Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 690
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
🤗🤗🤞🍀 Браво на теб!
Аз имам един пиклив тест, но не знам колко искам да го направя Simple Smile
Еми ако ти е много нетърпеливо опитай, но имай предвид, че може и да не покаже. Моят на 8 ден беше на кантар втората линя. Може би лекарите, не случайно казват на 20 ден, реално да имаме и няколно дни закъснение от МЦ. Аз така го сметнах. 🙄🙋‍♀️

# 181
Здравейте! Записвам се и аз в темата. Днес ми е втори ден след ЗЕТ на два 5 дневни ембриона. Това ми е първи трансфер. Имам 4 неуспешни инсеминации. И решихме с доктора да започнем с Ин витро. След пункцията извадихме 11 яйцеклетки, но само 4 достигнаха до 5 дневни и ги замразихме. Това е накратко. Стискам палци на всички чакащи.
Исках да ви попитам , колко време след трансфера лежахте или го карахте по лежерно. Аз съм много активен човек и ми е трудно да лежа дълго. Но ако трябва ще го направя. След трансфера доктора ми каза да не вдигам тежко и да не взимам горещи душове, но нищо повече

# 182
Здравейте! Записвам се и аз в темата. Днес ми е втори ден след ЗЕТ на два 5 дневни ембриона. Това ми е първи трансфер. Имам 4 неуспешни инсеминации. И решихме с доктора да започнем с Ин витро. След пункцията извадихме 11 яйцеклетки, но само 4 достигнаха до 5 дневни и ги замразихме. Това е накратко. Стискам палци на всички чакащи.
Исках да ви попитам , колко време след трансфера лежахте или го карахте по лежерно. Аз съм много активен човек и ми е трудно да лежа дълго. Но ако трябва ще го направя. След трансфера доктора ми каза да не вдигам тежко и да не взимам горещи душове, но нищо повече
Мисля,че 4 бр бластоциста си е добра бройка.И при мен са толкова от които 2бр са си вече в мен.На 7ми ден след трансфер съм.
А за лежането, мисля че трябва да слушаме организма си.При мен поне има замайване и съм по отпаднала и гледам да си почивам,а и някак имам нужда да си стоя сама и да си почивам вкъщи.По принцип ежедневието ми изобщо не е такова.Всеки ден съм на работа,но реших да си дам малко почивка!🙂
Имам момичета,които нищо не променят и се чувстват по-добре,така че всеки трябва да прецени как се чувства!Успех ти желая🍀

# 183
Благодаря Deizy04!
 Аз също имам замайване. Незнам от кое от  всички лекарства ми влияе така, но като се изправя и ми причернява.
Успех ти желая!

# 184
Аз също съм мн активна и от понеделник съм вкъщи и ми адски трудно.1-вия ден лежах цял ден наистина,после ставах повече.Реално не съм излизала,чистела,вдигала тежко,но движа вкъщи.Имам дете, което за капак се разболя и иска мама и немога да го оставя.80% от времето лежа, но не е постоянно.Дано не се отрази,но няма как при мен.Аз съм на принципа каквото е писано

# 185
Благодаря Deizy04!
 Аз също имам замайване. Незнам от кое от  всички лекарства ми влияе така, но като се изправя и ми причернява.
Успех ти желая!
Аз сега пия естрофем 2×1,дуфастон 3×1,но-шпа 3×2,утрогестан слагам 2×2,тромбо асс 1т,фолиева киселина,витамин и сутрин бия клексан.Това е което пия и слагам.

# 186
  • София/Севлиево
От Утрогестан се получава замайването.Пийте минимум 2,5 литра течности и ще ви е по-леко.Аз в началото едва добутвах до 2 л,но сега и 3 мога да изпия, особено в жегите.
На чакащите успех,на тези,които не успяха-никакво отказване,следващия път ще е вашия ❤️

# 187
Благодаря Deizy04!
Успех ти желая!
Аз сега пия естрофем 2×1,дуфастон 3×1,но-шпа 3×2,утрогестан слагам 2×2,тромбо асс 1т,фолиева киселина,витамин и сутрин бия клексан.Това е което пия и слагам.
Моите са почти същите.
2×1 Естрофем
2 ×3 Утрогестан
3×2 Но- шпа
2×1 Медрол
През 7 дена Прогестерон депо мускулно
Вечер по 1 табл Акард

# 188
Аз съм на:
3х2 утрогестан
3х1 дуфастон
3х1 естроферм
1-метафолиева
1-клексан вечер го слагам аз
1-дехидрокортизон
През ден аспирин протект
И на 1;3;5 ден от трансфера овитрел

# 189
Аз слагам само Циклогест сутрин и вечер и пия НОШ-ПА. Другите неща за какво ги изписват? Simple Smile Поправям се ,че приемам фолиева. Сигурно зависи от нещо друго приема на толкова лекарства?

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 13:07 от Beny177

# 190
Beny177  Мисля,че в клиниката която бях се презастраховат и изписват повече лекарства и то превантивно.Например аз нямам тромбофилия,но имам изписани 12 инжекции Клексан,както и тромбо асс.А всички хормони и изледвания са ми в норма...Но пия всичко нямам избор.Дано е за добро🙏
А иначе освен замайването,което казахте че е от утрогестана,леката телесна температура също ли се вдига от прогестероните? 2-3 пъти от началото съм си мерила,преди малко имах 37.2 и предните пъти също 37.1-37.2.
Нямам други симптоми,освен болезнени гърди,но това при мен винаги го има около седмица преди цикъл.Много ми се иска да открия някакъв симптом на бременност,макар да знам, че няма как...😅🙆🏼‍♀️

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 13:06 от Deizy04

# 191
  • София/Севлиево
Да,и Т е от него.Обаче аз не вдигнах Т,дори сега ми е максимум 36,5,пък уж на бременните е по-висока от 37...

# 192
Освен замайването,което казахте че е от утрогестана,леката телесна температура също ли се вдига от прогестероните? 2-3 пъти от началото съм си мерила,преди малко имах 37.2 и предните пъти също 37.1-37.2.
Нямам други симптоми,освен болезнени гърди,но това при мен винаги го има около седмица преди цикъл.Много ми се иска да открия някакъв симптом на бременност,макар да знам, че няма как...😅🙆🏼‍♀️

Аз също имам замайване на моменти, и след трансфера ме хвана някаква хрема или вирус. Запушва ми се носа, гърлото ми мина с домашни лекове, но с носа беше трагедия. Гърдите са супер надути от прогестерона и вечер корема ми се надува след вечеря, без да преяждам. 🤭😁

# 193
Deizy04 , и температурата, и болезнените гърди,и замайването - всичко е от прогестероновите препарати.

# 194
На мен но-шпа ми правеше проблеми. Само един път изпих две хапчета наведнъж и ми причерня ужасно, с адско гадене и световъртеж. Може би защото съм и с доста ниско кръвно по принцип. Но аз и преди, ако пиех но-шпа по време на цикъл, можех макс две на ден, и то с голяма разлика между двете.

Общи условия

Активация на акаунт