Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 672
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • до най-прекрасния мъж
Аз засега продължавам всичко, ще видим на следващия преглед какво ще каже док. Дейзи, отлагаха ми ЗЕТ известно време, но ги пиех само при подготовките, после ми ги спираха. Сега ги пия вече бременна. Колко време, не знам. Докато не каже док, че ги спираме. Аз също съм при А. Ставрев, прочетох в съседната тема, че и ти си при него. Успех!

# 211
Аз засега продължавам всичко, ще видим на следващия преглед какво ще каже док. Дейзи, отлагаха ми ЗЕТ известно време, но ги пиех само при подготовките, после ми ги спираха. Сега ги пия вече бременна. Колко време, не знам. Докато не каже док, че ги спираме. Аз също съм при А. Ставрев, прочетох в съседната тема, че и ти си при него. Успех!
Благодаря ти! И на теб успех,вярвам че всичко ще бъде наред!❤👍

# 212
Здравейте, Момичета.  Днес бях при док за неуспеха.  Тя ми каза, че е сигурна и, че това се дължи на имплантационния прозорец. Защото сигурно пак се е изместил с тези антибиоци и промивки които пих за бактериите.  Септември правихме биопсия и се оказа, че има леко изместване.  И сега на 29 юни и 1юли  иска да правим биопсии.  Та въпроса ми е,  значи на 03.06 ми дойде цикъла хубаво към 13 и 30 и го броях за първи.  Дали не направих грешка,
че за първи ден го броя или трябваше за нулев
 и не е ли твърде късно  за биопсия на 27 и 29 ден от цикъла.

# 213
  • до най-прекрасния мъж
След 12 часа на обяд се брои за нулев ден. Аз така знам и това спазвам като правило. И в двете клиники, които посещавам, лекарите казват същото.

# 214
Дали да не звънна утре на докторката и да кажа да не сгафя нещо с тази биопсия.  Нямах никакво зацапване а направо ми дойде както си трябва

След 12 часа на обяд се брои за нулев ден. Аз така знам и това спазвам като правило. И в двете клиники, които посещавам, лекарите казват същото.

# 215
Да не кажа,че част от терапията продължава и след раждането(поне за Фраксито тъй съм чела)...Някои и прогестерон слагат до края,аз само до 14 г.с.
Фраксепарина се спира в деня на раждането

# 216
Да не кажа,че част от терапията продължава и след раждането(поне за Фраксито тъй съм чела)...Някои и прогестерон слагат до края,аз само до 14 г.с.
НМХ(какъвто е фраксипарин) се слагат и след ражаднето между10 и 40 дни по преценка на лекаря.

# 217
Е бях си казала,че няма да правя глупости и ще си чакам до вторник,сряда да си направя кръвния,но...направих един уринарен тази сутрин.Понеже нямам голям опит с тестове,защото винаги ми е идвало по часовник,потопих лентичката за около 2 секунди,а след това прочетох, че трябва 30сек да стои.Е докато си измия зъбите,излезна втора бледа черта...Знам,че не е сигурно докато не направя кръвния,но няма такова чувство.Днес ми е 8ми ден на бластоцисти.Пращайте положителна енергия♥️♥️♥️

# 218
Deizy04 прекрасна новина! Мноого положителна енергия ти пращам 🍀🍀🍀 Успех, до края 🤗🤗🤗😊😊 сутрините ми започват преекрасно с вашите положителни новини Simple Smile

# 219
Deizy04 , супер. Можеш още в понеделник да си пуснеш кръвен, щом днес ти е 8. ден и после още един в сряда, за да видиш как расте чхг.

# 220
Благодаря ви момичета от♥️
Дано да е на късмет всичко това.Другата седмица кръвен пускам!

# 221
Момичета помагайте!
Детето ми беше с вирус,стоя един ден при мен нямаше как и резултата е налице.
Боли ме гърлото и се усещам, че се разболявам.Пия чай,смуча лукчета.За парацетамол знам, че може.Друго нещо да споделите.Преди малко кихнах и все едно вътре всичко ми се размести и мн ме заболя Sad

# 222
Момичета помагайте!
Детето ми беше с вирус,стоя един ден при мен нямаше как и резултата е налице.
Боли ме гърлото и се усещам, че се разболявам.Пия чай,смуча лукчета.За парацетамол знам, че може.Друго нещо да споделите.Преди малко кихнах и все едно вътре всичко ми се размести и мн ме заболя Sad
Вземи си Инфлуцид, може до 9 хапчета на ден. Аз в 9-10 г. с. бях с ковид и това ми изписаха.

# 223
Е бях си казала,че няма да правя глупости и ще си чакам до вторник,сряда да си направя кръвния,но...направих един уринарен тази сутрин.Понеже нямам голям опит с тестове,защото винаги ми е идвало по часовник,потопих лентичката за около 2 секунди,а след това прочетох, че трябва 30сек да стои.Е докато си измия зъбите,излезна втора бледа черта...Знам,че не е сигурно докато не направя кръвния,но няма такова чувство.Днес ми е 8ми ден на бластоцисти.Пращайте положителна енергия♥️♥️♥️

Браво и честито. Всичко ще е наред, сигурна съм. Аз продължавам с домашните тестове, чертата се насища вече...🙋‍♀️🙊🤗❤

# 224
  • София/Севлиево
НМХ(какъвто е фраксипарин) се слагат и след ражаднето между10 и 40 дни по преценка на лекаря.
При мен може и по-рано да го спрат.Зависи от изследванията и дали всичко ще е наред.Доктор Станулов ми даде още в началото един лист със схема на спиране на лекарствата и там за НМХ пише,че се спира 34 г.с.или по преценка на следящия АГ.
Дейзи, честито! Всичко ще е наред ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт