Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 673
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Аз знам, че се пуска на чист ден ТСХ, май винаги така са ме карали.
Засега може и само ТСХ да се пусне.
Лично мнение, не съм лекар.

# 556
Да и аз сега видях в сайта на Надежда и ще го пусна на чист ден,
но тогава вече ще приемам Естрофем,  дали няма да повлияе на резултата.? Благодаря

Аз знам, че се пуска на чист ден ТСХ, май винаги така са ме карали.
Засега може и само ТСХ да се пусне.
Лично мнение, не съм лекар.

# 557
  • София/Севлиево
На мен ми изследваха ноември тсх при започната стимулация и бе около 1 и нещо.
През април, вече бременна, доктор Вецев ми го пусна отново и почти ми бе изчезнал-0,0 нещо си.Никога не съм пила лекарства за него, освен това знаех,че при бременност се покачва, особено в първи триместър,а моят бе изчезнал.Назначи ми единствено витамин Б12.През май повторих изследването като пуснах и другите два хормона и ТАТ и МАТ и всичко бе наред,а ТСХ бе 0.700 и нещо.През юни пак го изследвах и резултатът е като през май...Винаги ми е бил малко над 1,с изключение на една от неуспешните ми бременности,когато бе станал над 4,5...

# 558
Всеки организъм е различен. Аз никога не съм пила елтирокс тсх 1и5 най много. При стимулацията се беле вдигнал на 4.направих консултация и почнах да пия 50мг на ден и за 1м беше паднал на 1. Пия го без да го спирам сега когато имам положителен, тест 4 сед след теста се беше покачил на 2.44 и сега ми го увеличиха. Така че моя съвет е пусни едно тсх и го следи и про бременост

# 559
Здравейте, аз имам чисто нова кутия, ако търсите все още Simple Smile
Някой да има останал Кринон гел?

# 560
Здравейте, нахлувам с няколко въпроса в темата.
Днес ми е 11 ден от трансфера на 2 три дневни ембриона свежи.
Тестът  ми е назначен за утре ( 12 ден от трансфера), но не издържах.
Днес сутринта си направих уринарен. На 3-тата минута бе отрицателен, но понеже пишеше, че се отчита м/у 3-10 минута реших да го погледна на 10-та преди да го изхвърля. Имаше много бледа доста въображаема черта розова, но само под определен ъгъл.

Естествено, че влязох във филм и си направих кръвен резултата е 12,18 mlU/ml референтни стойности: 0-1 ( при небременни)
Към 14.00ч ми зацапа кафяво прозрачно оскъдно .
Утре ще пусна още един кръвен...., но се чудя дали имам шанс да съм бременна или се изчиствам....?

Излезе ми ЧХГ-то днес 11.73mIU/ml.... 12 ден от трансфер на 2 тридневни ембриончета
Вчера беше 12,18 mlU/ml                          11 ден от трансфер

Безнадеждно ли е ....?

# 561
Здравейте, нахлувам с няколко въпроса в темата.
Днес ми е 11 ден от трансфера на 2 три дневни ембриона свежи.
Тестът  ми е назначен за утре ( 12 ден от трансфера), но не издържах.
Днес сутринта си направих уринарен. На 3-тата минута бе отрицателен, но понеже пишеше, че се отчита м/у 3-10 минута реших да го погледна на 10-та преди да го изхвърля. Имаше много бледа доста въображаема черта розова, но само под определен ъгъл.

Естествено, че влязох във филм и си направих кръвен резултата е 12,18 mlU/ml референтни стойности: 0-1 ( при небременни)
Към 14.00ч ми зацапа кафяво прозрачно оскъдно .
Утре ще пусна още един кръвен...., но се чудя дали имам шанс да съм бременна или се изчиствам....?

Излезе ми ЧХГ-то днес 11.73mIU/ml.... 12 ден от трансфер на 2 тридневни ембриончета
Вчера беше 12,18 mlU/ml                          11 ден от трансфер

Безнадеждно ли е ....?

За съжаление щом е тръгнало да пада, няма шанс.
Съжелявам!
Само не губи надежда, ще стискам палци да стане от следващия опит!

# 562
Крис, в една и съща лаборатория ли са правени? Можеш и утре да пуснеш още един , за да видиш накъде върви, но ми се струва ниско като цяло.

# 563
В една и съща. Много съжалявам, че го пуснах пак там ( знам, че трябва да е в една и съща), но  в случая "очаквах" 0,50 нагоре, а не надолу Sad

Имам пред история с лабораторията да ме пита човек, защо вчера пуснах там...
Преден трансфер  пуснах два  в различни лаборатории  в тази която сега (резултата тогава беше 0,100 ) и в другата  където бе 1.4 
 Знам че и двете са отрицателни, но остава едно съмнение в човек и в случая , ако има 1 единица вариране както беше в миналият ми трансфер ми е важно в момента.
Още повече, че държат да знаят дали пациента е в закъснение или не за да знаели колко реактив да слагат.
Аз им казах, че съм след трансфер и те искаха да знаят колко дни след съм.
Казах им дните и че ембрионите са тридневни. Обясниха ми, че това не ги интересува.... бях шашната как при положение, че има значение 11 ден от трансфер на двудневни примерно и 6 дневни....

li92, следващ път няма да има с ИЯР съм в БГ не искат с моя Я .В Турция бе опита ...

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 12:57 от Кris_80

# 564
  • до най-прекрасния мъж
Kris, съжалявам за неуспеха ти. Няма ли начин да опитате с донорска яйцеклетка? Знам, че решението е много лично и доста трудно, но е вариант.

# 565
Kris, съжалявам за неуспеха ти. Няма ли начин да опитате с донорска яйцеклетка? Знам, че решението е много лично и доста трудно, но е вариант.

Минахме по бизнес пътеката с ДЯ в България ...
Много късно разбрах за Турция, беше ми последен шанс ....

# 566

Минахме по бизнес пътеката с ДЯ в България ...
Много късно разбрах за Турция, беше ми последен шанс ....
[/quote]
Много съжалявам, не се отказвай, моят първи опит беше 2009, последният 2019, в инвитрото който се е отказал само не е успял. Има много варианти Two Hearts

# 567
Благодаря ви момичета ...аз вече почти съм на 41г

# 568
Благодаря ви момичета ...аз вече почти съм на 41г
Крис, последният път забременях успешно 2 месеца преди да стана на 42...
А нашият мъжки фактор е ужасен ужасон.

# 569
Kris, чета те отдавна и много съжалявам за неуспеха Hug Аз минах 42 и още не съм се отказала, стягам се за нов опит наесен, постоянно се питам ако спра сега дали няма да е точно преди успеха, и докато има финансови възможност ще си давам още шансове.

Общи условия

Активация на акаунт