Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 757
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, Момичета.  Някоя от вас случайно да има останал Пролутекс , ще ми трябват 3 кутии!

# 451
Здравейте момичета преди трансфер съм и ми изписаха циклогест 400 мг, искам да попитам това по добре ли е от дуфастон или кринон гел.

# 452
Лили, аз го ползвах след трансфера и съм много доволна. Много бързо го усвояваше организма и се разтваряше. С Кринона имах проблем и оставаше вътре в мен. С циклогеста не съм имала такива проблеми.
Здравейте момичета преди трансфер съм и ми изписаха циклогест 400 мг, искам да попитам това по добре ли е от дуфастон или кринон гел.

# 453
Момичета, 5ти ден след ЗЕТ на два бластоциста. До вчера имах тежест в гърдите, бяха болезнени и чувствителни, може би от Утрогестана, снощи имах леки болки ниско долу и днес вече гърдите ми не ме болят, няма тежест... Малко започвам да се отчайвам.... Знам, че е рано за признаци, но при биохимичната бременност през април, точно така разбрах, че са приключили нещата и сега ми се е свило сърцето. 😔

# 454
  • до най-прекрасния мъж
Не се вглеждайте в симптоми. Моите гърди бяха меки и зърната спокойни до преди 1-2 седмици. В 16 г.с. съм и симптомите ми преди да разбера, че тестът е положителен, бяха ама точно предменструални. Единствената разлика, която отчитам, е, че имах леко гадене, което и друг ми се е появявало преди МЦ и като се нахраня, си усещах корема сякаш съм пила само вода, някак празен. В смисъл не усещах глад, но стомахът ми се чувстваше странно. Всичко друго си беше като преди МЦ. Аз го отдавам на шепата хапчета, които пиех до скоро.
На 9ти ден вече можеш да си пуснеш кръвен, би трябвало да е категоричен.

# 455
Благодаря,Blue angel! Simple Smile Май ще трябва да си запълня дните до теста с повечко разсейващи занимания Simple Smile

# 456
Момичета, 5ти ден след ЗЕТ на два бластоциста. До вчера имах тежест в гърдите, бяха болезнени и чувствителни, може би от Утрогестана, снощи имах леки болки ниско долу и днес вече гърдите ми не ме болят, няма тежест... Малко започвам да се отчайвам.... Знам, че е рано за признаци, но при биохимичната бременност през април, точно така разбрах, че са приключили нещата и сега ми се е свило сърцето. 😔
Аз и с двата трансфера така разбрах  че приключват нещата, първия път в 6 г.с, втория на 10 ден след трансфер, и теста си го показа.
Но пък всеки организъм е различен, не се отчайвай толкова рано.

# 457
И аз нямам тежест и болки в гърдите само по- време на стимулацията имах.Вчера следобяд рязко ми се приспа,което не е типично за мен.Като ви чета и още повече нямам търпение за прегледа
[quoteauthor=Dimitrichka Krasteva link=topic=1340562.msg43082331#msg43082331 date=1625038697]
Аз и с двата трансфера така разбрах  че приключват нещата, първия път в 6 г.с, втория на 10 ден след трансфер, и теста си го показа.
Но пък всеки организъм е различен, не се отчайвай толкова рано.
[/quote]

# 458
kalina@   Аз пък много спя. Утрогестана много ме мачка. След всяко хапче ми тежат крайниците и главата, едвам се движа и мисля, и заспивам за нула време. Сега работя от вкъщи и ми е адски трудно да се съсредоточа поне час след като съм го взела. Дремвам по малко и карам мъжът ми да ме буди, че все пак на работа се водя Simple Smile

# 459
Аз пък не мога да спя, сън не ме хваща. Спя по 3-4 часа и не ми се спи. Също никъкъв апетит нямам. Ям на сила.
Но много ми се пие истинска бира и вино.
Мъча се с безалкохолна бира, ама не е същото.
Иначе никакви симптоми... Нищо.

# 460
Здравейте,
Момичета да Ви попитам при  ЗЕТ на кой ден от цикъла долу горе се правеше трансфера, че не се сещам, а пък при предстои. Сега ще се обадя да взема час за 12 ден от цикъла за преглед.

# 461
# 462
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте,
Момичета да Ви попитам при  ЗЕТ на кой ден от цикъла долу горе се правеше трансфера, че не се сещам, а пък при предстои. Сега ще се обадя да взема час за 12 ден от цикъла за преглед.
Датата на предполагаемата овулация+възрастта на ембрионите. По принцип се следи лигавицата и по нея се решава кога. Но ориентировъчно около този ден се пада. Моята беше на 16ти ден на тридневни при 28дневен цикъл. Но и аз бях изцяло стимулиран ЗЕТ с потисната овулация и докторът си следеше само лигавица.

# 463
Леле, голяма треска ме тресе. Днес ми е последният ден на надежда. Утре ми е теста.Страх ме е от отрицателен резултат. Страх ме е от положителен но с ниска стойност, за да не се повтори извънматочната.Страх ме е и от нормално положителен, защото винаги нещо може да се обърка и да не го износя и родя. Ужас, не знаех, че съм такава бъзла! А как ми се пушиии, ще откача, но НЕ, имам сделка със себе си... Да дам, за да получа...И не пуша, заради борещото се в мен ембрионче. Надявам се да се бори, де...Да не се е предало..Защо трябва да е толкова трудно?! Има ли и други с утрешен тест?

# 464
Леле, голяма треска ме тресе. Днес ми е последният ден на надежда. Утре ми е теста.Страх ме е от отрицателен резултат. Страх ме е от положителен но с ниска стойност, за да не се повтори извънматочната.Страх ме е и от нормално положителен, защото винаги нещо може да се обърка и да не го износя и родя. Ужас, не знаех, че съм такава бъзла! А как ми се пушиии, ще откача, но НЕ, имам сделка със себе си... Да дам, за да получа...И не пуша, заради борещото се в мен ембрионче. Надявам се да се бори, де...Да не се е предало..Защо трябва да е толкова трудно?! Има ли и други с утрешен тест?

Успех ти желая! Стискам палци да твоя опит!

Общи условия

Активация на акаунт