Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 780
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Включвам се и аз в очакване на 21-и, когато ми е Чхг-тестът. На 9-и ми върнаха 2 3-дневни ембриончета, за които се моля да са ме избрали за тяхна майка. Старая се да мисля позитивно, но не винаги ми се получава. Представете си, дали от суеверие или от страх от разочарование, само мъжът ми и най-добрата ми приятелка (с близнаци след икси), знаят за трансфера. Имам един шуър чек, но няма да го правя, знам, че не отчитат ранна бременност. Още се колебая дали да си направя кръвния по-рано. Но искам до последно да имам надежда. Пожелавам успех на всички ви и скоро да видите двете чертички.
Извинявам се за дългия пост, просто имах нужда да споделя. Flowers Four Leaf Clover

# 256
Здравейте, момичета! Включвам се и аз в очакване на 21-и, когато ми е Чхг-тестът. На 9-и ми върнаха 2 3-дневни ембриончета, за които се моля да са ме избрали за тяхна майка. Старая се да мисля позитивно, но не винаги ми се получава. Представете си, дали от суеверие или от страх от разочарование, само мъжът ми и най-добрата ми приятелка (с близнаци след икси), знаят за трансфера. Имам един шуър чек, но няма да го правя, знам, че не отчитат ранна бременност. Още се колебая дали да си направя кръвния по-рано. Но искам до последно да имам надежда. Пожелавам успех на всички ви и скоро да видите двете чертички.
Извинявам се за дългия пост, просто имах нужда да споделя. Flowers Four Leaf Clover

Успех ти пожелавам!
Аз също съм с трансфер от  9ти на два 5 дневни ембриона и също чакам с нетърпение 21 за кръвният тест. Още не съм си купила домашни тестове, защото се притеснявам, че веднага ще ги направя, а толкова отрицателни тестове видях последните години.

# 257
  • Пловдив

Успех ти пожелавам!
Аз също съм с трансфер от  9ти на два 5 дневни ембриона и също чакам с нетърпение 21 за кръвният тест. Още не съм си купила домашни тестове, защото се притеснявам, че веднага ще ги направя, а толкова отрицателни тестове видях последните години.
И аз ти пожелавам успех и 21-и да ни е много щастлив ден! Blush

# 258
Успех ви желая момичета 🍀🍀🍀

# 259
Успех, момичета! Мечето, не бързай с кръвния, 21 е добре като дата Wink Ако много искаш , може да направиш в събота от най-простите тестове, които са стотинки в аптеката.

# 260
Записвам се и аз с тест на 21-ви ,трансфера ми беше на 7 ми на 2 петдневни.
Вчера бях по друг повод при моята лекарка.Прегледа ме набързо от любопитство и каза, че имам хубава лигавица,всичко изглеждало добре.Питах за по-ранен тест.Каза, ако съм искала,но най- добре на 21- ви.И май ще изчакам.
Успех

Успех ти пожелавам!
И аз ти пожелавам успех и 21-и да ни е много щастлив ден! Blush

# 261
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви за подкрепата Kissing Heart

# 262
Здравейте момичета! Благодаря ви за подкрепата. Ще стискам палци всички да имаме късмет и скоро да се похвалим с много положителни тестове.Heart
Искам да ви попитам, дали при вас на 6тия или 7мия ден след трансфера се е появявало някакво зацапване. При мен вчера на 6тия ден се появи нещо съвсем леко и еднократно. Притесних се. Днес обаче нищо няма. И сега се чудя дали това е нэрмално.

# 263
Mandarynka, пожелавам ти да е било имплантационно и да си с тлъсто ЧХГ

# 264
  • Пловдив
Здравейте момичета! Благодаря ви за подкрепата. Ще стискам палци всички да имаме късмет и скоро да се похвалим с много положителни тестове.Heart
Искам да ви попитам, дали при вас на 6тия или 7мия ден след трансфера се е появявало някакво зацапване. При мен вчера на 6тия ден се появи нещо съвсем леко и еднократно. Притесних се. Днес обаче нищо няма. И сега се чудя дали това е нэрмално.
Надявам се да е имплантационно. Аз пък нямам все още, пък си го чакам това зацапване Smiley Макар че знам, че не е задължително да го има.

# 265
Здравейте, за първи път пиша тук.На 9ти ми беше трансфера на 2 бластоцита,трети пореден опит,но за пръв път ембрионите оцеляват до 5ти ден.Направихме калциева активация и хетчинг, силно се надявам да са от полза.Днес съм притеснена, защото болките в гърдите ги няма вече,а до вчера бяха много болезнени, дали това е лош знак?

# 266
Мен днес ми е 4 ти ден и имах зацапване като отидох до тоалетната. Дано не ми идва цикъла само. Че всеки път при мен идва цикъла преди теста на 10-11 ден. Но този път доста рано.

# 267
Коригирам: вече е обещано на едно от момичетата
Момичета, имам останала почти пълна опаковка витамини OvaBoost. Подарявам ги. Ако някой има интерес да ми пише на лични.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 17:58 от Aleksandra618461

# 268
Здравейте, не знам дали направих грешка,но на 11.06 ми беше трансфера на един бластоцист..втори опит ни е и Днес минах по работа покрай една лаборатория ,случайно ....сякаш някой ме накара да го направя ..влезнах и си пуснах един кръвен тест,знам ,че е рано но...

# 269
Ами положителен е, ниско е още, но то е нормално, много е рано още.
Ако имате обаче поставяни инжекции с ЧХГ, може и от тях да е, имате ли такива?
Здравейте, не знам дали направих грешка,но на 11.06 ми беше трансфера на един бластоцист..втори опит ни е и Днес минах по работа покрай една лаборатория ,случайно ....сякаш някой ме накара да го направя ..влезнах и си пуснах един кръвен тест,знам ,че е рано но...

Общи условия

Активация на акаунт