Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 723
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Само @me4eto не сподели как е минал прегледа... колко са?
И нейните ЧХГта бяха хубави...
Наложи ми се да отида на по-ранен преглед. Във вторник вечерта имах зацапване и разбира се, се шашнах и веднага в спешното. Казаха, че било нормално, прегледаха ме все пак, но ме предупредиха, че най-вероятно нищо няма да се види, защото било рано и техния ехограф не бил толкова висок клас, като на док. Е да, но се видя един плоден сак. Лекарката беше много учудена. На сутринта пак имах зацапване и реших, че не мога да чакам до другия ден и отидох на преглед. И док видя 2 плодни сака. В единия се видя жълтъчно мехурче (май така се казва) , в другия още не, той беше малко по-високо разположен. Но всичко било наред. Спряха ми аспирина за 3 дни. Имам си снимки вече Blush И другата седмица ще ходя в петък, да чуем, надявам се, 2 сърчица! HugFlowers Four Leaf Clover
Супер си МЕЧО!!!!! СТИСКАМ ПАЛЦИ!!!!
Аз съм на преглед във вторник, така Ви се радвам момичета, дано и аз да напиша след прегледа хубави новини. Ще бъда в 6седмица и 2 дни. Дано да се види нещо.
Хубав ден Момичета!!!!!
Успех, Младост, всичко ще е наред! Ще чакаме да се похвалиш!

# 496
За съжаление моя тест е отрицателен
Имам две снежинки и в тях ми е надеждата.

# 497
  • София/Севлиево
Еее,нищо де.Ще стане със ЗЕТ.Сега свеж ли прави?

# 498
Еее,нищо де.Ще стане със ЗЕТ.Сега свеж ли прави?
Ели, правих свеж. И то на едно малко позабавило се ембрионче на пети ден ранен бластоцуст. Доктора поиска да му дадем шанс. Сега мисля да си почина два  месеца и тогава Зет. Ти колко изчака за Зет?

# 499
  • София/Севлиево
Свежия беше на 28 ноември на 4-дневен,който пък избързваше.Станулов искаше веднага ЗЕТ, но се падаше на 3 или 4 януари и аз отказах и го направихме на 1 февруари...

# 500
Свежия беше на 28 ноември на 4-дневен,който пък избързваше.Станулов искаше веднага ЗЕТ, но се падаше на 3 или 4 януари и аз отказах и го направихме на 1 февруари...

И при мен ще е така.

# 501
Момичета, аз също съм малко притеснена от резултатите си от теста и ще съм благодарна, ако някой е бил в сходна ситуация да сподели.. правих на 10-ти ден след свеж трансфер и резултата от теста беше 105, на 12-ти ден пуснах пак на друго място и е 146. От моята клиника ми казаха да съм спокойна, че е добре резултата и има разлика все пак между лабораториите и имам преглед за след седмица. Все още и на нормалният тест не виждам две явки черти и ми се струва, че ще е биохимична..

# 502
MonikD , на този резултат от кръвен няма как да видиш ярки черти на уринен. Не виждам и много смисъл от тестове в различни лаборатории, защото водят до ситуации, като твоята и шашкане, а сега най-важно е да си спокойна. Винаги можеш да си направиш нов тест след 48 ч във тази лаборатория, в която е правен вторият тест, за са видиш как расте или да си изчакаш прегледа след седмица.
Рончо, много стиснати палци за ЗЕТ, ще се получи от него , да знаеш Wink

# 503
Благодаря ви момичета. И аз на Зет се надявам. Успех пожелавам на всички чакащи момичета.

# 504
  • София
Момичета, много съм притеснена вчера ми беше трансфера на три снежинки, но лекарствата който ми изписаха  са в пъти по малко от предишните ми опити, трябва да приемам преднизолон кортико, циклогест, фолиева, сироп nalco и фраксипарин.Някоя от Вас била ли е на подобна терапия.При предишните ми опити приемах и естроген, прегнил, зарзио, но-шпа.

# 505
Момичета, не съм сигурна дали точно за тук ми е въпроса. След стимулацията месец март вдигнах TSH 3,75 за една седмица (дотогава варираше 1, 2-2,4), ендокринолог ми изписа 50 мгр Ltyroxin и на трансфера на 25.06 TSH беше 0,70. В петък контролно го пуснах и е скочил на 2.42 само за седмица. Не мога да се свържа с ендокриноложката, а ми беше казала, че трябва да поддържам нива по 1 до първия триместър.Записах час за понеделник, но се чудя да вдигна ли малко дозата или да чакам до понеделник.
Мисля, че подобно рязко покачване може да е част от причината за ББ при предишния трансфер и ми се иска този път да предотвратя поне този фактор. Реално от 2 месеца приемам Л тироксин, всичко ми е ново. Знам, че някои хора сами си регулират дозата, но малко се притеснявам самоволно да взимам такова решение. Има ли някой опит с подобна ситуация?

# 506
Вики , не е толкова високо ТСХ-то , не се притеснявай. Тест кога ще правиш?
Молци, има много момичета само на циклогест. Като си пускаш тест, си виж и прогестеронът колко е .

# 507
Здравей, моето ТСХ преди трансфера беше 2.70 на 22 -23 ден вече от прегледа ,когато видяхме сакчето реших да пусна контролен ТСХ и беше 5.03 бях адски притеснена. Записах веднага час, просто ендокриноложката ми изписа по-висока доза. Приемам Еутирокс от вече 7 месеца ,пих и противозачатъчни преди процедурата и се беше вдигнало отново ,а сега се вдига едно от бремеността, едно от прогестерона. След като бъде спрян допълнителния прием на прогестерона ,би трябвало да влезе в норми. Но аз няма да спирам Еутирокса,явно много бързо ми се вдигат нивата.🤔 Четох,че много жени не са и знаели ,че резултата от ТСХ им е бил 9.00 през цялата бременност. И аз бях адски притеснена, след 3 седмици пак ще го пусна да видим.

# 508
Благодаря ви, много! Успокоихте ме Simple Smile Iren за 09.07 ми е теста, но не съм сигурна, че ще остискам до тогава Simple Smile Добре, че в аптеката до нас нямаха тестове различни от Sure check, че все бях купила няколко Simple Smile

# 509
На колко дневни това? Можеш определено по-рано да пуснеш кръвен, ама ти си знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт