Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 627
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Ръся с бебешки прашец, защото още не знам със сигурност розов или син е. Blue HeartSparkling HeartBlue HeartSparkling Heart
  благодаря, blue😊 тихичко честито и лека бременност!

# 616
И аз под прашеца за розавко.♥️🙂

# 617
И аз под прашеца за розавко.♥️🙂

Рончо, имаш сигурно розовко от мен! Heart Късмет на всички ви, момичета! Не спирайте да вярвате и не се отказвайте!

# 618
  • София/Севлиево
Аз ще ви наръся с непослушно синьо дето по цяла нощ дивее и не ме остава да спя Blue Heart
Дай Боже всекиму!

# 619
  • Пловдив
Ръся с бебешки прашец, защото още не знам със сигурност розов или син е. Blue HeartSparkling HeartBlue HeartSparkling Heart
Заставам под прашеца, хубаво да ме наръси, защото искам и Gift Heart и Blue Heart

# 620
Здравейте, мили момичета. За съжаление при нас и втория опит завърши с отрицателен тест. ЧХГ то е 2.65 Disappointed Relieved. Продължаваме напред до успех. Пожелавам на всички нас щастлива развръзка.

# 621
MyLove78, Kalina89_, много съжалявам за отрицателните тестове. Ако продължавате с опитите, пожелавам ви още следвашият да е така очаквания успешен трансфер.
P. S. Моят тест е утре. Решаващият за мен. Дано ми е писано да стана майка. Дано е писано на всяка от нас, тръгнала по този толкова физически, психически и емоционално труден и дълъг път.

# 622
MyLove78, Kalina89_, много съжалявам за отрицателните тестове. Ако продължавате с опитите, пожелавам ви още следвашият да е така очаквания успешен трансфер.
P. S. Моят тест е утре. Решаващият за мен. Дано ми е писано да стана майка. Дано е писано на всяка от нас, тръгнала по този толкова физически, психически и емоционално труден и дълъг път.

Пожелавам ти висок резултат! Нека започнат добрите новини за всички! Flowers Four Leaf Clover

# 623
Здравейте,днес ми излезе резултата 645 на 2 бр.5 дневни ембриона пуснах го но 11 ден! Сега ще се моля да мина 12г.с , защото имам 2 загуби. Колкото до лежането, не само, че не съм лежала,но и не съм сядала. Имам момченце на 1г и 11м (пълна лудница) за капак вече 3та седмица е болен.
Забранили сте личните съобщения пиша ви тук първо честито. Забременява се по лесно когато имунитетът е нисък и организмът не отхвърля ембрионите. Много жени си вливат какво ли не за да постигнат този ефект. Така че не се притеснявайте за това. Като гледам резултата май са двечки 🤭

# 624
и моя тест е утре, но най-вероятно ще излязат резултатите вторник. Аз също стискам палци на всички, които чакате добрата вест и да стигнете до успешен финал! Моя син е на 3г 7м от пети трансфер, не се отказвайте, всяка битка си има победа! Сега съм се наредила за второ детенце, но нищо чудно и да са две! Имам добро предчувствие, дано не се излъжа

# 625
Момичета към деня на трансфера каква е препоръката за тсх, колко най-много може да е?

Здравей. Моето TSH преди трансфер беше 2.4 и завишени антитела /последните почти винаги са  ми били завишени, МАТ поне 3 пъти/. В 6ти месец съм. След + тест вече се влиза в други реф. стойности за бременни, в зависимост от конкретната седмица. Веднъж изследвах около 12та и наскоро пак.
Успех ти желая! Не е фатално да е малко над 2, въпреки стойностите, които се цитират като препоръки. Мен лично със завишените антитела ме плашиха много дълго време.

# 626
Днес направих тест и резултатът е отрицателен за съжаление (ЧХГ < 0.200). Успех и късмет на всички момичета желая от сърце. Дано поредицата от неуспехи приключва с мен и от тук насетне само положителни резултати.

# 627
Момичета, пиша и тук с надежда за помощ. Търся да купя спешно инжекции Пролутекс или Прогестан.
Моля ако някоя от вас има останал, да ми пише.

Едит - намерих си

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 17:23 от Raulista

# 628
Аз ще ви наръся с непослушно синьо дето по цяла нощ дивее и не ме остава да спя Blue Heart
Дай Боже всекиму!

Ели и ние сме така. След 1ч до към 4ч всяка вечер започва купона.
Аз поръсвам с розов прашец Sparkling Heart и нека на всяка жена се сбъдне най-съкровеното желание в най-скоро време!  Здрави да сте и надявам се скоро да четем само за положителни резултати в темата.

# 629
Благодаря ви момичета за съветите за тсх. И да се отчета днес ми мина пункцията, тсх от днес 4.15, няма да правим свеж трансфер. Дано този път имам повече ембринчета 🙂 Успех на всички 🙏

Общи условия

Активация на акаунт