Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 689
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Момичета,според мен при всички е различно.Най-добре правете това ,което чувствате.Ако ви се почива,почивайте ако ви се разхожда,разхождайте се.Няма правило за положителен резултат.Аз полежах няколко дни и като цяло доста си почивах,но имах неразположение още от пункцията.Изобщо не ми беше до разхождане.В крайна сметка резултата е налице.
Бъдете здрави и успех на всички!Горе главите!

# 241
Лежах 5 дни предимно.6- ти я ми ден беше кошмарен разболях се,мъчеше ме запек и от днес си казах какво ще да става не се чувствам ок така.Движих доста повече, утре ще свърша малко работа така се чувствам пълноценен човек.Мн подута се чувствам и имам корем все едно съм в 4- ти месец , и ме придърпва.Но колкото повече лежа толкова по- зле и психически и физически се чувствам
И при мен е така, дано следващия месец премине лека полека, сякаш съм в 5 месец  ,особено вечер. Гледам да не ям много и то вечер. Вечерята ми е до 19 часа, но просто е кошмар. Четох, че е от прогестерона ,както сме писали и по-назад в темата.

# 242
Лежах 5 дни предимно.6- ти я ми ден беше кошмарен разболях се,мъчеше ме запек и от днес си казах какво ще да става не се чувствам ок така.Движих доста повече, утре ще свърша малко работа така се чувствам пълноценен човек.Мн подута се чувствам и имам корем все едно съм в 4- ти месец , и ме придърпва.Но колкото повече лежа толкова по- зле и психически и физически се чувствам
И при мен е така, дано следващия месец премине лека полека, сякаш съм в 5 месец  ,особено вечер. Гледам да не ям много и то вечер. Вечерята ми е до 19 часа, но просто е кошмар. Четох, че е от прогестерона ,както сме писали и по-назад в темата.

За подутия корем можеш да вземеш млечен протеин .

# 243
Ям извара,протеинови десерти,риба.Пия мн вода,само протеин не съм пробвала.
Преди малко като кихнах имах чувството че всичко ми се размести и така заболя.

За подутия корем можеш да вземеш млечен протеин .

# 244
Здравейте, момичета! Flowers Tulip
Тези дни бях в дупка. На 9-ти ден след ЕТ на един свеж, 5 дневен ембрион- резултата от кръвния тест бе отрицателен. Спрях всички лекараства по указания на доки. Наплаках се едно хубаво, реших, че няма да опитвам повече. Някакви натрапчиви мисли, че щом от първия път не е станало, значи не ми е писано.
Е, добре, но пък половинката ме нави да си върнем другите ембриончета( останаха ни 3) и някак се поуспокоих. Simple Smile
 Всичко хубаво, но лелката я няма! 😲 Вече 12 ден от ЕТ, нито болки, нито придърпвания, нито кървене. Гърдите ще ми се пръснат, вените са изпъкнали и поддържам ТТ 37.00-37.01
Пих течен аналгин, вдигах тежко само и само да ми дойде, за да започнем подготовка за нов опит.
Възможно ли е да съм болна? На някой случвало ли му се е? Колко дни след спиране на Утрогестан трябва да ми дойде? Дозата ми бе голяма, 3x2  вагинално.
Ох, извинявам се за дългия пост!
Слънчев понеделник и успешен старт на новата седмица! 😘

# 245
Колко дни след спиране на Утрогестан трябва да ми дойде? Дозата ми бе голяма, 3x2  вагинално.
Обикновено до към 4-5 дни след спиране на лекарствата, но е възможно М да се забави и с 10-11 дни. Успех на следващия трансфер! Не се отчайвай,  шансът да се получи от 1. път е малък, водят го като опознавателен опит.

# 246
Iren11, благодаря ти за светкавичния отговор! Heart
Дано наистина е така! Благодаря!
Heart

Колко дни след спиране на Утрогестан трябва да ми дойде? Дозата ми бе голяма, 3x2  вагинално.
Обикновено до към 4-5 дни след спиране на лекарствата, но е възможно М да се забави и с 10-11 дни. Успех на следващия трансфер! Не се отчайвай,  шансът да се получи от 1. път е малък, водят го като опознавателен опит.

# 247
Здравейте ,моят първи опит приключи с отрицателен резултат.Вчера на 8ми ден кръвния тест е категоричен.От снощи според мен ми започна и цикъл.Първо розово сега си е ярко червена кръв.Звъннах в клиниката и ми казаха чак в неделя кръвен и дотогава да продължа Циклогеста.Според мен няма смисъл да продължавам каквото и да е .Дайте ми съвет моля .Успех желая на всички чакащи от цялото си сърце!

# 248
Аз при започнал цикъл не виждам смисъл от продължаване на лекарства. Предполагам са ти 5-дневни ембрионите. При мен на 11 ден на 3-дневни с отрицателен кръвен и без да имам кървене си ми казаха да спирам лекарствата.

# 249
Хайде момичета нареждам се и аз да чакам с вас след дълга почивка. Имам 13 пункций 9 трансфери. Нито един положителен резултат. След 8 мият трансфер забременях и родих нормално момиченце. Което август прави 4 години. Миналата година направих още един неуспешен трансфер. Днес ми е 2 ри ден след трансфер на 2 бластоциста. Дано този път видя положителен резултат. Успех на всички!

# 250
  • София/Севлиево
Успех,Гале.Помня те от преди.

# 251
Битката приключи, 0.1 на 12-ти ден на последния донорски бластоцист. Успех на чакащите.

# 252
Много съжалявам, Манди! Прегръщам те силно.

# 253
  • София
Битката приключи, 0.1 на 12-ти ден на последния донорски бластоцист. Успех на чакащите.
Mandaria, много съжалявам! ❤ Какво мислиш да правиш? Прегръщам те най-сърдечно!

# 254
Привет на всички! Правили ли сте пункция с високо ЛХ, колко е бил и какъв е резултата? Благодаря! Blush

Общи условия

Активация на акаунт