Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 761
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
  • до най-прекрасния мъж
Най-добре питайте в клиниката. Дори и при трансфер, различните лекари имат различни предпочитания. Тук съм чела, че някои пият по 1.5 л вода, а на мен ми казаха на 400-500 мл да спра. Трансферът ми беше лек и приятен, а аз много се притеснявах как ще стискам.

# 436
За имунологична биопсия, на мен ми казаха с пълен мехур. Още на прегледа доктора ми каза следващия път с пълен мехур за биопсията. Правих миналия месец.

# 437
Здравейте, Момичета!  След неуспеха, във Вторник и Четвъртък ми предстои биопсия имунологична и импо,  въпроса ми е на пълен мехур ли трябва да бъда по време на процедурата.? Септември пак ми взимаха биопсия но си спомням,  че док беше ми казала да съм на празен мехур но този път забравих да я попитам..
По- добре да си с празен мехур.На мен нищо не са ми казали .Както боли остава и да ти се пишка .

За биопсия се ходи кано за трансфер-с пълен мехур.Аз първия път отидох с рразен мехур и докторът ми направи забележка.
Правиха ми около 6 биобсии за една година и винаги съм ходила с празен ,нищо не ми е казал доктора .

# 438
Момичета , 5 ден съм след трансфер и имам кървене (блезо розово). Казаха ми да спра фраксипарина, на тези от вас на които им се е случвало, след колко време е отминало? Започна вчера и днес още имам…. Притеснявам се.

# 439
Здравейте момичета! На 21 ми беше  трансфера на 2 ЗЕТ ембриончета. Зная, че е рано, но днес си пуснах ЧХГ. Резултата е 8,430 IU/L. Какво мислите?
P.S. Бързам с резултатете защото в четвъртък трябва да се връщам на работа, която е доста тежка и да знам дали да си взема болничен.

# 440
Според мен можеш да пуснеш отново ЧХГ в сряда и ако резултатът се е удвоил, по-добре да вземаш болничен Simple Smile

# 441
Според мен можеш да пуснеш отново ЧХГ в сряда и ако резултатът се е удвоил, по-добре да вземаш болничен Simple Smile
Благодаря! И аз така мислех

# 442
  • София
Здравейте, Момичета!  След неуспеха, във Вторник и Четвъртък ми предстои биопсия имунологична и импо,  въпроса ми е на пълен мехур ли трябва да бъда по време на процедурата.? Септември пак ми взимаха биопсия но си спомням,  че док беше ми казала да съм на празен мехур но този път забравих да я попитам..
По- добре да си с празен мехур.На мен нищо не са ми казали .Както боли остава и да ти се пишка .

За биопсия се ходи кано за трансфер-с пълен мехур.Аз първия път отидох с рразен мехур и докторът ми направи забележка.
Правиха ми около 6 биобсии за една година и винаги съм ходила с празен ,нищо не ми е казал доктора .

6 биопсии за 1 година!!! Браво на доктора!Дано поне да е разбрал причинана за неуспеха Ви!

# 443
А да ви попитам преди биопсиите,  мога ли да пия нещо обезболяващо?  Предишния път не съм взимала нищо и не беше толкова болезнено,  но сега ми предстоят 2 поредни през 1 ден и малко ме шубе да не боли повече..

# 444
Май при мен нещата не вървят добре.
13 ден - ЧХГ 768
15 ден - ЧХГ 1295
Не се удвоява, нещо не е наред...
Лошо

# 445
Удвояването трябва да е на 48-72 часа. Добре си е/

# 446
Спокойно, все пак не е математика, добре нараства

# 447
А да ви попитам преди биопсиите,  мога ли да пия нещо обезболяващо?  Предишния път не съм взимала нищо и не беше толкова болезнено,  но сега ми предстоят 2 поредни през 1 ден и малко ме шубе да не боли повече..
Можеш да пиеш Аулин или Нимезил , но ефекта е много малък.Питай най-добре доктора или сестрата .

# 448
  • София/Севлиево
Май при мен нещата не вървят добре.
13 ден - ЧХГ 768
15 ден - ЧХГ 1295
Не се удвоява, нещо не е наред...
Лошо
Много са си добре.Моите резултати бяха ден 8-91,500,ден 10-135;ден 13 -над 450 и ден 15-над 1000.За свое успокоение си пусни още един тест.Успех!

# 449
Здравейте, за мое успокоение да питам и вас.На 11.06 ми беше трансфера с положителен резултат на 23.06 чхг 258.В петък имах леко кафяво зацапване сутринта,обадих се на лекаря спря ми клексана и аспирина.Вчера пак имаше леко на салфетката и се разбрахме днес да ида на преглед.Сутринта бях,но нищо не се видя,което е и предполагаемо,доста е рано.Пуснахме пак Чхг и чакам сега резултата да видим ,какво се случва....моля ако някоя е минала през това да сподели как е минало 🙂🙂🙂 излезнаха и новите резултати..17 ден 698 ..според доктора не расте задоволително и след 48часа да пусна пак Чхг...ще се побъркам от притеснение

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 10:58 от Tweety89

Общи условия

Активация на акаунт