Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 682
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Десети ден ми е днес. Притеснявам се, че в събота с лекарят ми се разбрахме да спра всички лекарства. Може би избързах и аз не знам. Но пък при естествено забременяване никой не пие Утрогестан, така че се надявам да не е толкова фатално. След замразен трансфер на естествен цикъл на две 5 дневни ембриончета съм, дано се преборят Simple Smile

При мен на 9ти ден, беше 118. Не мисля, че е голяма разликата. Желая ти успех!!!!

# 541
Здравейте, нахлувам с няколко въпроса в темата.
Днес ми е 11 ден от трансфера на 2 три дневни ембриона свежи.
Тестът  ми е назначен за утре ( 12 ден от трансфера), но не издържах.
Днес сутринта си направих уринарен. На 3-тата минута бе отрицателен, но понеже пишеше, че се отчита м/у 3-10 минута реших да го погледна на 10-та преди да го изхвърля. Имаше много бледа доста въображаема черта розова, но само под определен ъгъл.

Естествено, че влязох във филм и си направих кръвен резултата е 12,18 mlU/ml референтни стойности: 0-1 ( при небременни)
Към 14.00ч ми зацапа кафяво прозрачно оскъдно .
Утре ще пусна още един кръвен...., но се чудя дали имам шанс да съм бременна или се изчиствам....?

# 542
Има шанс, разбира се. Възможно е имплантацията да е по-късна. Естествено, утре пак кръвен. А какъв беше домашния тест?
Стискам палци!

Здравейте, нахлувам с няколко въпроса в темата.
Днес ми е 11 ден от трансфера на 2 три дневни ембриона свежи.
Тестът  ми е назначен за утре ( 12 ден от трансфера), но не издържах.
Днес сутринта си направих уринарен. На 3-тата минута бе отрицателен, но понеже пишеше, че се отчита м/у 3-10 минута реших да го погледна на 10-та преди да го изхвърля. Имаше много бледа доста въображаема черта розова, но само под определен ъгъл.

Естествено, че влязох във филм и си направих кръвен резултата е 12,18 mlU/ml референтни стойности: 0-1 ( при небременни)
Към 14.00ч ми зацапа кафяво прозрачно оскъдно .
Утре ще пусна още един кръвен...., но се чудя дали имам шанс да съм бременна или се изчиствам....?

# 543
Благодаря, за надеждата. Чета че под 25 е неопределен резултат и се хващам за сламката, че моите точици са три дневни, а не 5 дневни и че избързах с един ден за теста...

Тестът бе Клеар тест-лентичка.

# 544
Резултатът наистина е нисък, но щом не е нула винаги има надежда. Поне е ясно, че е имало имплантация, което никак не е малко.
Дано утре кръвният покаже високо, високо ЧХГ. Успех!

# 545
  • София
Някой да има останал Кринон гел?
Аз имам само 1 апликатор.

# 546
Здравейте,  Момичета!  Този месец  сигурно ми престои 2ри опит,  чакам първо резултатите от биопсията и ако всичко е наред действаме.  Та въпроса ми е наистина ли Естрофема повишава ТСХ- то,  почти 2 месеца го пия?  И от Сряда също ще започвам да го приемам и ме е страх да не би да ми е скочил с доста,  преди 2 месеца беше 1,89.

# 547
Здравейте момичета, аз започнах опита, утре ще ми е 8-ми ден стимулация с менопур, фостимон и цитротид. Приемам и естрофем. Притеснява ме, че ми се появи почти ежедневно гадене, а днес вдигнах и леко кръвно. При вас има ли от стимулацията такива странични ефекти?

# 548
Здравейте,  Момичета!  Този месец  сигурно ми престои 2ри опит,  чакам първо резултатите от биопсията и ако всичко е наред действаме.  Та въпроса ми е наистина ли Естрофема повишава ТСХ- то,  почти 2 месеца го пия?  И от Сряда също ще започвам да го приемам и ме е страх да не би да ми е скочил с доста,  преди 2 месеца беше 1,89.
Аз лично не мисля, че повишава. Имам 2 опита зад гърба си и една биопсия, където също приемах.  Плюс боледувах от ковид, където при ми казаха, че също може да има отражение при хормона. Досега и след лекарства, стимулации, естрофем не съм имала големи разлики, а терапията ми е от миналият юни преди да започна с всичко Simple Smile

# 549
Здравейте,  Момичета!  Този месец  сигурно ми престои 2ри опит,  чакам първо резултатите от биопсията и ако всичко е наред действаме.  Та въпроса ми е наистина ли Естрофема повишава ТСХ- то,  почти 2 месеца го пия?  И от Сряда също ще започвам да го приемам и ме е страх да не би да ми е скочил с доста,  преди 2 месеца беше 1,89.
По-добре го тествайте.
Преди години при ин витро. Единият месец  ми  беше под 2 ТСХ при подготовка на  свеж трансфер, тестът ми бе отрицателен без имплантация и Док пожела веднага на другият месец ЗЕТ. Пропусна да ми каже да тествам ТСХ.
След неуспешен и ЗЕТ тествах сама ТСХ . За два месеца при прием на естрофем  беше над 4.

При мен може да е било инцидент, но ако не ви е проблем тествайте ТСХ

# 550
И аз бих тествала, не си заслужават нервите и притесненията заради един час чакане и 20лв.
При мен след стимулация и положителен тест беше над 3, увеличиха дозата, хванах Ковид и падна под 0.1 Rolling Eyes сега ще го видим този месец колко е.
П. С. При бременност пускайте и ФТ4, той е по-важен индикатор за това какво получава бебето. Това е мнение на моя ендокринолог, аз не разбирам като цяло...

# 551
  • до най-прекрасния мъж
Започнах опита с ТСХ 2.07. След + теста беше 1.5, а бях пила вече 1 месец Естрофем. Преди седмица, в средата на 4ти месец пак го изследвах - 1.8. Мисля е добре. Естрофемът го спрях преди няма и 2 седмици, както и Климара, която също е естроген. От януари до края на март правих 3 подготовки за ЗЕТ и 1 ЗЕТ с Естрофем и Климара. При мен не се отрази по никакъв начин. Винаги ТСХ ми е било около 2.

# 552
Благодаря ви,  Момичета за бързите отговори! 🤗 Ще го пусна за мое успокоение на 2ри или 3ти ден от цикъла.

# 553
Благодаря ви,  Момичета за бързите отговори! 🤗 Ще го пусна за мое успокоение на 2ри или 3ти ден от цикъла.
Цитирам denis.
Цитат
Няма значение деня от МЦ - да не си пила кафе  или кока-кола /напитки с кофеин/
Сутрин рано
Ако пиеш хормон /за ЩЖ/ в деня на теста не пиеш

# 554
По време на цикъл,  не може ли да излседвам ТСХ?  Искам да го пусна преди да започна Естрофем и ако всичко е наред да започна да го пия. 
П. С Започна да ме зацапва от днес и утре първи ден ако го пусна дали става и освен ТСХ с кое да го пусна с ФТ4 или ФТ3

Общи условия

Активация на акаунт