Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 637
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Тсх най много до 2.усоех ви жалая на всички. 🍀🍀🍀

# 586
Момичета към деня на трансфера каква е препоръката за тсх, колко най-много може да е?

Препоръчително е да е под 2, моето преди трансфера се беше вдигнало от Естрофема, понеже правих ЗЕТ и започнах да приемам лекарства, за да го регулирам

# 587
Скоро изкарах тиреоидит и ендокринолога ми препоръча да не приемам хормон в началото на стимулацията. Започнах стимулацията и естрофема с тсх 1.650, на 8-мия ден беше вече 4.200 и сега ми включиха еутирокс 50. И незнам дали ще спадне до трансфера и понеже ще ми е последен опит да не е обречен предварително се притеснявам. Другата седмица в началото ще ми е пункцията и се надявам за седмица да спадне както и се е качил.

# 588
  • Пловдив
Скоро изкарах тиреоидит и ендокринолога ми препоръча да не приемам хормон в началото на стимулацията. Започнах стимулацията и естрофема с тсх 1.650, на 8-мия ден беше вече 4.200 и сега ми включиха еутирокс 50. И незнам дали ще спадне до трансфера и понеже ще ми е последен опит да не е обречен предварително се притеснявам. Другата седмица в началото ще ми е пункцията и се надявам за седмица да спадне както и се е качил.
Аз от 3 години съм на еутирокс, заради високо тсх. 3 месеца преди трансфера го подържах около 1 и изведнъж в деня на трансфера беше 9. Изобщо не знаех, че от стимулацията може да се повиши. Но ми казаха, че високото тсх не е проблем за самото имплантиране. Сега съм в 6+1 г.с. В момента през 10 дни го изследвам, за да го нормализирам. Така че не се притеснявай дори и да ти е малко по-високо, няма да ти попречи на имплантацията. Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 589
Благодаря мечето, точно това ме притеснява до колко ще попречи на имплантацията, ако не е спаднал под 2 до тогава. Пожелавам ти лека бременност. 🙂

# 590
  • Пловдив
Благодаря мечето, точно това ме притеснява до колко ще попречи на имплантацията, ако не е спаднал под 2 до тогава. Пожелавам ти лека бременност. 🙂
Благодаря, бебка Simple Smile

# 591
Спокойно, бебка! Някои клиники тук го искат до 2,5 , а в турските даже и до 3. Моето стои около 2,2-2,3 след стимулациите, а преди това беше около 1,7.

# 592
Благодаря момичета, няма да се притеснявам толкова за него, щом вече имам включен хормон все ще поспадне малко.

# 593
Моят също преди трансфер ,отново се беше покачил около 2.70. А когато бях в 5 г.с. разбрах,че е 5, притесних се адски много. Веднага ми покачиха дозата на 0.50 ,а пиех 0.25. Сега ще го изследвам и аз ,да видя как върви. Все още ме притеснява.

# 594
Ако е високо ТСХ спазвайте стриктно изискването да не се пие и яде нищо след приема му. Аз даже го пиех в 5 сутринта, а ставах в 9. Падна доста бързо, даже сега се чудя дали съм го вдигнала достатъчно, защото за няма и месец от над 3.5 беше станал под 0.1.

# 595
Това е задължително. Аз го приемам в 4 сутринта с аларама, за да има поне 4 часа разлика със следващите ми лекарства.

# 596
Това е задължително. Аз го приемам в 4 сутринта с аларама, за да има поне 4 часа разлика със следващите ми лекарства.
Казвам го, защото на мен ми бяха казали 15-30мин, че са достатъчни. Бяха достатъчни без стимулация, Ковид и бременност, после станаха недостатъчни.

# 597
Аз го пия 1 час преди, хапване и не са ми казвали да го пия в 4 или 5 сутринта. Всеки лекар казва различно. Simple Smile

# 598
Това , което разбрах от темата на Денис е, че най-доброто време за прием на хормона е в 3-4 часа сутринта, като задължително трябва да има поне 4 ч разлика в приема с останалите лекарства, кафе и т.н. Лекар на мен нищо не ми е казвал по въпроса.

# 599
Еми да приемаш го , както са ти казали в случая. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт