Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 741
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Последните мнения са за темата Забременели след ин витро. Аз лично пия пробиотик и нямам запек, въпреки конските дози прогестерон. За гаденето- спрях храните, които го предизвикват и пия много вода , комбинация от газирана и обикновена .

# 481
Какъв пробиотик взимаш?
[quoteauthor=iren11 link=topic=1340562.msg43091663#msg43091663 date=1625155693]
Последните мнения са за темата Забременели след ин витро. Аз лично пия пробиотик и нямам запек, въпреки конските дози прогестерон. За гаденето- спрях храните, които го предизвикват и пия много вода , комбинация от газирана и обикновена .
[/quote]

# 482
Здравейте, дами. Искам да попитам откъде се снабдявате с фраксипарин в София? След трансфера бях купила от болницата, но свърши и в аптеките в квартала казват, че изобщо нямат :/ исках да си спестя прозвъняване и посещение на болницата пак, но май ще се наложи. Благодаря и успех!

# 483
kalina@ , Омнибиотик 6, като в 8-9 месец се сменя с Омнибиотик панда.

# 484
Здравейте, дами. Искам да попитам откъде се снабдявате с фраксипарин в София? След трансфера бях купила от болницата, но свърши и в аптеките в квартала казват, че изобщо нямат :/ исках да си спестя прозвъняване и посещение на болницата пак, но май ще се наложи. Благодаря и успех!
вчера си купих от Марешки. Далеч съм от София, но склада би трябвало да им е един. А предния път от Витания (май така се казваше) в сайта им пишеше, че го имат. На мен ми тр 0.4, а в някои аптеки имаше други мг.

# 485
Фраксипарин 0,6 съм купувала от аптеката на клиника Щерев, а 0,6 и 0,4 от аптека Орфей на Руски паметник.

# 486
Здравейте момичета, чета ви от много време и виждам каква подкрепа сте една за друга Blush давахте тайничко надежда и на мен. След неуспешен свеж трансфер, на 28/06 беше и първия ЗЕТ. Сега отново идва времето за голямото чакане.
Имам едно питане, още на 2рия ден след трансфера имам много бледо кафеникаво зацапване, а за такова никой не е писал по-рано. Възможно ли е да е от лепилата? Имам един вид лепило с първа и втора кръв и друг в деня на трансфера?
Или просто нещо не е окей?
Здравей , може да е от инплантацията .Чувала съм ,че доста момичета получават кървене и с положителен резултат. Лежи и не ставай от леглото до колкото ти е възможно .
Здравей, много благодаря Simple Smile Чух се и с док, каза да увелича дуфастона на 3 хапчета на ден. Дано да е само тревога и този път да имаме положителен тест.

# 487
  • до най-прекрасния мъж
Минах дълго чакания преглед.Едното ембрионче отговаря на 7+1 при сегашна 6+3 има 117 удара в минута.Другото е доста по- малко,но все още има шансове.
Неможах да се зарадвам,защото ми е толкова зле.Не бях ходила до тоалетна 3 дни днес подуване,изпотяване,почти припаднах с 300 зора и рев и сега почвам със свещички.Повече това чудя няма да го изтърпя

Страхотна новина kalina@!
Аз също бях вчера на преглед и се видяха 2 плодни сака. Аз имах същият проблем със запека. В нормалния живот нямам такива проблеми, но явно хормоните оказват влияние. При мен помогнаха сушени кайсии. Изядох 4- 5 и след това без много напъване се случиха нещата.
 При мен обаче от няколко дена се появи друг проблем. Имам много силно гадене и то не само сутрин. Незнам как да си помогна. Нищо не ми се яде. Вече нямам сили. Споменах му на доктора. Той ме попита дали повръщам. Казах му, че не. И той каза добре. Обаче на мен не ми е добре. Вие имате ли такъв симптом толкова рано? Аз съм в 6 г.с. Какво правите?
Добре дошла в клуба. Да не те плаша, но мен ме хвана средата на 7 г.с. и ме държи още, макар вече да е доста по-добре. Влязох в 16 г.с. скоро. Силното гадене попремина, когато ми спряха част от лекарствата. Сега е доста по-поносимо и не е целодневно.
Повечето лекари нищо не предписват, ако не повръщаш. На мен това ми си размина, повръщах един път и то защото имах неблагоразумието да си изпия лекарствата на гладно. Гаденето на моменти беше адски силно, до непоносимо, но някак сдържах да не повръщам.

# 488
Asya, аз преди ЗЕТ отидох на 14 ден. Настоявай си за час по телефона, защото в противен случай ще си изтървеш месеца.
Момичета, аз се готвя за зет. Но 12 ми ден се пада в неделя, аз съм в Тутракан. Днеска два пъти им се обадих за час : 1 път казаха да се обадя в 16:00. Сега им се обадих  и  ми казаха да се обадя в другата седмица за да видят графика на доктора.
И моя въпрос е следния към Вас - утре ако се обадя, и им кажа че събота(11ден)  или понеделник (13 ден)   да им кажа че мие 12 ден и да си взема часа.
Какво мислите ще стане ли ако така правя? Пия 3 път по 1 естрофем от вчера насам. На 12 ден ще пусна прогестерон

# 489
Само @me4eto не сподели как е минал прегледа... колко са?
И нейните ЧХГта бяха хубави...

# 490
  • Пловдив
Наложи ми се да отида на по-ранен преглед. Във вторник вечерта имах зацапване и разбира се, се шашнах и веднага в спешното. Казаха, че било нормално, прегледаха ме все пак, но ме предупредиха, че най-вероятно нищо няма да се види, защото било рано и техния ехограф не бил толкова висок клас, като на док. Е да, но се видя един плоден сак. Лекарката беше много учудена. На сутринта пак имах зацапване и реших, че не мога да чакам до другия ден и отидох на преглед. И док видя 2 плодни сака. В единия се видя жълтъчно мехурче (май така се казва) , в другия още не, той беше малко по-високо разположен. Но всичко било наред. Спряха ми аспирина за 3 дни. Имам си снимки вече Blush И другата седмица ще ходя в петък, да чуем, надявам се, 2 сърчица! HugFlowers Four Leaf Clover

# 491
  • до най-прекрасния мъж
Успех, Мече, дано всичко с двамата бебовци да е ОК и да чуеш най-прекрасния звук - този на сърчицата на твоите бебенца.

# 492
  • Пловдив
Успех, Мече, дано всичко с двамата бебовци да е ОК и да чуеш най-прекрасния звук - този на сърчицата на твоите бебенца.
Много ти благодаря, blue angel Blush

# 493
Наложи ми се да отида на по-ранен преглед. Във вторник вечерта имах зацапване и разбира се, се шашнах и веднага в спешното. Казаха, че било нормално, прегледаха ме все пак, но ме предупредиха, че най-вероятно нищо няма да се види, защото било рано и техния ехограф не бил толкова висок клас, като на док. Е да, но се видя един плоден сак. Лекарката беше много учудена. На сутринта пак имах зацапване и реших, че не мога да чакам до другия ден и отидох на преглед. И док видя 2 плодни сака. В единия се видя жълтъчно мехурче (май така се казва) , в другия още не, той беше малко по-високо разположен. Но всичко било наред. Спряха ми аспирина за 3 дни. Имам си снимки вече Blush И другата седмица ще ходя в петък, да чуем, надявам се, 2 сърчица! HugFlowers Four Leaf Clover

Аз също имах зацапване след прегледа при доктора. Обадих се да попитам дали е нормално. Казаха ми да не се притеснявам. Да пропусна една вечер Акарда и да изпия нош - па.

# 494
Супер си МЕЧО!!!!! СТИСКАМ ПАЛЦИ!!!!
Аз съм на преглед във вторник, така Ви се радвам момичета, дано и аз да напиша след прегледа хубави новини. Ще бъда в 6седмица и 2 дни. Дано да се види нещо.
Хубав ден Момичета!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт