилактични изследвания,пуснах и ЧХГ с резултат 0.108 ,което ме втрещи. Днес на 6 дни закъснение бях на лекар заради болки в яйчника, лекарят поиска ЧХГ на което резултата беше 5,9. Попринцип се притеснявах за извънматочна бременност ,той отхвърли това като вариант и каза да изчакам още няколко дни и ако отново няма менструация да ида пак. Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт