Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 666
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, 6 ден ми е след ЗЕТ на две 5 дневни снежинки. Днес за пръв път ми се гади цял ден , едно такова все едно ще повърна, но без да повръщам. Дали не е от някое лекарство,  макар че ги взимам от много време, а едва днес ми е лошо? Естрофем, утрогестан, бия си фракси, натаспин, климара.... някоя от вас имала ли е гадене в този период?

# 571
Момичета, 6 ден ми е след ЗЕТ на две 5 дневни снежинки. Днес за пръв път ми се гади цял ден , едно такова все едно ще повърна, но без да повръщам. Дали не е от някое лекарство,  макар че ги взимам от много време, а едва днес ми е лошо? Естрофем, утрогестан, бия си фракси, натаспин, климара.... някоя от вас имала ли е гадене в този период?
Аз и при двата трансфера от 6/7 ден имах гадене, за съжаление и двата не успешни. Единия завърши с кухо яйце а другия БХБ.

# 572
Здравейте момичета за първи път пиша по форуми. Да ви споделя моя резултат.  Трансфер на18 юни на 2 тридневни. На 30юни -98mlU. На 2 юли - 211. На 5 юли 460. Как ви се струва? Има ли някой останал Prolutex да закупя

# 573
Здравейте момичета за първи път пиша по форуми. Да ви споделя моя резултат.  Трансфер на18 юни на 2 тридневни. На 30юни -98mlU. На 2 юли - 211. На 5 юли 460. Как ви се струва? Има ли някой останал Prolutex да закупя

Супер е!
Тихичко честито!

# 574
Супер е тихичко честито и късмет на прегледа ❤️🍀❤️🍀

# 575
  • София/Севлиево
За Пролутекс може да проверите във ФБ групите за инвитро.Честито и успех!

# 576
Тихичко честито и успех Blush

# 577
Здравейте, мили момичета. Днес е 11 ден след трансфер на 2 петдневни бластоцида. Тестът ми е назначен за 11/07 (14 ден), но днес реших да направя един домашен тест, който нищо не показа, дори нямаше и лека чертичка. Според вас има ли шанс в неделя на кръвния все пак да покаже нещичко? Това ни е втория опит - първия беше свеж веднага след стимулация, но там дори нямаше биохимична. 😔

# 578
Здравейте, мили момичета. Днес е 11 ден след трансфер на 2 петдневни бластоцида. Тестът ми е назначен за 11/07 (14 ден), но днес реших да направя един домашен тест, който нищо не показа, дори нямаше и лека чертичка. Според вас има ли шанс в неделя на кръвния все пак да покаже нещичко? Това ни е втория опит - първия беше свеж веднага след стимулация, но там дори нямаше биохимична. 😔
Здравейте,
Аз съм си правила кръвен на 9-ти ден и показва. За мен е по-добре кръвен от домашните. Според мен те само може да ни объркат и стресират.
Пожелавам Ви успех 😊

# 579
Здравейте,
Аз съм си правила кръвен на 9-ти ден и показва. За мен е по-добре кръвен от домашните. Според мен те само може да ни объркат и стресират.
Пожелавам Ви успех 😊

Благодаря за куража! Ще изчакам до неделя и ще го пусна както са ми казали и дано имаме късмет този път. Моля се всяка от нас да види положителния тест и да отгледа здраво бебче! Flowers Four Leaf Clover

# 580
  • Ямбол/София
Здравейте,  от доста време ви следя и постоянно преглеждам
Реших се и аз да споделя болката си,днес след двоен трансфер на 2 тридневни и 2 петдневни ембриончета,реших да направя уринарен тест
Съответно 8 ден на 5 дневните и 10 ден на тридневни останах разочарована отчете отрицателен
При предните два опита винаги ми е отчитало на тези дни с разликата че всички бяха 5 дневни тогава
Утре ще ходя в болницата да пусна кръвен тест ,надявам се на чудо
И теста да е положителен
Този път имах големи надежди и очаквах нещо различно
Леле каква душа и сила трябва да има една жена в тези моменти
Извинявам се за дългия пост

# 581
Само човек,който го е преживял знае каква безсилна болка обзема света му.
Все пак ви пожелавам утре на кръвният да се случи чудото за вас Heart
Здравейте,  от доста време ви следя и постоянно преглеждам
Реших се и аз да споделя болката си,днес след двоен трансфер на 2 тридневни и 2 петдневни ембриончета,реших да направя уринарен тест
Съответно 8 ден на 5 дневните и 10 ден на тридневни останах разочарована отчете отрицателен
При предните два опита винаги ми е отчитало на тези дни с разликата че всички бяха 5 дневни тогава
Утре ще ходя в болницата да пусна кръвен тест ,надявам се на чудо
И теста да е положителен
Този път имах големи надежди и очаквах нещо различно
Леле каква душа и сила трябва да има една жена в тези моменти
Извинявам се за дългия пост

# 582
  • Ямбол/София
Благодаря от сърце!
Дай Боже!

# 583
Момичета към деня на трансфера каква е препоръката за тсх, колко най-много може да е?

# 584
Благодаря от сърце!
Дай Боже!
И аз съм като вас - 8 ден на 2 петдневни снежинки, току що направих домашен тест, отрицателен...не знам дали има шанс. Утре ще пробвам още веднъж на първа урина. Тъжно ми е...

Общи условия

Активация на акаунт