Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 586
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета прогестан депо който слагате днес ми е 1ва инджекция иносед 5дни пак сега съм в чуденка петък или събота е следващата?

Ако е през 5 дни,се пада в събота.Успех!

# 76
Днес ми беше трансфера на 2 петдневни.
Полежах си поне час без да мърдам.
Само ставах да пишкам и да си тръгна.
Малко преди да стана да си ходя и нещо ми изтече не беше утрогестана според мен.
Почвам да се филмиран от сега има ли някой сходна ситуация?
Не си спомням нещо да ми е изтичало, но аз дори не успях да издържа 20мин точно след трансфера, а всичко беше наред и имам положителен тест.

# 77
Мен след трансфера ме пуснаха да стана и да си ходя веднага. Не са ми казвали да лежа изобщо.
Не се филмирай, Калина, каквото и да е изтекло, не е ембриона Simple Smile

# 78
Carolina, моля те разкажи какво е PBMS?

PBMS са периферни моноцити.Те преобразуват менстуралното жълто тяло в жълто тяло при бременност.Двукратно се взема кръв от пациентката,към нея се прибавя хормона ЧХГ и  лепилото се връща в матката.Това се практикува при завишени NK клетки и улеснява имплантирането на ембрионите.Това е накратко.
Мойте са гранични, но такова не сме правили, дали да го отчета като пропуск? Имах вливка 7 дни преди трансфер. Ще  го обсъдя с доктора утре.
аз съм правила при Стаменов, но въпреки него, пак нямаше имплантация. Януари при стимулацията при Бойчев нк клетките ми бяха в норма и той нищо не ми е предлагал. Въртеше му се в главата за биопсия, но се опасяваше, че може да прецакаме лигавицата... Ако не беше моето нетърпение, може би трябваше и това да направим, защото имплантация отново нямаше при мен
При мен имаше имплантация, но не отделяха, явно не са били много качествени, на 15 ден от трансфера ЧХГ и беше 1,996, а нямах препарати с ЧХГ. Само прогестерон и естрофем

# 79
Благодаря ви момичета!
Ще полежа няколко дни предимно но все пак трябва да ставам на хапна предполагам няма да е проблем да стоя седнала по малко първите дни
Мисля си че ако има да става ще стане

# 80
Здравейте, прекрасни, бъдещи мами! Heart
Цопвам се и аз в темичката, макар и плахо. След 5 инсеминации, един мисед и доста проляти сълзи е време да се наредя отново между чакащите.
 На 02.06 ми бе първи трансфер на едно свежо, 5 дневно Е.
Медикаментите ми са: 2×1 Естрофем и 3×2 Утрогестан. За подуването пия млечен протеин. Някой с такъв проблем? Като бременна хлебарка съм, хапвам мъничко, а сякаш слон съм изяла.Flushed
Успех на всички очакващи! Heart

# 81
  • до най-прекрасния мъж
И мен така щяха да ме объркат за Климарата. По рецепта ми е 1 лепенка на всеки 5 дни. Аз си ги броя така - деня, в който я слагам, е първи, броя пълни 5 и на 6-тия сменям, като спазвам един и същи час. Тоест, да имам 5х24 часа пълни между двете.
Относно режима - на мен ми казаха така: Първите 4-5 дни само лежа, като ставам единствено за храна, вода, тоалетна. После вече нормален живот, но без вдигане на тежко и без физическо и психическо натоварване.

# 82
На мен за режим ми казаха само да не се натоварвам, без тежко, по-лежерно да го давам,но да не се залежавам. Колко ще има ефект -ще ви кажа след 7дни Simple Smile

# 83
Мен изобщо не са ме съветвали да лежа. Казаха ми да не се натоварвам, но да гледам да се разсйвам и да го карам “нормално”.

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 19:14 от Adriana11

# 84
На мен също не са ми казвали да лежа, по скоро след деня на трансфера си полежах вкъщи, за мое успокоение. След това да правя разходки по 1 час някъде в парка.

# 85
Здравейте момичета,

Аз пак съм с провал

Имах 2 ембриона,на 5-ден в деня на трансфера не оцеляха

Доктора ми даде Opti Ova

Някой пил ли го е?

Били нови и са доста скъпи

Привет, след последния неуспех и на мен ми ги даде док. Каза, че няма доказано, че ще подобрят нещата, но не пречи да се пробват. Каза ми да спра всичко останало, което пия, защото уж имали всичко необходимо.
Поръчах си ги от Ремедиум, там бяха на най-ниска цена - 289 лв ми се върти.

# 86
Пак съм аз. Grinning
Да попитам, нормално ли е да имам повишена температура? Нищо ми няма, на 5 ден от ЕТ, само ме обливат горещи вълни, подута съм и ТТ 37.3. Какво бих могла да взема? Някак си ми е неудобно да притеснявам доки по това време.
Благодаря предварително!

# 87
Вървим заедно. Вчера по обяд ТТ беше 35.95, с хипофункция съм. Днес на обяд ТТ 36.5, а преди малко се усетих гореща и измерих почти 37. Но мисля, че физиологично вечер е по- висока телесната. Hands V

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 21:56 от Mandaria

# 88
Mandaria, поуспокоих се! Simple Smile
За кой ден ти е насрочен теста?

Вървим заедно. Вчера по обед ТТ беше 35.95, с хипофункция съм. Днес наобед ТТ 36.5, а преди малко се усетих гореща и измерих почти 37. Но мисля, че физиологично вечер е по- висока телесната. Hands V

# 89
Не сме уточнявали дата. Кръвен и на девети ден на бластоцист съм пускала, но вече бях видяла домашни две черти. Следващите трансфери изчаквах до 10-11 ден, но те си бяха неуспешни. Поне до петък ще изчакам, в почивните дни няма и къде да пусна. Ако имам здрави нерви, може да изчакам до понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт