Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 705
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Пети и шести ден след трансфер и аз имах температура 37,1 , 37 а нормално имам 36 даже понякога и под 36. Мисля, че е знак за имплантация. Късмет!!
Пак съм аз. Grinning
Да попитам, нормално ли е да имам повишена температура? Нищо ми няма, на 5 ден от ЕТ, само ме обливат горещи вълни, подута съм и ТТ 37.3. Какво бих могла да взема? Някак си ми е неудобно да притеснявам доки по това време.
Благодаря предварително!

# 91
  • София
Не е знак за имплантация от прогестерона е, винаги ми се качва температурата 37-37,2 , но теста все е отрицателен.

# 92
  • Пловдив
Лошото е , че и при бременност и при очакване на цикъл симптомите са еднакви. В случая с температурата също е така, но тя би била показателна според мен ако сме си при нормарен цикъл без препарати. Та ние по една торба хапчета пием Wink Как няма да е висока БТ или ТТ? Как няма да болят гърди. Всичко е от прогестероните и СИЕ. Wink

# 93
Добро утро, момичета! Хайде, отваряйте очички!
Някоя да се похвали с положителни новини? Heart
 Така, за температурата да разбирам, че е от прогестерона. 😁  Явно тялото ми вече е в тих бунт.
 Ох, половинката от 2 дни ме преследва с тестове, как да обясня, че е твърде рано?! Тича след мен с думите : "- Бе, ти напишкай един-два теста, пък ще си чакаме!" 😁😁😁 Домашния най-рано на 12 ден "хваща" бластоцист, нали?
Успех, успех, УСПЕХ на всички!

# 94
 Така, за температурата да разбирам, че е от прогестерона. 😁  Явно тялото ми вече е в тих бунт.
 Ох, половинката от 2 дни ме преследва с тестове, как да обясня, че е твърде рано?! Тича след мен с думите : "- Бе, ти напишкай един-два теста, пък ще си чакаме!" 😁😁😁 Домашния най-рано на 12 ден "хваща" бластоцист, нали?

Не я слушай половинката. Не е препоръчително да правиш тестове толкова рано. Чакането е убийствено, но няма начин. Според мен, изчакай поне 12-14 дена от трансфера и тогава направи тест.

# 95
На мен ми хвана на 9-ти ден. Беше кухо яйце, но все пак

# 96
Здравейте момичета,
имате ли информация за двоен трансфер.
Трансфер на 3 ден, последван от трансфер на 5 ден.
Трансфера на 5 ден не убива ли ембриона от 3 ден ако случайно все още се развива адекватно?
Ембриона от 3 ден жертвенно агне ли - трансфера от трти ден не му ли вреди?
Сигурно глупаво ви звуча, но не мога да намеря нищо по-въпроса.

# 97
Привет,привет, тези мъже понякога са по-нетърпеливи от нас 😁
Чакам си аз.. ама се прокрадва една мисъл в главата - дали да не си пусна на 9ти ден след трансфер на 1 бластоцист? Хем ми е любопитно ,хем ме е страх да не се разочаровам, и в същото време си казвам "където е 9ти ,още малко и 14ти ден".
🤔🤔🤔

# 98
Домашният тест  на мен ми отчете на 10ти ден на тридневни, в клиниката ми бяха казали кръвен на 15 ден (така й не стигна до там)

# 99
  • Пловдив
Без да подстрекавам никой , всеки си има глава на раменете. Аз почвам тестовете от 8 ден след трансфер на 5 дневни. Правя го вече втори трансфер. На първия засякох ЧХГ , с което разбрах че има имплантация, на 10-ден ЧХГ падна. На втория трансфер казах - не ще чакам до 12 ден. Е нищо не спечелих с това , защото видях едно ЧХГ 0,100 , с което не разбрах имало ли е имплантация или не. На мен ми е важно да знам. На Вас каквото Ви е нужно го правете Simple Smile
Упех !

# 100
Здравейте момичета,
имате ли информация за двоен трансфер.
Трансфер на 3 ден, последван от трансфер на 5 ден.
Трансфера на 5 ден не убива ли ембриона от 3 ден ако случайно все още се развива адекватно?
Ембриона от 3 ден жертвенно агне ли - трансфера от 5ти ден не му ли вреди?
Сигурно глупаво ви звуча, но не мога да намеря нищо по-въпроса.

# 101
ами няма да намерите, защото не се прави така. Въпросите, които задавате са основателни. Коя е тази клиника? Съветвам ви да я смените. Искайте само един ембрион, доколкото съм чела, вероятността за успех е по-висока.

# 102
  • София
Сутринта препишках един тест-8 ден  от трансфер на 4 дневни ембриони.Тестът беше отрицателен.Разочаровах се,защото ми беше последен опит.Ще продължа лекарствата още 2 дни все пак.

# 103
Аз също тествам много рано, на трансфер на 3ти ден осем дни след това, на трансфер на бластоцист 6 дни слен него. Показа ми и двата пъти съвсем правилно, но съм писала и друг път правя го за да знам имам ли имплантация. И двата пъти се пада 11 дни след пункция. Но аз не слагам никакви други препарати съдържащи ЧХГ освен Овитрел 5000 единици преди пункцията.

Каролина, с каква чувствителност беше тестът? Важно е да е със най—висока чувствителност. Но не бързай да спираш лекарствата все още.

# 104
  • София
Аз също тествам много рано, на трансфер на 3ти ден осем дни след това, на трансфер на бластоцист 6 дни слен него. Показа ми и двата пъти съвсем правилно, но съм писала и друг път правя го за да знам имам ли имплантация. И двата пъти се пада 11 дни след пункция. Но аз не слагам никакви други препарати съдържащи ЧХГ освен Овитрел 5000 единици преди пункцията.

Каролина, с каква чувствителност беше тестът? Важно е да е със най—висока чувствителност. Но не бързай да спираш лекарствата все още.

На кутията не пише чувствителнодтта.Тестът е китайски май-Lady test касета.

Общи условия

Активация на акаунт