Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 682
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,на 9ти ден, бластоцист, теста ми е 0.25mIU/ml. Отрицателен ,без дори опит за имплантация Sad

# 226
Здравейте,на 9ти ден, бластоцист, теста ми е 0.25mIU/ml. Отрицателен ,без дори опит за имплантация Sad

Защо вярваш на теста, за ме  лично е рано и този 9 ден. Чак от 10,11 и нагоре като дни си направи. Имплантацията може да се случи малко по-късно. Не се отчайвай.

# 227
Beny177 , свързах се с докторката, и тя каза да спирам всичко. И да се запиша за коментар. Няма смисъл да повтарям теста.
Когато се завърна в темата, ти да си в друга тема и да си бременееш спокойно и щастливо. И аз ще се преместя ,рано или късно. 🤗😊

На всички момичета успех желая, хубави и пухкави финали! 🍀😊

# 228
Момичета помагайте!
Детето ми беше с вирус,стоя един ден при мен нямаше как и резултата е налице.
Боли ме гърлото и се усещам, че се разболявам.Пия чай,смуча лукчета.За парацетамол знам, че може.Друго нещо да споделите.Преди малко кихнах и все едно вътре всичко ми се размести и мн ме заболя Sad
гаргара със 1 л сода за хляб разбъркана в 1 чаша вода. 2-3 пъти дневно.

# 229
Здравейте отново от мен. Имам въпрос - след спиране на лекарствата до колко време ще ми дойде? Седмица? Повече от седмица?
Бях на Циклогест и Естрофем.

# 230
На мен ми дойде на 3 ден със същите лекарства

# 231
Здравейте борбени момичета...ако позволите да се пльосна в темата на чакащите.Накратко сме с два ф-ра и аз съм с изчерпан резерв на 32г,моя мъж е на 35 с лоша спермограма.това ни е 2ри опит-ноември правихме стимулация и после свеж трансфер-без успех, сега сме на ЗЕТ на един бластоцист направен на 11.06 и чакането ..желая успех на всички и стискам палци...
Искам само да попитам,нормални ли са болежките в корема и кръста от първия ден на трансфера? Не съм от тези,които крепят леглото нон стоп ,а и лекаря ми каза ,че няма толкова смисъл..

# 232
Всичко може да ти се случи след трансфер. От температура до болки всичко е възможно. При всяка една времето след трансфера протича по различен начин. И бих те посъветвала наисина да си лежиш и почиваш повече. 10-14 дни не са толкова страшни в името на това, което желаем да ни се случи.

# 233
Благодаря ви момичета от♥️
Дано да е на късмет всичко това.Другата седмица кръвен пускам!

Ще чакаме хубавата новина и дано се срещнем в друга тема Heart

# 234
Не е хубаво само да се лежи, напротив препоръчват се разходките, особено в парка на чист въздух. Аз след трансфера полежах малко , след това останалите дни нямаше такова нещо, ако реша да лежа е само 1,2 часа. Трябва да има движение, препоръчително е. Simple Smile Всеки си решава де, все пак.

# 235
Движението кръвонасища матката. Повечето от успелите момичета не са се залежавали. Първи ден ....и от там както сте живели до сега.

# 236
На мен доктрката след трансфера ми каза първите 2-3 дни да полежа повечко и после нормален живот без натоварване. Имаше успех, макар и за кратко, но за там причините са други! Успех на всички момичета ❤️

# 237
Лежах 5 дни предимно.6- ти я ми ден беше кошмарен разболях се,мъчеше ме запек и от днес си казах какво ще да става не се чувствам ок така.Движих доста повече, утре ще свърша малко работа така се чувствам пълноценен човек.Мн подута се чувствам и имам корем все едно съм в 4- ти месец , и ме придърпва.Но колкото повече лежа толкова по- зле и психически и физически се чувствам

# 238
Мен също ме мъчи запек и корема ми е доста надут...наблягам на плодове,дано да успея и да облекча малко стомаха.

# 239
Това с лежането е пълна глупост. Трансфера ми беше 18ч. в болница в Истанбул. Лежах половин час, станах и се прибрах пеша до хотела, като трябваше да кача един голям баир. Вечерта излязох на разходка, за да усвоя Кринон гела, на следващия ден цял ден се разхождахме по магазините, почти не съм се спирала. На следващия тръгнахме към България, пътувах близо 600 км. След като се прибрах се върнах на работа. Не съм се залежавала изобщо. За сега теста ми е положителен. Движението е важно за кръвоснабдяването на матката, което е много важно за положителния резултат.Мое мнение - по добре не се застоявайте. Всеки си знае, разбира се.

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 08:11 от VDimitrova111

Общи условия

Активация на акаунт