Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 884
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, не знам дали направих грешка,но на 11.06 ми беше трансфера на един бластоцист..втори опит ни е и Днес минах по работа покрай една лаборатория ,случайно ....сякаш някой ме накара да го направя ..влезнах и си пуснах един кръвен тест,знам ,че е рано но...
. За 5 ти ден резултатът е чудесен.

# 271
Не,нямам поставяни инжекции с чхг...естрофем,дуфастон,клексан,климара,нош па ,витамини и аспирин протект..това ми е ,като лекарства,които приемам

# 272
Здравейте момичета! Стискам палци всички да имаме късмет и скоро да се похвалим с много положителни тестове.
Искам да ви попитам, дали при вас на 7мия ден след трансфера се е появявало някакво зацапване. При мен днес на 7ми ден след като се прибрах от работа забелязах съвсем леко. Притеснявам се. И сега се чудя дали това е нэрмално. Трансфера беше на 9.06 на един 5 дневен ембрион. Смятам да пусна един кръвен тест в петък на 9 ден след трансфера, ако дотогава не ми дойде цикъла.

# 273
Значи нещата се развиват положително. Успех и да продължава да расте хормона! 🍀
Не,нямам поставяни инжекции с чхг...естрофем,дуфастон,клексан,климара,нош па ,витамини и аспирин протект..това ми е ,като лекарства,които приемам

# 274
7ми ден от трансфера, и до сега никакво усещане.
Но от 3-4 часа бодежи ниско долу в ляво и страх.
Пих 2 нош па, но не минава. Дали това е края?

# 275
Може и да е за хубаво .. от ден 1ви на трансфера усещам тежест и болка в корема и е кръста, просто бъдете спокойна и позитивна,макар да знам ,колко е трудно

# 276
Познати са ми тия пробождания, така беше и миналите пъти и нищо. Просто се чудех дали някой е излязла бременен след подобни пронизващи болки ниско долу.

# 277
Познати са ми тия пробождания, така беше и миналите пъти и нищо. Просто се чудех дали някой е излязла бременен след подобни пронизващи болки ниско долу.
До третия месец ги имах , въпреки конските дози спазмолитици.

# 278
Момичета, днес ми е 15 ден след трансфер. Тестът ми е положителен, но тази вечер получих зацапване, малко беше, но с червена кръв. От болницата ми увеличиха Прогестана, но много, много се притеснявам, да не е станало нещо. Има ли някой, който е бил в подобна ситуация и как се е развила бременността. Ужасно съм притеснена.

# 279
Момичета, днес ми е 15 ден след трансфер. Тестът ми е положителен, но тази вечер получих зацапване, малко беше, но с червена кръв. От болницата ми увеличиха Прогестана, но много, много се притеснявам, да не е станало нещо. Има ли някой, който е бил в подобна ситуация и как се е развила бременността. Ужасно съм притеснена.
Ако е спряло кървенето няма място за притеснение...ако продължава е хубаво да отидеш на преглед. Аз имах в 7-ма седмица силно кървене и болки, но ме приеха в болница и всичко и до ден днешен се развива успешно 😊. Кървенето в ранни седмици е често срещано, но определено трябва да се проследи...при най-малко съмнение и тревога отивай при Док. Пожелавам успех🍀

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 22:58 от TheSunny

# 280
Добро утро.Моята надежда за детенце...6 трансфер втори с донорска яйцеклетка 9 ден на тридневно ембриомче суерчека напълно отрицателен.Вече нямам сили да се боря.А толкова искам да стана мама.Толкова ли много искам....

# 281
Добро утро.Моята надежда за детенце...6 трансфер втори с донорска яйцеклетка 9 ден на тридневно ембриомче суерчека напълно отрицателен.Вече нямам сили да се боря.А толкова искам да стана мама.Толкова ли много искам....
Здрйвей и много съжелявам за неуспехите ти. Къде са трансферите? Трябва да смениш стратегията...лекаря...клиниката.

# 282
Имам4 в селена и два в софийска клиника

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 11:11 от 54347

# 283
Здравейте момичета днес приключи четвъртия ми опит инвитро отново с неуспех. За съжаление отново е нямало имплантация. На този опит правихме в предния цикъл ко-култивиране на клетки за подобряване качеството на ембрионите. Както и надраскване на лигавицата. За съжаление и това не даде резултат. Вече наистина незнам на къде да поема и какво друго мога направя?

# 284
Здравейте момичета ,след  един неуспешен опит и дългото четене тук 😁 пак съм на опашката на чакащите .8 -ден ми е след трансфер и имам предписани ампули ,,Прогестан,,.Въпроса ми е има ли някое момиче да и е предписано? Аз получих изтръпване на бузките и е почнало да става твърдо от едната страна.Дали е нормално ? Инжекциите се бият всеки ден мускулно.Пожелавам на всички само положителни резултати 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт