"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 41 898
  • 790
  •   1
Отговори
# 765

Момичета, теста е на пети ден от Зет на два 5дневни ембриона. Тези лентички дават ли изпарителни черти?

Не би трябвало да е изпарителна черта, особено ако се е появила под 10-тата минута. При мен първата лентичка имаше същата бледа черта, на следващия ден повторих и вече беше много ясна. Честито! 🍀🌸

# 766
даже този месец за втори път ми дойде ,21 дни след края на последния цикъл ....

Напълно нормално е да ти дойде два пъти в рамките на един месец, ако цикълът ти е под 30-31 дни.
Не брой дните след края, а от първия ден на менструалното кървене. Колко дни е при теб? Ако допуснем, че е минималното - 3 дни, плюс 21 дни, получаваме цикъл от 24 дни, което е в рамките на нормата и не трябва да те притеснява.

Попринцип ми е 5-6 дни като последния 1 или 2 са само леко кървене но тези 3 последни месеца е доооста по-слабо ,преди сменях първия и втория ден превръзки през 3 часа а сега със 3 превръзки изкарвам денонощието ... Не знам на какво се дължи и не съм много запозната понеже за първи път ми се случва...Също така и е по-блед цвета ,не е ярко червено както преди ,дори при мен преди беше тъмно червен цвят

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 15:37 от D.alissa

# 767
Здравейте, преди малко си направих тест за бременност, но не разбирам какъв е резултатът. Моля помогнете с вашите предположения. Прикачвам снимка. Благодаря!

# 768
Здравейте, преди малко си направих тест за бременност, но не разбирам какъв е резултатът. Моля помогнете с вашите предположения. Прикачвам снимка. Благодаря!

Отрицателен.

# 769
  • София
Здравейте, преди малко си направих тест за бременност, но не разбирам какъв е резултатът.
Скрит текст:
Моля помогнете с вашите предположения. Прикачвам снимка. Благодаря!
Какво има да му се разбира, много сложен ти се видя теста с една черта ли? На опаковката не пише ли какво значи 1 и какво 2 черти? Разбирам нещо да бледнееше там, ама то съвсем е ясен резулата.

# 770
Здравейте виждате ли втора чертичка или е изпарителна линия
Направен е не с първа урина
Излезе в времето за отчитане
Забележима е

# 771
  • София
Аз лично не виждам втора черта.

# 772
Здравейте, да ви попитам вие какво мислите. Този тест положителен ли е? Не мога да преценя като се има  предвид, че цикъла ми е с различна продължителност. Един месец 28-дневен. Друг месец 29. Случвало ми се е да е на 33 ден. Този месец ми беше много странен. За всичките 19 години през, които съм имала цикъл не ми е бил като този месец. Дойде ми на 17 август и през другите три дни ми беше като зацапване. Разбирах, че ми върви все още когато се бършех. Теста го направих преди два часа. Моля за вашето мнение. Прикачвам снимка

# 773
  • София
Според мен е отрицателен. Вие сте си имали цикъл реално макар и оскъден.

# 774
Не виждам втора черта.

# 775
  • София
Аз пък виждам лека бледа черта, ама ми се струва далече от контролната. Ако на 17ти е било време за М, за е имало само зацапване, може и от бременноста да е , но до момента би следвало черата да е колкото контролната или е била БХ. Направи друг тест.

# 776
  • София
И аз не виждам черта. Щеше да е доста ярка ако имаше толкова голямо закъснение. Промените в цикъла са съвсем нормални, нищо че е за пръв път от 19 години.

# 777
Здравейте .. Имам едино въпросче .. Миналият месец ( август ) М.Ц дойде на 12 , но на 13 правихме секс с партньора ми и то не един път и той свършваше във мен .. Тъй като знаем че няма опасност .. След М.Ц  по време на поллов контакт след първото свършване ( свършва навън ) продължаваме без прекъсване .. Та въпросът ми е имали варянт да съм бременна , тъй като ми се спи боли ме кръста гърдите също ме болят не много , но болката е като след дълъг ден със сутиен и като го махнете някаква тежест и лека болка .. И ме болят яйчниците при полов контакт също имам лека болка ... Баба ми ми каза да си направя тест домашен със сода 😀и да направих го .. И във чашата се появиха 2 пръста пяна .. А ми е прекаленно рано за цикъла .. Благодаря предварително 🌸🌸🤍🤍 Хубав ден на всички майки и бъдещи майки 👶(псс Да вчерна домашния тест е с първата урина , през деня също се получава пяна но малка, инфекций течения нямам )..😊

# 778
Направи си просто уринарен тест и ще разбереш.
Според мен малко вероятно да си бременна.

# 779
За какво и е уринен тест?
Дошло и е на 12, а секс прави на 13!
Бременна си само ако вярваш в непорочното зачатие или партогенезата.

Общи условия

Активация на акаунт