Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 632
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, момичета за първи път пиша в темата. Трети ден след дългоочакван ЗЕТ на две пет дневни снежинки с мн тежък мъжки фактор сме и се оказа че съм с тромбофилия. Пия всичко изписано от док, на терапия с Фракси и АП съм. Сега чета за ТSH, преди започване на подготовката за трансфера беше 1.85,но колко е бил при трансфера... Не съм го изследвала и се притеснявам да не е висок, утре ще го пусна. Пиете ли някакви допълнителни добавки и изследвахте ли нещо друго след трансфер? Съжалявам, че стана толкова дълго, но ми е притеснено...

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 03:04 от Kosara :)

# 601
Момичета, след отрицателен резултат мога ли да спра Естрофема и Утрогестана веднага или има някаква схема за постепенно спиране?

# 602
  • София
Момичета, след отрицателен резултат мога ли да спра Естрофема и Утрогестана веднага или има някаква схема за постепенно спиране?
няма схема, спираш ги рязко.

# 603
  • Ямбол/София
Благодаря от сърце!
Дай Боже!
Приключи всичко,отрицателен е теста

# 604
Привет,  Момичета! Много Съжалявам  за отрицателните резултати.  Болката ни е позната на всички....  Поплачете си и от утре с нови сили,  знайте,  че следващия ще бъде успешен! 🙏💜
Момичета,  аз искам да ви попитам тъй като и на мене сигурно ще ми предстои 2ри опит,  в понеделник или Вторник ще разбера.  Та въпроса ми е,  вие винаги след трансфер постоянно ли лежите?  На работа ходихте ли?  Защото аз първия път почти постоянно си полежавах,  но този път сигурно само първите 3 дни ще успея, защото  от скоро започнах нова работа и няма как да отсъствам 14 дни,  не ми е тежка на компютър съм постоянно или ще бъде грешка ако отида на работа?
П.С Извинявам се за дългия пост!

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 21:53 от Dalinda953

# 605
Това, което ми каза док е, че не е нужно да лежиш даже и в първия ден , а напротив матката се чувства по добре , когато си в изправено положение и когато се движиш тя се захранва с кислород.  И на двата трансфера не съм лежала въобще,  на първия забременях, но направих мисед в 7 седмица. Важно е само да не се стресираш за нищо и да не покачваш температурата на тялото. А движението дори помага.

# 606
+1 на горното мнение. На първия успешен  в същия ден пътувах към къщи +200 км, на следващия следобед излизах и шофирах, а на следващата сутрин се върнах на работа и така до 9 седмица. Последваха три трансфера със седене вкъщи и мързел, неуспешни.

# 607
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм в болничен от трансфера и не съм се връщала на работа нито за ден. Казаха ми първите 4-5 дни да лежа и да ставам само за храна, вода и тоалетна. Обаче, аз имах такава огромна нужда от почивка и се потъркалях бая време. В края на 6 г.с. прокървих, лежах в болница и после пак полежавах повечко. Едновременно с това ме хвана такова ужасно гадене, че едва ставах до тоалетна. От 2-3 седмици взеха да се пооправят нещата и поне ставам да си върша нещо домакинско из нас, но без да се натоварвам.
За болничния - реших така, защото работата ми е на компютър, но е свързана с ежедневно шофиране по час в посока, по меко казано разбит път. Освен това е адски стресова и реших, че ще се щадя колкото мога. Мислех след първите 15 дни да започна да работя от вкъщи, но после реших, че не си струват нервите. Сега си почивам, чета книжки и си въртя леката част от домакинството като готвене и пране. На последният преглед ми казаха, че плацентата ми е малко ниска. Това също е предпоставка за повече почивка. До сега не знаех, че е така, но вътрешно усещах, че трябва да се щадя максимално.
Така че, моят съвет е да си слушате тялото. Каквото ви се прави, това правете. Ембрионите са на сигурно място в утробата и ако имате нужда от движение, движете се. Ако ви се почива, почивайте си.

# 608
Благодаря ви,  момичета!  Живи и здрави само да разбера, че със сигурност ще има трансфер, сигурно ще си полежа 3 дни и след това ще си ходя на работа. Този път аз така си го чувствам,  защото няма да го мисля и да си търся постоянно симптоми както първия. Успех на всички и лека бременност на успелите! 💜🍀

# 609
Ох момичета аз с двегодишно въобще нямам възможност да лежа след трансфер. Няма кои да ми помага ....
Аз също знам , че движението помага повече. Но ако наистина в лежането е успеха просто ми е невъзможно. Вече имам три трансфера за второ детенце и всички бяха неуспешни. Притеснявах се, че не мога да почивам, даже след трансфера като се прибрах и нямаше сядане....

# 610
Рончо, това с лежането след трансфер го има в някои от нашите клиники. При първия ми опит в Селена препоръките бяха лежане, като че ли съм тежко болна и една торба лекарства. Имах неуспех след всичкото това пазене. В  Турция препоръчват първия ден почивка и след това нормален начин на живот, никакво лежане.Там имам два опита при единия биохимична, другия успешен! А за лекарствата много по- малко само Кринон и естрофем.

# 611
Рончо, това с лежането след трансфер го има в някои от нашите клиники. При първия ми опит в Селена препоръките бяха лежане, като че ли съм тежко болна и една торба лекарства. Имах неуспех след всичкото това пазене. В  Турция препоръчват първия ден почивка и след това нормален начин на живот, никакво лежане.Там имам два опита при единия биохимична, другия успешен! А за лекарствата много по- малко само Кринон и естрофем.

Благодаря ти. То и аз съм твоето мнение, но след неуспехите вече не знам какво да си мисля.

# 612
  • до най-прекрасния мъж
Рончо, не го мисли. Ако стане, ще стане, без значение дали лежиш или не. Приятелка е забременяла естествено, след много години опити. Поради това, че е с много нередовен МЦ, който идва и през 2-3 месеца изобщо не е разбрала, че е бременна. Отиват на море, ходят на екскурзии из Югоизточна България с някакви раздрънкани автобуси, изобщо си води нормален начин на живот. Когато решава да иде на преглед, за да й предизвикат МЦ, както обикновено, докторката й казва, че носи бебе от 3 месеца. Милата беше напълно изненадана и не можеше да повярва.
Всеки ще ти препоръча да правиш това, което при него е довело до успех. Всеки организъм е различен, слушай твоят и прави това, което ти се прави. Щом ти се движи, движи се. Когато му дойде времето, ще стане.

# 613
Рончо, не го мисли. Ако стане, ще стане, без значение дали лежиш или не. Приятелка е забременяла естествено, след много години опити. Поради това, че е с много нередовен МЦ, който идва и през 2-3 месеца изобщо не е разбрала, че е бременна. Отиват на море, ходят на екскурзии из Югоизточна България с някакви раздрънкани автобуси, изобщо си води нормален начин на живот. Когато решава да иде на преглед, за да й предизвикат МЦ, както обикновено, докторката й казва, че носи бебе от 3 месеца. Милата беше напълно изненадана и не можеше да повярва.
Всеки ще ти препоръча да правиш това, което при него е довело до успех. Всеки организъм е различен, слушай твоят и прави това, което ти се прави. Щом ти се движи, движи се. Когато му дойде времето, ще стане.

Благодаря ти Блу. Напълно си права. Лека бременност, хвърли ни малко прашец, че и ние да те последваме. 🙂

# 614
  • до най-прекрасния мъж
Ръся с бебешки прашец, защото още не знам със сигурност розов или син е. Blue HeartSparkling HeartBlue HeartSparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт