"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 42 796
  • 790
  •   1
Отговори
# 570
Кака ми и закъснява с 1 ден,според вас положителен ли е. Чертата е излязла почти веднага ?!

Според мен е положителен.

# 571
  • София
И аз виждам розова втора черта.

# 572
Цикъла ми не е редовен или точен.

# 573

Тоест може и още да нямате закъснение?

# 574
  • София

Как тогава определи, че трябва да ти дойде на 4-ти август?
И сега обърнах внимание, че пишеш за 2 седмици, а не 2 месеца.
Овулацията е приблизително 14-15 дни преди следващата менструация. Щом си я очаквала на 4-ти, може би сте правили секс след овулацията. Може и да сте уцелили.
Пусни един кръвен тест и ще разбереш. Дори и още да е рано, все ще се види дали има нещо 2 седмици след секса.

Продължавам да се чудя защо жените се доверяват на уринарните, когато някои дори са на цената на половин кръвен тест. Кръвният спестява много време, нерви, чудене, а в някои случаи дава шанс да се почне своевременно лечение (примерно, при хемофилия или високи НК-клетки).

# 575
Когато се налага да се разбере по-рано, за да се започне лечение, съм съгласна за кръвния тест.
Иначе уринарните са си достоверни при закъснение, ама повечето жени са нетърпеливи.

# 576
  • USA
На Шенай на кака и теста на мен личнията ми сивее, за изпарителните съм забелязала 2 неща-или се появяват ВЕДНАГА , а по принцип трябв амалко време реактива да се активира или след като изсъхне ..Та кака ти Шенай да повтори с друга марка. Късмет!

# 577
Момичета, писах тук вчера, предполагам, че помните, няма да се повтарям с историята. Тази сутрин като се събудих видях, че имам кафява кръв на бельото, а е рано за цикъл, на 19 трябва да ми дойде.. Не беше много, но имаше и се притесних... Не знам на какво се дължи и да не би да има някакъв проблем. Благодаря Ви за отделеното време и за съветите! ❤️

# 578
Ако ову е била на 30ти може да е имплатационно кървене. Може и да е симптом на ендометриоза. Преди кървяла ли си между МЦ? Може и да е от стрес и твърде много стискане на палци Wink Предполагам щом планираш бременност си пускала хормони?
Моят съвет е да изчакаш деня на цикъла поне и да направиш тест. Ако кървенето продължи задължително отиди на преглед.
Успех!

# 579
От гледна точка на хормони всичко е наред. Преди не се е случвало да кървя между МЦ. Затова и сега се притеснявам, защото ми се случва за първи път. За сега няма кървене. Вчера цял ден и днес също ме боли долу ниско корема. Болката не е като преди цикъл, някак по-странна е, по-лека, но я има и на моменти се засилва.. Дано всичко да е наред. 🙏

# 580
От гледна точка на хормони всичко е наред. Преди не се е случвало да кървя между МЦ. Затова и сега се притеснявам, защото ми се случва за първи път. За сега няма кървене. Вчера цял ден и днес също ме боли долу ниско корема. Болката не е като преди цикъл, някак по-странна е, по-лека, но я има и на моменти се засилва.. Дано всичко да е наред. 🙏

Чак ендометриоэа да се подоэира или други кардинални проблеми от веднъж подранил, макар и доста, цикъл или эацапване между фф и лф, е прекалено. И на мен ми се ееслучвало преди няколко години да имам эацапване няколко дена по средата на цикъла, но тогава бях в голям стрес, а също и вэимах една шепа добавки уж эа чиста кожа. :Д Някакви билки, вкл донг куай и сау палметто.... може да е от всичко. Повече не ми се е случвало, но и спрях да експериментирам  с простотии. :Д

Също ми се е случвало обаче цикъшът ми пак от стрес или променена диета, промяна в климата да подрани 10на дена-съвсем нормално, ако не е постоянно явление. Не се филмирай, просто обсъди с лекар след някой друг ден.

# 581
Снежанке, нали за това питах за честотата Wink ако се случва често може да е ендо. Не се - супер. Ако е сефте и хормоните са в ред може да са 1000 неща, но най-логичните 2 са имплантация и стрес. Стискам палци да е първото.

# 582
  • София
И какъв е този симптом на ендометриоза? Аз съм с такава и не съм имала подобен симптом...

# 583
  • София
Неменструално кървене между циклите често е един от симптомите.

# 584
При мен беше имплатационно такова зацапване точно 7 дни преди очакван Ц направо изперках... даже превръзки си купих... сега съм средата на 3ти месец Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт