Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 754
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
На 7 ден от ЗЕТ на 2 емриончета резултата бе  8,430. На 9 ден 5,910.

# 466
Здравейте момичета, чета ви от много време и виждам каква подкрепа сте една за друга Blush давахте тайничко надежда и на мен. След неуспешен свеж трансфер, на 28/06 беше и първия ЗЕТ. Сега отново идва времето за голямото чакане.
Имам едно питане, още на 2рия ден след трансфера имам много бледо кафеникаво зацапване, а за такова никой не е писал по-рано. Възможно ли е да е от лепилата? Имам един вид лепило с първа и втора кръв и друг в деня на трансфера?
Или просто нещо не е окей?

# 467
Здравейте момичета, чета ви от много време и виждам каква подкрепа сте една за друга Blush давахте тайничко надежда и на мен. След неуспешен свеж трансфер, на 28/06 беше и първия ЗЕТ. Сега отново идва времето за голямото чакане.
Имам едно питане, още на 2рия ден след трансфера имам много бледо кафеникаво зацапване, а за такова никой не е писал по-рано. Възможно ли е да е от лепилата? Имам един вид лепило с първа и втора кръв и друг в деня на трансфера?

Здравей, аз два пъти досега съм слагала PBMC, на 19-ти ми беше трансфера и имах и допълнително лепило. Не съм имала зацапване досега. Стискам палци всичко да е наред 🍀

# 468
  • до най-прекрасния мъж
Аз имах еднократно розово зацапване точно след трансфера. Не знам на какво да го отдам - имам раничка на шийката, може от нея да е. Другият вариант е от катетъра, който помолих да ми сложат след трансфера, понеже не се разбрахме с подлогата, а много ми се пишкаше.

# 469
Здравей , може да е от инплантацията .Чувала съм ,че доста момичета получават кървене и с положителен резултат. Лежи и не ставай от леглото до колкото ти е възможно .

# 470
Момичета,
малко глупав въпрос: Това че при предишна имплантация съм имала зацапване, не означва непремнно, че и при следваща трябва да го има нали? Логиката ми говори едно, обаче размътения ми от чакане мозък вече във всичко се съмнява. До тук съм с 4 инсеминации и един свеж трансфер и никога не съм била толкова психясала.

# 471
Всеки път е различно, не се притеснявай излишно и се опитай да се разсейваш колкото се може повече.  Не го мисли - ако е писано, ще стане!

# 472
Минах дълго чакания преглед.Едното ембрионче отговаря на 7+1 при сегашна 6+3 има 117 удара в минута.Другото е доста по- малко,но все още има шансове.
Неможах да се зарадвам,защото ми е толкова зле.Не бях ходила до тоалетна 3 дни днес подуване,изпотяване,почти припаднах с 300 зора и рев и сега почвам със свещички.Повече това чудя няма да го изтърпя

# 473
Минах дълго чакания преглед.Едното ембрионче отговаря на 7+1 при сегашна 6+3 има 117 удара в минута.Другото е доста по- малко,но все още има шансове.
Неможах да се зарадвам,защото ми е толкова зле.Не бях ходила до тоалетна 3 дни днес подуване,изпотяване,почти припаднах с 300 зора и рев и сега почвам със свещички.Повече това чудя няма да го изтърпя
Лошо е този запек .И аз съм така след трансфера не мога да ходя до тоалет и не трябва да се напъваш.Аз на три дни изяждам една опаковка сушени кайсии и до два часа спокойно и без болка отивам .Пробвай

# 474
  • до най-прекрасния мъж
Пробвай и сушени сини сливи. На мен това ми помогна - по 4-5 сливи на ден. Запекът се получава от забавения метаболизъм и прогестероновите препарати. Като ми намалиха прогестерона, вече ходя всеки ден и без сливите. Но определено има разлика от преди бременността и сега.

# 475
Здравейте, момичета!
Днес ми е 9 ден на 2 четиридневни ембриончета, не издържах и си направих кръвен тест, струва ми се доста нисък резултата, вие как мислите?
По принцип док ми каза на 5.07 да си направя, но знаете как е с чакането, а сега и с притеснението ...

# 476
Момичета, аз се готвя за зет. Но 12 ми ден се пада в неделя, аз съм в Тутракан. Днеска два пъти им се обадих за час : 1 път казаха да се обадя в 16:00. Сега им се обадих  и  ми казаха да се обадя в другата седмица за да видят графика на доктора.
И моя въпрос е следния към Вас - утре ако се обадя, и им кажа че събота(11ден)  или понеделник (13 ден)   да им кажа че мие 12 ден и да си взема часа.
Какво мислите ще стане ли ако така правя? Пия 3 път по 1 естрофем от вчера насам. На 12 ден ще пусна прогестерон

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 16:47 от Asya92

# 477
Не се ли уговаряте предварително с доктора за следващия преглед. В моята болница казват ела на 2ри ден, без час, независимо кога е, и от там насетне лекаря казва кога пак да отидеш

# 478
Браво Калина, супер, мънъците си ги видяла.
За запека съм като тебе, но бия ли си Зарзио след 3-4 часа бягам до тоалетна. Значи през ден. Иначе и аз съм като теб в нормалния живот, на 3-4 дни ходя до голяма тоалетна.

# 479

Страхотна новина kalina@!
Аз също бях вчера на преглед и се видяха 2 плодни сака. Аз имах същият проблем със запека. В нормалния живот нямам такива проблеми, но явно хормоните оказват влияние. При мен помогнаха сушени кайсии. Изядох 4- 5 и след това без много напъване се случиха нещата.
 При мен обаче от няколко дена се появи друг проблем. Имам много силно гадене и то не само сутрин. Незнам как да си помогна. Нищо не ми се яде. Вече нямам сили. Споменах му на доктора. Той ме попита дали повръщам. Казах му, че не. И той каза добре. Обаче на мен не ми е добре. Вие имате ли такъв симптом толкова рано? Аз съм в 6 г.с. Какво правите?

Общи условия

Активация на акаунт